Iespēja pieteikt savu klasi kulinārijas darbnīcām kopā ar blogeri Piparu

Arī šajā mācību gadā skolēniem ir iespēja doties ciemos pie kulinārijas blogera Pipara un apgūt gatavošanas prasmes, kā arī atklāt veselīga uztura nozīmi rotaļīgā un praktiskā veidā.
Gatavošana var būt gan aizraujoša, gan vērtīga ikdienai.

FOTO: Shutterstock.com

Gatavošana var būt gan aizraujoša, gan vērtīga ikdienai.

Jau trešo gadu studijā Brīvības gatvē 205, Rīgā notiek bērnu un jauniešu kulinārijas meistarklases ar kulinārijas blogeri Piparu. Tajās skolēni ir iedvesmojušies, apguvuši praktiskas prasmes un atklājuši, ka gatavošana var būt gan aizraujoša, gan vērtīga ikdienai.
 

Kas skolēnus sagaida?

  • Veselīga uztura pamati – kā izvēlēties dabīgas sastāvdaļas un izvairīties no nevēlamiem produktiem.
  • Praktiska gatavošana – bērni paši radīs vienkāršus, gardus un veselīgus ēdienus.
  • Zināšanas par uzturvielām – kā pārtikas izvēle ietekmē veselību un ikdienas enerģiju.
  • Radošums virtuvē – iespēja veidot savus kulinārijas šedevrus, attīstot neatkarību un pašapziņu.

 

Kāpēc tas ir svarīgi?

Reklāma
Reklāma

Skolēni, kuri paši gatavo ēdienu, izvēlas veselīgākus produktus un mazāk patērē pusfabrikātus un neveselīgus našķus. Šīs zināšanas palīdz veidot paradumus, kas uzlabos viņu dzīves kvalitāti nākotnē.
 

Plašāka informācija un pieteikšanās ŠEIT

Saistītie raksti