Krūts piena pumpis zīdīšanā, mammu pieredzes un atlaides kods

Pasaules zīdīšanas nedēļa notiek katru gadu augusta pirmajā nedēļā, to atbalsta PVO (Pasaules Veselības organizācija), UNICEF (Apvienoto Nāciju Starptautiskais Bērnu fonds), daudzas Veselības ministrijas un citi. Šī gada tēma būs vērsta uz zīdīšanu un darbu, sniedzot stratēģisku iespēju iestāties par būtiskām maternitātes tiesībām, kas atbalsta zīdīšanu.
Ja māmiņai jādodas ārpus mājām un mazuli tajā laikā pieskata tētis vai kāda cita atbalsta persona, māmiņa joprojām var turpināt zīdīšanu, izmantojot krūts piena pumpi!

FOTO: Publicitātes foto

Ja māmiņai jādodas ārpus mājām un mazuli tajā laikā pieskata tētis vai kāda cita atbalsta persona, māmiņa joprojām var turpināt zīdīšanu, izmantojot krūts piena pumpi!

Interesants fakts par Kidsmed – visi darbinieki ir vecāki un mammām ir iespēja apvienot darbu ar mazuļa zīdīšanu.

Mūsdienās ir iespējas strādāt attālināti, tādā gadījumā māmiņa var pabarot mazuli ar krūti, taču, ja uz darbu jādodas ārpus mājām un mazuli tajā laikā pieskata tētis vai kāda cita atbalsta persona, māmiņa joprojām var turpināt zīdīšanu, izmantojot krūts piena pumpi! 

 

Aicinājām māmiņas padalīties ar savu pieredzi, izmantojot Lola&Lykke krūts piena pumpi zīdīšanā:

 

“Piena pumpi lietoju jau no meitiņas dzimšanas, jo viņa piedzima sīciņa un nebija spēka ēst no krūts. Sākumā lietoju pumpi 8-12 reizes diennaktī (cik bieži mazā gribēja ēst vai man bija nepieciešamība atslaukt pienu, lai justos komfortabli, jo no 1 reizē atslauktā piena meitiņa varēja paēst vairākas reizes). Ar laiku to izmantoju retāk: kad mazā neizēda (tas gan zīdīšanas sākumā tāpat bija regulāri) vai vajadzēja sagatavot pienu barošanai no pudeles manas prombūtnes laikā, piemēram, kad gāju uz skaistuma procedūrām. 

Izmēģināju 1 manuālo jeb rokas krūts piena pumpi un 2 elektriskos, no kuriem par manu favorītu kļuva Lola&Lykke. 

No visiem plusiem visvairāk novērtēju to, ka šis pumpis, pateicoties tā kompaktajam izmēram un 2 stundu darbības laikam bez uzlādes, spēj nodrošināt brīvību un mobilitāti manam diezgan aktīvajam dzīvesveidam. 

Es varu mierīgi jebkurā brīdī doties, kur man nepieciešams, jo Lola&Lykke piena pumpi varu vienkārši ielikt somā līdzi, lai izmantotu, kad būs nepieciešams (arī pie dabas vai mašīnā).”

Sintija, fotogrāfe un jaunā māmiņa

 

“Mīļās, sievietes! Ir tik ļoti svarīgi izvēlēties tiešām labu krūts piena pumpi. Un vissvarīgākais faktors, ko ir jāņem vērā, vai šim tevis izvēlētajam piena pumpim, var mainīt piltuves izmērus. Visām mums nav viens vienotais izmērs krūtsgaliem. Lai krūtis iztukšotos labāk, kā arī pudelītē būtu vairāk atslauktā pieniņa, piltuves izmēram ir jāatbilst tieši tev.
Ne visiem pumpjiem to var izdarīt. Mans ieteikums no sirds, pirms iegādes pakonsultējies ar kādu zīdīšanas konsultantu par attiecīgo pumpīti. Piedāvājumi ir daudz, cenu kategorijas arī, taču tev ir nepieciešams tāds, ko ir ērti izmantot, paņemt jebkur līdzi, kas nesagādās neērtības. Es izvēlējos Lola&Lykke viedo elektrisko piena pumpi. Tas ir tieši tāds, par kādu es augstāk rakstīju. Katru mēnesi man ir kāda skaistuma procedūra, kur es vēlos aiziet bez bērniem. Lai mana sirds justos droša, ka mazākais bērniņš paliek ar tēti vai omi, es atslaucu pienu. 

Manuprāt, piena pumpis ir must have jebkurai jaunajai māmiņai. It īpaši pašā sākumā, kad piens ir ļoti, ļoti daudz, taču maziņais cilvēciņš neapēd tik daudz, cik piens saražojas. Es veidoju piena banku. Izmantoju piena pumpi, lai neveidotos mastīts. Krūtis ir svarīgi regulāri iztukšot!


