Izdevniecības "Egmont" grāmatu jaunumi oktobrī

Izdevniecība "Egmont" turpina rūpēties, lai mazāko lasītāju grāmatplauktos parādītos jaunas un skaistas grāmatiņas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mana draudzības noslēpumu grāmata. Ever After High
Tavās rokās ir nonākusi šī īpašā Ever After High draudzības noslēpumu grāmata! Apkopo tās greznajās lappusēs savas un tuvāko draudzeņu pārdomas, noslēpumus un svarīgas atziņas! Lai šī grāmata top par slepenu dārgumu krātuvīti! Gluži kā dzīve senlaiku skolā, arī šī grāmata ir pildīta ar sapņiem, cerībām un varbūt par dažām dzīves gudrībām... Tai nav iespējams izskriet cauri vienā elpas vilcienā, un tu noteikti mīlēs šos stāstus uz ilgiem laikiem!

 


Gaišu dienu grāmata 2015. Vinnijs Pūks. Disney
Plānotājs 2015. gadam ar Vinnija Pūka gaišām domām. Pūks sēdēja pie galda un lūkojās uz pilnu medus muciņu. Līdzās bija vēl sešas – bet tukšas. -Vai nu būs gana ēsts? – Sivēns cerīgi vaicāja. -Kuš! – lācēns pielika ķepu pie mutes. -Es mēģinu sakopot spēkus pēdējai cīņai!

 


Raibie stāsti. Maša un Lācis
Cik daudz ko gan izdomā ņiprā meitenīte Maša un viņas lielais, ķepainais draugs – spēj tik lasīt un iztēloties, ko abi sadarīs jau pēc brīža! Maša priecājas par ziemu un slido, apgūst pirmās zinības Lāča uzceltajā skolā, sargā dārzu no viltīgā zaķa... Mazās nebēdnes dzīve ir dēku un smieklu pilna, un arī labsirdīgais Lācis labprāt atbalsta meitenītes idejas. Raibi atgadījumi, aizkustinoši brīži un košas, krāsainas ilustrācijas – tieši tas ikvienu sagaida šajā stāstu krājumā. Izdzīvo sirsnīgās animācijas filmas „Maša un Lācis” notikumus arī grāmatas lappusēs!

Reklāma
Reklāma

 

 


Čaklās rokas. 48 radoši projekti
Apgūsti dažādu tehniku un paņēmienu pamatus un izbaudi darbošanās prieku ar šo brīnišķīgo rokasgrāmatu, kurā soli pa solim atainoti 48 radoši projekti! Izpildi vienkāršos norādījumus un bez pūlēm radi jaukas un mākslinieciskas lietas!

 

 

Ieskaties: www.egmont.lv