Rudens, bērnudārzs, slimošana… Kas noderēs?

Ir oktobris, aizvadīts pirmais mēnesis jaunajā mācību gadā un klāt arī slimošana. Kas noderēs imunitātes stiprināšanai un tad, ja bērns jau saslimis? Turklāt līdz pat 15. oktobrim mājaslapā www.kidsmed.lv, ievadot kodu RUDENS, visus produktus iegādājies ar atlaidi.
Nepatīkamo slimošanas laiku var manāmi atvieglot dažādām vajadzībām piemēroti palīglīdzekļi.

FOTO: Publicitātes foto

Nepatīkamo slimošanas laiku var manāmi atvieglot dažādām vajadzībām piemēroti palīglīdzekļi.

Imunitātes stiprināšanai

Kidsmed piedāvā augstas kvalitātes veselības produktus un medicīniskas ierīces visai ģimenei. Parūpēties par imunitātes stiprināšanu nepieciešams jau laikus, sākoties rudenim un skolas gaitām. Lai to darītu, svarīgas ir pavisam vienkāršas lietas, piemēram, pietiekams miega daudzums, svaigs gaiss, fiziskas aktivitātes, sabalansēts uzturs, ja nepieciešams, tad arī papildus vitamīnu uzņemšana. 
 

Gada tumšajā periodā ļoti noderīgs ir D vitamīns, Kidsmed D vitamīns ir spreja aeorosola iepakojumā, kas nodrošina labāku vitamīna uzsūkšanos, kā arī to ir pavisam vienkārši uzņemt. 

 

Bērniem no 3 gadu vecuma imunitātes stiprināšanai var dot Kidsmed Junior multivitamīnus, kuros ir D, C un B grupas vitamīni. 

 

Arī Kidsmed ehinācijas sīrups palīdz stiprināt imunitāti, jo ehinācijai ir spēja palielināt organisma aizsargspējas pret slimībām – ir pierādīts, ka ehinācija palielina balto asinsķermenīšu skaitu, kas savukārt novērš iekaisumus. Vēl ehinācijas sīrups satur C vitamīnu, kas arī ir nozīmīgs organisma aizsargspējām. Šis sīrups noderēs imunitātes stiprināšanai gan pirms, gan arī pēc slimošanas, lai atjaunotu novājināto imunitāti.
 

Mazo bērnudārznieku un skolnieku ikdienā lietderīgs produkts ir dezinfekcijas līdzeklis, lai pasargātu sevi no baktērijām un mikrobiem. Kidsmed klāstā ir gan roku, gan virsmu dezinfekcijas līdzeklis nelielās pudelītēs, kas būs ļoti ērtas izmantošanai arī mazajiem cilvēkiem. 

 

Kidsmed roku dezinfekcijas līdzeklis ir draudzīgs ādai, jo satur augu glicerīnu, kas vienlaikus tīra un mīkstina ādu, tāpat tā sastāvā ir salvija – ziedi ar antibakteriālu iedarbību. Ja roku dezinficēšana notiek bieži, tad Kidsmed piedāvājumā ir arī roku dezinfekcijas līdzekļa uzpildes iepakojums.

 


 

Ja slimība jau klāt

 

Inhalators

Saaukstēšanās un dažādu citu augšējo elpceļu slimību gadījumā labs palīgs ir inhalators, it īpaši maziem bērniem, jo inhalatorā ūdens tvaika vai ūdens-zāļu tvaika daļiņas tiek padarītas ļoti mazas, tādējādi nonākot dziļi elpceļos, kur tās mitrina gļotādu, mazinot pietūkumu vai tūsku, kairinājumu un uzlabojot pašsajūtu. 

 

Kidsmed MeshPlus inhalators ir radīts tāds, lai būtu piemērots visai ģimenei, gan maziem, gan lieliem. 

 

Tas ir bezvadu, kluss un izmantojams pat guļus stāvoklī, kas padara inhalatora izmantošanu arī bērniem ļoti ērtu! Komplektā ir maska gan bērniem, gan pieaugušajiem un uzglabāšanas somiņa, lai inhalatora piederumi būtu vienuviet.

Reklāma
Reklāma

Kidsmed inhalatorā var izmantot ne tikai fizioloģisko šķīdumu, bet arī ārsta izrakstītus medikamentus elpceļu slimību ārstēšanai nepieciešamības gadījumā. 
 

Deguna aspirators

Bērni visbiežāk slimo ar iesnām, tāpēc mazu bērnu vecāku liels palīgs būs deguna aspirators. Esot slimam, bērna pašsajūta ir ne visai laba jau tā, taču izdalījumu pilnais deguns un grūtības elpot to var vēl vairāk pasliktināt, tāpēc deguna iztīrīšana no sekrēta var uzlabot bērna pašsajūtu. 

 

Bērniem ne vienmēr šis process patīk, tāpēc visefektīvāk tīrīšana izdosies ar elektrisko deguna aspiratoru, jo ar to visi izdalījumi būs laukā dažu sekunžu laikā. 

 

Nosiboo Go elektriskais deguna aspirators ir uzlādējams, tāpēc to var izmantot jebkur, turpretī Nosiboo Pro2 elektriskais deguna aspirators ir ar regulējamu sūkšanas jaudu.

Vēl Nosiboo deguna aspiratoru klāstā ir manuālais deguna aspirators Nosiboo Eco, kam nav nepieciešami filtri, pēc lietošanas vien jānomazgā detaļas, jānožāvē tās un aspirators ir atkal gatavs izmantošanai. 

 

Visi Nosiboo deguna aspiratori ir radīti sadarbībā ar speciālistiem un ārstiem, tāpēc pilnībā droši izmantošanai jau kopš dzimšanas. 
 

 

Ja ir saaukstēšanās, tad noderīgs būs Kidsmed jaunums – Pulmotion balzams zīdaiņiem un bērniem, tā sastāvā esošo timiāna, lavandas un zvaigžņu anīsa ēterisko eļļu nomierinošais aromāts relaksē elpošanas sistēmu un palīdz vieglāk elpot nosprostota deguna gadījumā, savukārt sastāvdaļas pantenols, rīcineļļa, šī un kakao sviests kopj un atjauno maigo ādu. 
 

Bērniem no 2 gadu vecuma klepus gadījumā, lai mazinātu klepus izraisīto kakla kairinājumu, noderēs Kidsmed pretklepus sīrups ar upeņu garšu, tā sastāvā ir tādi ārstniecības augi kā parastais mārsils, meža malva, Islandes ķērpis, pelašķis.

 

Termometrs

Kad bērns slimo, tad ir grūti, it īpaši naktīs, tāpēc bezkontakta termometrs var kaut nedaudz atvieglot šos brīžus. Lai izmērītu temperatūru, bērns nav jāmodina, ātri to var paveikt ar TermoPlus infrasarkano bezkontakta termometru un apgaismotais displejs ļaus ieraudzīt rezultātu pat tumsā. Kidsmed TermoPlus termometrs ir ļoti atzīts vecāku vidū, jo ar to ir ērti un ātri (1 sekundes laikā) izmērīt temperatūru un tam ir 3 mērījumu režīmi! Ķermeņa, objekta un telpas – ar vienu termometru var izmērīt gan ķermeņa temperatūru, gan piena pudelītes vai vannas ūdens temperatūru un arī gaisa temperatūru istabā.

 


 

Saņem 15% atlaidi VISIEM produktiem Kidsmed mājaslapā 
ar kodu RUDENS līdz 15.10.23.! 

www.kidsmed.lv

Saistītie raksti