Es esmu ieguvusi vairāk brīvā laika sev, esmu sagatavojusies prombūtnēm un vēl joprojām piepildu saldētavu ar savu pieniņu, lai vēlāk piebarojuma sākumā es varētu izmantot to!”
Alise, jaunā māmiņa

Reklāma
Reklāma

 


 

“Šī lieta pat nebija manā sarakstā, ko sarūpēt, jo neviens īsti man nebija teicis, cik liela nozīme tam būs - vismaz manā ikdienā. Man ir mazliet žēl, ka piena pumpis nebija mans draugs jau no pirmajām dienām … Kāpēc? 


Pirmkārt, es sapratu to, ka sava pieniņa rezerve ir diezgan liela vajadzība, kaut vai lai aizskrietu līdz manikīram. Ne tikai mamma, bet arī tētis būs daudz mierīgāks, ja piena rezervītes būs. 


Otrkārt, sākumā pieniņš ražojas tiešām daudz, bēbītis daudz guļ un rezerves ir uzkrāt vieglāk kā vēlāk. 
Treškārt, piena pumpis noteikti tev palīdzēs arī pie sastrēgumiem. Es piena pumpi izmantoju arī tad, kad mani krūtsgali bija nozīsti. Atslaucu pieniņu - devu barot tētim, tādā veidā dodot mazliet atpūtu savām krūtīm. 
Ceturtkārt, jo lielāka palika Marija, jo mazliet ilgāk devos prom no mājām. 
Šī pumpja lielākais pluss manās acīs ir tas, ka tas ir lietojams bez vadiem.
Pumpis ir uzlādējams kā jebkura cita ierīce. Ņemot vērā, ka bieži esmu skrējienā - esmu to darījusi tik daudz kur - auto, konferencē, draudzeņu ballītēs, stāvlaukumos un citur. Tas ir ļoti kluss un nepievērsīs visiem uzmanību, pat ja tas būs jādara nosacīti publiskā vietā. Man patīk tas, ka slaukt tu vari gan pudelītē, gan speciālajā adaptera maisiņā un to uzglabāt uzreiz saldētavā, kas viss brīnišķīgi savienojas ar pudelītes uzgali. 


Pateicoties pumpītim man izdevās arī iekustināt gauso krūti, kas nevēlējās tik labi ražot pieniņu, kas man ir devis vislielāko prieku, jo vienu brīdi ar Mariju biju būtiski palikusi uz vienas krūts. Un piena pumpis ir tik gudrs, ka pielāgosies tavai krūtij pats - saprotot tavu piena plūsmu.

Piena pumpim ir 2 fāzes: stimulēšana un atslaukšana. Abām fāzēm kopā ir 15 stipruma režīmi. 6 stimulēšanas un 9 atslaukšanas režīmi, kas mani ļoti patīkami pārsteidza. 
Šī patiesi man liekas ir ne tikai brīnišķīga baby shower dāvana, bet arī dāvana sev, ko tu patiesi novērtēsi. Šis pumpis būs labs draugs visā tavā zīdīšanas ceļā. Man liekas, katra sevis cienoša mammīte ir pateicīga par laiku sev un šis būs tas, kas ienesīs mieru un atvieglos prombūtni.”

Marta, jaunā māmiņa

 

“Man bija divi krūts piena pumpji, vienu man uzdāvināja draudzene, bet otrs ir Lola&Lykke (vēlējos otro pumpi, lai varētu to izmantot arī ārpus mājām).
Šo izvēlējos Lola&Lykke pumpi ceļojumiem, arī lai būtu līdzi darbā, un otrs izmantošanai mājās, bet sagadījās, ka es izmantoju mājām domāto pumpi 2 reizes, līdz es ieguvu Lola&Lykke pumpi un vairs nešķīros no tā. Esmu tik pateicīga sev, ka izvēlējos to, mana dzīve ir kļuvusi vieglāka un zīdīšana ir ērtāka.
Paldies, Kidsmed, par jūsu darbu un par palīdzību pumpja izvēlē.
Es tiešām lietoju Lola&Lykke krūts piena pumpi katru dienu, jo strādāju jau 20. dienā pēc dzemdībām, tāpēc biju darbā ar savu "draugu-palīgu".”
Lana, fotogrāfe un jaunā māmiņa


 

Ar kodu BFW23 visiem Lola&Lykke produktiem 

20% atlaide no 1. līdz 8. augustam 
www.kidsmed.lv

 

Saistītie raksti