Papildini sava mazuļa stilu ar unikālu, personalizētu māneklīti!

 
Ikviens mazulis ir unikāls un nesalīdzināms. Tagad tāds var būt arī viņa māneklītis, jo tiešsaistē –  www.maneklis.lv iespējams iegādāties personalizētus māneklīšus – ar iegravētu bērna vārdu vai mīļvārdiņu. Tie Jūsu bērniņu gan nomierinās, gan piešķirs mazu „odziņu” mazuļa tēlam. 
Apdrukāts māneklītis ir ļoti skaista dāvaniņa, dodoties raudzībās! Foto: www.maneklis.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apdrukāts māneklītis ir ļoti skaista dāvaniņa, dodoties raudzībās! Foto: www.maneklis.lv

 

 

Ideja divu puiku vecākiem par personalizētiem māneklīšiem radās vairāk kā sešu gadu pagātnē, kad ģimene gaidīja savu pirmdzimto. Nu esam sagaidījuši savu otro lolojumu un uz karstām pēdām ķērušies klāt labi glabātas ieceres īstenošanai - rast iespēju Latvijā dzīvojošiem vecākiem, mazuļu krustvecākiem, draugiem un radiem iegādāties brīnišķīgu, ikdienai nepieciešamu un arī mazuļa īpašai dāvanai noderīgu produktu - personalizētu māneklīti. Tas atrisinās gan vecāku problēmas ar pazudušiem māneklīšiem, gan radiniekiem - ar dāvanas izvēli!

 

 

Pašlaik iespējams izvēlēties divus dažādus Vācu ražotāju kvalitatīvus māneklīšus: AVENT un NUK, kā arī izvēlēties to materiālu – silikonu vai lateksu. Tāpat produkti pieejami dažādās krāsās: zaļā, zilā, rozā, dzeltenā un baltā un divos izmēros: 0-6 mēnešiem un 6-18 mēnešiem. Tie nopērkami komplektā pa diviem vai trim. Turklāt, veicot pirkumu, ir iespējams redzēt, kāds māneklītis izskatīsies ar jau iegravētu bērna vārdu. 

 

Mēs, www.maneklis.lv veidotāji, ilgi un rūpīgi esam strādājuši, lai atrastu labāko risinājumu, kā saglabāt augstvērtīgu gravējuma kvalitāti visu māneklīša mūžu. Tie ir absolūti droši mazuļa veselībai, un nesatur ne bisfenolu (BPA), ne polivinilhlorīdu (PVC), ne arī ftalātu. 

 

Personalizētu māneklīšu komplekta cena ir Ls 8,50 (ar PVN). Piegāde tiek nodrošināta nedēļas laikā kopš pasūtījuma veikšanas brīža. 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Pavisam drīz mūsu produkcijas klāsts tiks papildināts ar tik nepieciešamām lietām kā māneklīšu turētāji un bērnu krūzītes, kuras, tāpat kā māneklīšu, būs iespējams personalizēt.

 

Sagādā mazulim lieliskas atmiņas par brīnišķajiem un neatkārtojamiem pirmajiem dzīves gadiem!

 

Tavs www.maneklis.lv

 

www.manekis.lv var sakontaktēt: 

 

Telefoniski: 29444916

Pa e-pastu: shop@maneklis.lv

Caur mājas lapu: www.maneklis.lv

Sekot jaunumiem Facebook: www.facebook.com/maneklis

Sekot jaunumiem Twitter: @maneklisLV