Aicina 8. novembra jaundzimušo ģimenes pieteikties bezmaksas dāvanu komplektiem

Mazuļa ienākšana ģimenē vienmēr ir priecīgs un aizkustinošs notikums. Lielākoties bērniņa gaidīšana ir piepildīta ar emocijām un rūpēm, lai sagatavotu visu nepieciešamo mazuļa sagaidīšanai. Mazumtirdzniecības veikalu tīkls “CITRO” jau trešo gadu rūpējas par to, lai 8.novembra jaundzimušo ģimenēm mazuļa ienākšanu ģimenē padarītu pēc iespējas patīkamāku, sarūpējot īpašus ģimenes komplektus mazuļa aprūpei un ģimenes labsajūtai.
Pieteikumu “CITRO” ģimenes komplektam var iesniegt līdz šī gada 31. decembrim.

FOTO: Publicitātes foto

Pieteikumu “CITRO” ģimenes komplektam var iesniegt līdz šī gada 31. decembrim.

Mazumtirdzniecības veikalu tīkls “CITRO” ir ģimenei draudzīgs zīmols - to veido četri vietējie ģimenes uzņēmumi, kas savas ģimenes vērtības un tradīcijas ievieš arī ikdienas darbā. “CITRO” zīmola pārliecība ir, ka ģimenes vērtības un ilgtspējīgas tradīcijas palīdz radīt kopīgas ģimenes atmiņas un veido katras ģimenes īpašo stāstu, ko nodot no paaudzes paaudzē.  

 

 

“Mēs, “CITRO”, esam pārliecināti, ka ģimene ir vērtība un tajā mīt liels spēks, kas sniedz atbalstu ikdienas solim un iedrošina sasniegt arvien augstākus mērķus. Šo trīs gadu laikā mums kopā ir izdevies augt un attīstīt “CITRO” zīmolu, lai ikviena ģimene mūsu veikalos var rast visu nepieciešamo gan ikdienai, gan svētkiem. Sagaidot “CITRO” zīmola jubileju, mēs vēlamies dalīties priekā un  sveicam arī citus 8.novembra jubilārus, kas dzimuši šajā datumā, tādējādi izrādot rūpes un sniedzot atbalstu ģimenēm ar mazuļa ienākšanu ģimenē. Esmu pārliecināts, ka atbalsts un rūpes vienam par otru, ļaus mums visiem kopā radīt vairāk skaistu mirkļu un stiprinās ģimenes vērtību saglabāšanu,” norāda Imants Kelmers, “CITRO” zīmola pārstāvis. 

 

“CITRO” kā ģimenēm draudzīgs zīmols īsteno dažādas aktivitātes, atbalstot Latvijas ģimenes, kā piemēram organizējot ikgadējo “Lielo ģimenes loteriju” ar iespēju papildināt ģimenes budžeta ieņēmumus vesela gada garumā, kā arī turpinot “CITRO” jubilejas tradīciju - sveicot tās Latvijas ģimenes, kurās tiek sagaidīts ģimenes pieaugums - 8.novembrī, tajā pašā datumā, kad Latvijā tika atvērts pirmais “CITRO” zīmola veikals. 

 

Aicina pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam

Turpinot tradīciju un atzīmējot mazumtirdzniecības veikalu tīkla “CITRO” trešo gadadienu, arī šogad “CITRO” zīmols sveic 8.novembra jaundzimušo ģimenes visā Latvijā, sarūpējot bezmaksas ģimenes komplektu ar visu nepieciešamo, lai pirmie satikšanās mirkļi un kopā pavadītais laiks būtu bezrūpīgs un mīlestības piepildīts.

 

Reklāma
Reklāma

 

Rūpēs par ģimeņu veselību un labsajūtu, “CITRO” zīmols kopā ar sadarbības partneriem ir sagatavojis bezmaksas ģimenes dāvanu komplektus ar dažādām noderīgām lietām gan jaundzimušā mazuļa aprūpei, gan jaunās māmiņas un pārējo ģimenes locekļu labsajūtai. 

 

“CITRO” aicina pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam visas Latvijas ģimenes, kurās šā gada 8.novembrī ir sagaidīts ģimenes pieaugums. 

 

Pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam var rakstot uz e-pastu info@citro.lv ar norādi “CITRO ģimenes komplekts”.

 

Pieteikumu “CITRO” ģimenes komplektam var iesniegt līdz šī gada 31.decembrim. Viens šā gada 8.novembra jaundzimušais bērns var saņemt vienu bezmaksas ģimenes dāvanu komplektu. 

 

Vairāk informācijas citro.lv vai zvanot pa tālruni +371 27665787.   

Saistītie raksti