Muzikālās, attīstošās rotaļlietas latviešu valodā

Vadošais zīdaiņu un pirmsskolas vecuma bērnu rotaļlietu ražotājs pasaulē zīmols “Fisher-Price” ir radījis attīstošās rotaļlietas arī latviešu valodā!

Rotaļu kucēns no Fisher-Price runā latviešu valodā! Māca alfabētu, ciparus, krāsas, ķermeņa daļas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rotaļu kucēns no "Fisher-Price" runā latviešu valodā! Māca alfabētu, ciparus, krāsas, ķermeņa daļas.

Burvīgi un pilni ar jautājumiem, mūsu mazie pastāvīgi izzina apkārtni. Viņu enerģija nekad neizzūd! Tie spēlējas, izzina, mācās, atklāj vēl nezināmas lietas un apgūst jaunas iemaņas.

Spēlēšanās ir mazuļa spēcīgākais izteiksmes līdzeklis. Caur rotaļām bērns mācās izmēģināt, izjūt prieku un vilšanos, iepazīst sevi un pasauli sev apkārt.

 

Attīstošās rotaļlietas, fisher priceVadošais zīdaiņu un pirmsskolas vecuma bērnu rotaļlietu ražotājs pasaulē ir zīmols “Fisher-Price”, kam ir 77 gadu pieredze attīstošo rotaļlietu izgatavošanā un kas izveidoja pirmo bērnu izpētes centru pasaulē, kurā tika pētīts, kā rotaļāšanās veicina mazuļa attīstību.

 

“Fisher-Price” sajūsmina mazuļus, saprotot viņu vajadzības un padara ķermeņus un prātus stiprākus. Padomi no "Fisher-Price", kas zina, kā mudināt bērnu mācīties ar prieku, lai mācīšanās ir pirmajā vietā no pašiem dzīves pirmsākumiem.

 

ATTĪSTOŠĀS ROTAĻLIETAS LATVIEŠU VALODĀ

Attīstošās rotaļlietas bērniem.

Reklāma
Reklāma

 

Muzikālais podiņš

Attīstošā rotaļlieta ar 5 dažādām formām un cipariem. Deguns ar gaismiņām. Jautras dziesmas dziedāšanai līdzi. Māca ciparus, formas, šķirot un saprast sakarību starp darbību un notiekošo. Mūzika, skaņas un maģiski pārsteigumi.

Attīstošās rotaļlietas mazuļiem.

Gudrais kucēns

Māca un spēlē jautras muzikālas spēles! Māca alfabētu, ciparus, krāsas, ķermeņa daļas. 10 dziesmas dziedāšanai līdzi. Caur spēli bērns apgūs jaunas iemaņas. Sunītis būs jautrs spēļu sabiedrotais . Ejot gulēt , bērns gribēs to paņemt līdzi!

Muzikālās rotaļlietas bērniem.

Muzikālā grāmata „Stāsti un dzejoļi”

Pirmie burti un cipari, stāsti un dzejoļi, 6 bērnu dziesmiņas, mirgojošs deguns un rociņas. Šajā grāmatā ir skanīgas dziesmiņas, ko bērns ar prieku var dziedāt līdzi! Mirgojošas gaismiņas uz rokām aicina bērnu pāršķirt nākamo grāmatas lappusi. Katra lappuse ir pārsteigumiem pilna – dziesmas, stāsti un dzejoļi palīdz bērnam iemācīties burtus, krāsas un ciparus.