5 LEGO komplekti, kas ļaus ienest filmu burvību savās mājās!

LEGO jau sen ir pierādījis savu lomu un vietu rotaļlietu tirgū. Un, neskatoties uz to, ka LEGO konstruktori pieejami jau daudzus gadu desmitus, LEGO ražotājs spēj nemitīgi radīt jaunas un aizraujošas sērijas un komplektus, kas pārsteidz ar detaļu un tēlu bagātību.
LEGO klucīši ir ļoti izturīgi un savstarpēji savienojami neatkarīgi no sērijas, tādēļ, visticamāk, kalpos tikpat kā jauni arī tad, kad bērns sen būs izaudzis.

FOTO: Publicitātes foto

LEGO klucīši ir ļoti izturīgi un savstarpēji savienojami neatkarīgi no sērijas, tādēļ, visticamāk, kalpos tikpat kā jauni arī tad, kad bērns sen būs izaudzis.

To, cik vērtīgas un bērnu attīstību sekmējošas ir šīs rotaļlietas, šķiet ir dzirdējis gandrīz ikviens vecāks. 

 

  • Attīsta sīko pirkstu motoriku,
  • veicina runas un vispārējo attīstību,
  • māca bērnu risināt problēmsituācijas,
  • attīsta fantāziju, radošumu un bērna patstāvību un pacietību,
  • attīsta spēju koncentrēt uzmanību uz sīkām, ilgstoši veicamām darbībām.

 

Pozitīvo aspektu saraksts ir garš, turklāt to vēl varētu turpināt.

 

Pedagogi un bērnu attīstības speciālisti atzīst – vecumposmam pareizi izvēlēti LEGO komplekti spēj vienā rotaļlietā apvienot daudz un dažādu attīstošo rotaļlietu funkcijas.

 

Un, lai gan jāatzīst, ka šie konstruktori nav lēti, LEGO ražotājs nodrošina to, ka klucīši ir ļoti izturīgi un savstarpēji savienojami neatkarīgi no sērijas, tādēļ, visticamāk, kalpos tikpat kā jauni arī tad, kad bērns sen būs izaudzis. 

 

Šajā rakstā piedāvājam iepazīties ar 5 lieliskiem LEGO filmu sēriju komplektiem, ko piedāvā lielākais LEGO veikals 1a.lv. 
 

Konstruktors LEGO® Avatar Skimwing 

Kurš gan nav dzirdējis par tik ilgi gaidītās, jaunākās Avatar filmas iznākšanu uz kino ekrāniem. Šis kases grāvējs aizrauj kā pieaugušos, tā arī bērnus. Un ne velti, aizraujošais sižets, fantastiskie specefekti, krāsas un mūzika – tas viss nespēj atstāt vienaldzīgu.

Arī LEGO ražotājs, sekojot līdzi tendencēm, izlaidis jaunu Avatar filmas sēriju īstiem Avatar faniem. 

 

Šis 259 detaļu komplekts iekļauj Skimwing un 2 filmas tēlu figūriņas, un ļaus atkal un atkal iejusties filmas sižetā.

 

Komplektam iespējams iegādāties arī papildu šīs sērijas komplektus, pamazām izveidojot savu Avatar Pandoras pasauli. 

 

  • Piemērots no 8 gadu vecuma, turklāt ar LEGO builder aplikāciju būs iespējams tuvināt un pagriezt modeli, atvieglojot LEGO likšanas procesu.

 

Konstruktors LEGO® DC Batman™ Betmenauto: pakaļdzīšanās The Penguin™ 

Komplekts, kas nepieciešams jebkuram īstam The Batman filmu fanam. Leģendārais betmenauto, šķiet, ir katra maza puiša sapņu auto.

 

Tieši tāpēc ar šo komplektu bērns varēs ne tikai izdzīvot filmas sižetu ar divām komplektā iekļautajām tēlu figūriņām, bet arī būvēt un pārbūvēt auto gan pēc iekļautās pamācības, gan ļaujot vaļu savām fantāzijām.

 

  • Komplektā ir 392 detaļas, tas piemērots bērniem no 8 gadu vecuma. Gana viegli saliekams, tāpēc būs laba izvēle bērniem, kas ir iesācēji LEGO konstruktoru likšanā.

 

Konstruktors LEGO Star Wars Luke Skywalker X-Wing Fighter™ 

Jau par klasiku kļuvusī LEGO Star Wars filmu sērija nebeidz priecēt savus fanus ar dažādiem, detaļām bagātiem komplektiem no tik slavenajām Star Wars filmām.

 

Šis LEGO kalpos gan kā lieliska rotaļlieta, gan kā kolekcijas modelis. 474 detaļu komplekts ar 4 tēlu figūriņām būs piemērots arī tiem, kas LEGO liek ne pirmo dienu. 

 

  • Komplektā iekļautas populārākās tēlu figūriņas – Luke Skywalker, Princese Leia, Ģenerālis Dodonna, kā arī droīds R2–D2. Papildus iespējams iegādāties arī pārējos kolekcijas modeļus.

 

Konstruktors LEGO® Marvel Es esmu Groot

Groots no slavenās Marvel Infinity Saga: Galaktikas Sargi filmu sērijas iemieso mīlīgo citplanētieti ar koka detaļām.

 

Kustīgās detaļas ļauj salikto modelīti kustināt un novietot dažādās pozās, atveidojot un iztēlojoties Groot dejojam. 

 

  • Komplektā iekļauta arī LEGO mūzikas kasete. Komplektā ir 476 detaļas un tas patiks gan puišiem, gan meitenēm.

 

Konstruktors LEGO Marvel Bezgalības bruņu cimds

Šis leģendārajās Marvel Studios filmās Atriebēji: Bezgalības karš un Atriebēji: Noslēgums redzētais bruņu cimds ir patiesi grezns un uzmanību piesaistošs LEGO modelītis, kas būs lieliska dāvana arī jau palielākiem bērniem, kā arī pieaugušajiem. 

 

590 detaļu lielais kolekcijas modelis droši izmantojams arī rotaļām.

 

  • Bruņu cimds izgatavots no zeltītām LEGO detaļām, modeļa pirksti ir kustīgi, turklāt komplektā nāk arī apraksta plāksnīte, kuru var piestiprināt pie izturīgas modeļa pamatnes. 
     

LEGO konstruktori ir lieliska dāvana svētkos

LEGO konstruktori ir vērtīga dāvana, kuru bērnam var dāvināt jebkuros svētkos. Pat ja komplektu sērijas atšķiras, bērni labprāt ļauj vaļu fantāzijai un tos savstarpēji apvieno, izveidojot savu unikālo pasauli.

 

1a.lv interneta veikals piedāvā visplašāko konstruktoru klāstu bērniem jau no pirmajiem dzīves gadiem. 1a.lv LEGO veikals Rīgā, kā arī visā Latvijā nodrošina ātru un drošu piegādi. 

 

Tāpat iesakām izmantot iespēju un iegādāties izdevīgāk sevis izvēlēto LEGO, – atlaides, ko sniedz SmartNET kluba biedru karte, ļauj iegādāties LEGO komplektus pat par 40 % lētāk! 

 

Ieskatieties 1a.lv un ieprieciniet savus filmu fanus jau tagad!

 

Saistītie raksti