Man VIŅU vajag, un es viņu dabūšu

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Ja tu domā – tavs vīrs sper sānsoļus, tātad viņš esošajās attiecībās ir nelaimīgs, ir nepatiess. Vīri krāpj arī labās sievas.
Konsultē Inga Lubāne, krīžu un psihoterapijas centra Taka psihoterapeite.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attiecībās, tāpat kā jebkurā dzīves situācijā, jāpieņem dažādi lēmumi. Un ne vienmēr tie būs pareizi. Nav iespējams nodzīvot dzīvi, vienmēr pieņemot tikai “pareizos” lēmumus un saņemot tikai “pareizās” emocijas. Neviens cilvēks sevi līdz galam nepazīst. Reizēm, rīkojoties jūtu, iekāres un seksuālo vēlmju vadīti, cilvēki pieņem arī nepareizos lēmumus. Turklāt nepareizos lēmumus mēdz pieņemt gan sievietes, gan vīrieši, un atbildība par notiekošo, visticamāk, jāuzņemas abiem. Piekritīsi, kļūdas padara ikdienu piepildītāku un paver citādu skatījumu uz dzīvi, kādu nekad nesaskatītu, ja nebūtu kļūdījusies, vai ne? Citreiz pat šķietama kļūda maina iepriekšējos priekšstatus, un, pilnīgi iespējams, pēc sānsoļa tu vai tavs vīrs sapratīs, ka esošajās attiecībās neesat laimīgi un pienācis laiks šķirties. Ja pēc dēkas tomēr gribas attiecības atjaunot, ir būtiski iemācīties sadzīvot ar faktu, ka viens no jums otru ir krāpis, un to atkal un atkal neizmantot par ieroci, lai sāktu kārtējo strīdiņu. Kā atgūt uzticību un apjaust, ka tiešām esi svarīgākā sava vīrieša dzīvē? Kā viņam piedot sāpīgo nodarījumu? Šādos brīžos lieti noder kārtīga izrunāšanās, varbūt pat brauciens, ko pavadāt divvientulībā. Bet reizēm, lai pārvarētu attiecību krīzi, vajadzīga arī speciālista palīdzība. No tā nevajag kautrēties! Ja attiecības jums abiem ir svarīgas, izmanto visus līdzekļus, lai jūs atkal būtu laimīgi.

 

Tā ir tava izvēle palikt vai nepalikt kopā ar vīrieti, kurš apzināti tevi sāpina.

 

Reklāma
Reklāma

Mīlas trijstūris
Ja redzi, kā attiecībās uzmācīgi grib iekļūt kāda trešā, kurai iegūt jebkuru vīrieti ir gandrīz principa jautājums, tev ir tiesības dusmoties. Turklāt savas dusmas savam vīrietim izrādi un atklāti izstāsti, ka notiekošais tevi sāpina. “Man nepatīk, ka tu ļauj citai sievietei sēdēt tev klēpī vai masēt plecus. Man nepatīk, ka mūsu kaimiņiene tik bieži nāk ciemos, jo atkal vajadzīga gādīgā kaimiņa palīdzība!” Nepatikas iemesli var būt dažādi, bet visus savam vīrietim noteikti izstāsti. Turpmāk, kad kutelīgā situācija ar citu sievieti atkārtosies, tavs vīrs zinās, ka tas tevi sāpina, un apturēs notiekošo. Taču, ja kaisle un it kā nevainīgā koķetērija turpinās, par spīti tam, ka vīrs zina – manai sievai tas nepatīk –, tā ir tava izvēle palikt vai nepalikt kopā ar vīrieti, kurš apzināti tevi sāpina. Ir skaidrs, ka aiziet no vīrieša, ko mīli, ir grūti. Taču, tiklīdz tev ir sajūta, ka savu dzīvi nedzīvo pilnvērtīgi, būtu vērts padomāt, kur gūt spēku un drosmi, lai kaut ko esošajā situācijā mainītu.

Autore: Kintija Bulava, žurnāls Marta
Materiāls publicēts sadarbībā ar nacionālo ziņu portālu
www.kasjauns.lv