Vīrs bļauj uz bērniem

"Bērnam vajag tikai filmas laikā paiet garām televizoram, kad vīrs jau uzkliedz, lai tinās uz istabu un ļauj mierīgi paskatīties TV. Ja cenšos puiku aizstāvēt — sabļauj arī uz mani," par savu bēdu mammam.lv/tetiem.lv Forumā raksta kāda mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Ar vīriņu esam precēti nu jau četrus gadus un mums aug divi dēli. Vecākajam tūlīt 6, mazajam — 2 gadiņi. Kad ar vīru sākām satikties un kādu laiku pēc kāzām, viss bija ideāli! Kašķi, protams, bija. Bet ne tie nopietnākie - kā jau visiem. Piedzima pirmais puika, un viss bija labi, bet tad paliku stāvoklī otrreiz... Vīrs kaut kā izmainījās. Uz lielāko puiku sāka kliegt bez iemesla. Bērnam vajadzēja tikai filmas laikā paiet garām televizoram, kad vīrs jau uzkliedza, lai tinās uz istabu un ļauj mierīgi paskatīties TV. Ja centos puiku aizstāvēt – sabļāva arī uz mani, ka es pārspīlējot un nav ko bērnam te vazāties — pašam sava istaba.

Man tik ļoti žēl tās mazās sirsniņas! Vienu reizi mazais nāca pie tēta un gribēja ielīst klēpī hokeja spēles laikā...

Reklāma
Reklāma


Lai man tiktu kādi grūtnieces prieki — arī varēju necerēt. Biju samērā ātri saraudināma grūtniecības laikā un, ja kādreiz uznāca raudamais, vīrs dusmojās, ko ta’ viņš atkal tādu izdarījis, lai gan 101 reizi teicu, ka ne jau viņš vainīgs, bet hormoni.

Kad piedzima otrais puika, uz laiciņu atkal viss palika ļoti labi! Vīriņš mūs mīļoja, veda vecāko dēlu līdzi uz slimnīcu ciemos pie manis un mazā brālīša. Bet pēc laiciņa atkal viss atgriezās vecajās bļaušanas sliedēs! Mazajam augot, arī tas arvien lielāku brāzienu dabūja par katru sīkumu! Nē, vīrs nesit bērns, bet bļauj! Man tik ļoti žēl tās mazās sirsniņas! Vienu reizi mazais nāca pie tēta un gribēja ielīst klēpī hokeja spēles laikā. Par to, protams, dabūja tikai dusmīgu bļāvienu...

Cenšos bērnus aizstāvēt, cik varēdama, bet vīrs neklausās! Arī pati visu laiku dabūju skaļus vārdus, ja kaut kas ne tā. Kaut par to, kad nezinu. kur stāv vīra skrūvgriezis! Saprotu, ka viņam grūti, jo šobrīd strādā viņš viens, man darba nav, bet vai tāpēc drīkst visu dusmu izgāzt uz ģimeni?

Zinu, ka viņš mūs mīl! Tikai nezinu, kā viņam paskaidrot, ka mums sāp viņa attieksme, ja tas jau ir vārdos skaidri un gaiši izteikts reizes 10! Šķirties noteikti negribu, jo ļoti viņu mīlu, bet tā dzīvot arī grūti. Visvairāk bail, ka bērni tiks iedzīti kompleksos un bailēs no vecākiem..."

Iesaisties diskusijā par ģimenes problēmu, varbūt Tavs viedoklis noderēs grūtībās! Diskusiju forumā lasi šeit!

IZLASI ARĪ psiholoģes viedokli:
Vai bērns partnerus satuvina?