Jaunums zīdaiņa labsajūtai – pilnīgākā labo baktēriju izlase LYLBIOTIC Baby Drops

Vietējais farmācijas zīmols LYL love your life® sniedz palīdzīgu roku tiem jaunajiem vecākiem un mazuļiem, kuru ikdienu padara raižpilnu bērniņa vēdera problēmas.
Viena deva jeb 0,5 ml “LYLBIOTIC Baby Drops” satur vismaz 1 miljardu labo baktēriju.

FOTO: Publicitātes foto

Viena deva jeb 0,5 ml “LYLBIOTIC Baby Drops” satur vismaz 1 miljardu labo baktēriju.

Augusta beigās aptieku plauktos ir parādījusies ilgi gaidītā labo baktēriju izlase bērniem no dzimšanas brīža – “LYLBIOTIC Baby Drops”. Zīmols jau ieguvis speciālistu un lietotāju atzinību ar probiotikām LYLBIOTIC pieaugušajiem, kur viena kapsula satur 28 miljardus 9 dažādu baktēriju sugu, un, apzinoties vitālu nepieciešamību pēc līdzīga produkta jaundzimušajiem, tika radīta mazuļu organismam draudzīga un efektīva labo baktēriju formula.

 

“LYLBIOTIC Baby Drops” ir augstas aktivitātes probiotikas mikrofloras līdzsvaram, t. sk. koliku, vēdera pūšanos, gāzu veidošanos, antibiotiku lietošanas, vīrusu un infekciju izraisītu seku gadījumos. 

 

Kompleksa sastāvā ir trīs labo baktēriju sugas – Lactobacillus rhamnosus (GG®), Lactobacillus reuteri (LRE02®) un Bifidobacterium breve (BR03®). 

 

Konkrētās baktēriju sugas ir izvēlētas mērķtiecīgi, balstoties uz zinātniskos pētījumos pierādītiem veselības ieguvumiem.

 

Gastroenteroloģe Dr. med. Vita Skuja apstiprina, ka baktēriju sugas Lactobacillus reuteri un Bifidobacterium breve ir atzītas par piemērotām mazuļu koliku simptomu profilaksei un ārstēšanai, kā arī veselīgas bērna kuņģa un zarnu mikrofloras nodrošināšanai un uzturēšanai. Ir pierādīts, ka zīdaiņiem, kuri koliku laikā papildus uzņēmuši probiotikas, raudāšanas biežums un intensitāte ir zemāka [1].

 

Šis produkts ir veidots, ievērojot Eiropas Gastroenteroloģijas, hepatoloģijas un bērnu uztura biedrības jaunākās vadlīnijas. Turklāt “LYLBIOTIC Baby Drops” efektivitāti un drošu lietošanu ir apstiprinājusi Latvijas Jauno Gastroenterologu biedrība. 

 

Viena deva jeb 0,5 ml “LYLBIOTIC Baby Drops” satur vismaz 1 miljardu labo baktēriju, kas ir diennaktī ieteicamais baktēriju daudzums, lai bērnam nodrošinātu iedarbības efektivitāti. 

 

Svarīgi atzīmēt, ka produktā esošās baktērijas ir mikrokapsulētas. Tāpēc tās spēj izdzīvot kuņģa skābajā vidē un aktivizējas tikai sasniedzot zarnu traktu. Ir pierādīts, ka, neizmantojot mikrokapsulēšanu, līdz 85 % labo baktēriju kuņģa skābajā vidē iet bojā. 

 

Šī tehnoloģija arī nodrošina, ka pie vienāda baktēriju daudzuma devā labo baktēriju iedarbības efektivitāte ir 5 reizes lielāka nekā citos produktos esošām baktērijām, kurām šo metodi neizmanto [2].
 

 

Vēl viens vērā ņemams aspekts, kas spēs atvieglot mazuļa vecāku dzīvi, ir “LYLBIOTIC Baby Drops” patentētajam iepakojumam pievienotā mērpipete – tā piedāvā ērtu un, kas ļoti svarīgi, drošu dienas devas dozēšanu: produkta pilienu uzskaite nav jāveic. Turklāt zīdainim baktērijas var iedot, uzpilinot gan uz mammas pupa, gan knupīša, gan arī no pipetītes tieši mutē.
 
Inovatīvā 3Phase®️ iepakojuma tehnoloģija garantē produkta iedarbības noturību visa derīguma termiņa laikā: saturs tiek aktivizēts tikai produkta atvēršanas brīdī, kad labās baktērijas tiek sajauktas ar nesējvielu – jaundzimušajiem piemērotu īpaši attīrītu olīveļļu.
 
“LYLBIOTIC Baby Drops” ir 100 % dabisks produkts, kas nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas, fruktozi, mākslīgās krāsvielas un konservantus, glutēnu, laktozi un plazmīdas (DNS molekulas, kas nodrošina rezistenci pret antibiotikām). 

 

Produkta sastāvā nav arī alergēnu, un tas ir piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

 

Lai mazais puncītis būtu priecīgs un ģimenē valdītu harmonija, izvēlies “LYLBIOTIC Baby Drops"!
 

Atsauces

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4165878/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20697290/

Saistītie raksti