Mani aplido tikai precēti vīrieši... Kas par lietu?!

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Atceros, ka, būdama pusaudze, ar draudzenēm runājoties par laulībām, kāzām un visu pārējo, noteicu: "NEKAD nesaiešos ar precētu vīrieti,jo pati nekad negribētu būt viņa sievas vietā". Un to es sev visus šos gadu teicu... Bet tā jau dzīvē ir, ka Tu pievelcies tam, kam Tu visvairāk pretojies. Laikam jau tā ir patiesība: Nekad,nesaki nekad.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Es nemeklēju iespējas iepazīties un man pat to šobrīd negribas, bet visu laiku ir kāds kavalieris, kurš piedāvā tikties un sniegt man visu vajadzīgo... Viss jau būtu lieliski, ja vien visi šie kavalieri nebūtu precēti un ar bērniem.
Protams, vienmēr skan šie salkanie meli: "Man laulības dzīve nav patīkama, es vēlos šķirties un bla,bla,bla." Un mēs, sievietes, protams, uzķeramies. Un pēc tam pārdzīvojam, ka tie bija tikai meli...
Vai šajos laikos vispār pastāv patiesa un laimīga laulība?!?
Vismaz līdz šim es tādu neesmu redzējusi. Virspusēji jā... Bet tik un tā visiem vīriem vai arī sievām ir mīļākie un mīļākās. Vai mēs aprecoties tiešām nespējam savai otrai pusītei dot visu, ko viņa vēlas, ka viņai ir jāmeklē kaut kas pie cita cilvēka?!?

Reklāma
Reklāma