10 šī brīža populārākās rotaļlietas

Ziemassvētki, dzimšanas diena, vārda diena vai “vienkārši tāpat”, bērni vienmēr priecājas savā īpašumā iegūt jaunas rotaļlietas. Vēl jo vairāk – ja tādas pašas vai līdzīgas mantas bērniem ir arī bērnudārzā vai skolā – tas dod iespēju kopīgi spēlēties un pilnveidot spēju sadarboties un socializēties. Ar ko papildināt bērna rotaļlietu krājumus? Smelies idejas 10 šī brīža populārāko rotaļlietu sarakstā!
Ko uzdāvināt bērnam – vienmēr aktuāls jautājums!

FOTO: Shutterstock.com

Ko uzdāvināt bērnam – vienmēr aktuāls jautājums!

1. LEGO

 

Foto: 1a.lv

 

Absolūta klasika, LEGO konstruktori ir, šķiet, pasaules populārākā rotaļlieta jau gadu gadiem, un ne velti – tā ir aizraujoša, smadzenes, iztēli, plānošanu un sīko muskulatūru attīstoša rotaļlieta, turklāt tai ir tik daudz dažādu variāciju, kas ļauj piemeklēt piemērotāko konstruktora variantu, vadoties pēc tā saņēmēja vecuma, prasmēm un interesēm.

 

2. Barbie lelles un komplekti

 

Foto: 1a.lv

 

Bārbijas ir vēl viena, šķiet, tikpat leģendāra rotaļlieta kā LEGO, kas sevi pierādījusi cauri gadu desmitiem. Ja Tavs bērns ir Bārbiju un bārbijlietu kolekcionārs, atrast dāvanu būs pavisam viegli – atliek vien apskatīties, kuras Bārbiju lelles, mašīnas, mājas, somas vai cita aksesuāra vēl nav mantu glabātavā.

 

3. Karaoke

 

Foto: 1a.lv

 

Šķiet, visi bērni bez izņēmuma mīl dziedāt jau no agra vecuma, kad tikai nesen ir iemācījušies pirmos vārdus. Tas sākas kā neskaidras, pašu sacerētas dziesmiņas, bet vēlāk, kad bērns sāk skatīties un saprast multenes, pašsacerēto dziesmiņu vietā nāk multfilmu tituldziesmas. Radošumu un personīgo izpausmi veicinošas bērnu rotaļlietas ir karaokes mikrofoni, turklāt, bieži vien ar tiem izklaidējas arī paši vecāki, ienesot arī savā pieaugušā dzīvē nedaudz vairāk viegluma un jautrības.

 

4. Funko Pop lelles

 

Foto: 1a.lv

 

Neatkarīgi no tā, vai Tavs bērns ir Marvel, Anime, Harija Potera, Pixar, Disney, Pokemonu vai jebkuras citas popkultūras fans, visdrīzāk Funko Pop piedāvājumā atradīsies mīlīga paskata lelle, kas spēs iepriecināt arī Tavu atvasi. Vēl viena lieliska opcija rotaļlietu kolekcijas izveidei.

 

5. Squishmallows mīkstās bērnu mantas

 

Foto: 1a.lv

 

Viena no visu laiku mīlīgākajām mīksto mantiņu opcijām – Squishmallows ir patiesi jauka dāvana. Ārkārtīgi mīksti, maigi zvēriņi, ko tā vien prasās samīļot, dodoties pie miera. Ja Tavs bērns ir dzīvnieku mīlis, viņš pavisam noteikti būs sajūsmā par šādu dāvanu.

 

Reklāma
Reklāma

6. Playmobil konstruktori

 

Foto: 1a.lv

 

Radošas un attīstošas rotaļlietas zēniem un meitenēm piedāvā arī Playmobil – šeit atrodami gan auto, gan dzīvnieku, gan svētku un citi konstruktoru komplekti. Atšķirībā no LEGO, šie konstruktori ir ar “noapaļotākām” līnijām, nav tik kantaini, kā LEGO klucīši un no tiem veidotās būves. Izvēlēties LEGO vai Playmobil? Gaumes jautājums.

 

7. Nerf ieroči

 

Foto: 1a.lv

 

Vēl viena rotaļlieta, kas patīk ne tikai bērniem, bet arī vecākiem pusaudžiem un pieaugušajiem. Nerf ieroči sniedz iespēju uzspēlēt taktiskas, fiziski aktīvas spēles droši, bez traumu riska, tiekot “sašautam”, un tepat, pašu mājās. Turklāt plašais ieroču stilu klāsts ļauj izvēlēties vecumam un prasmēm piemērotāko rotaļlietu.

 

8. My Little Pony kolekcijas rotaļlietas

 

Foto: 1a.lv

 

Tici vai ne, bet Mazulis Ponijs ir uzskatāma par retro rotaļlietu – tā pirmo reizi izlaista tālajā 1981. gadā, un ir pieskaitāma iepriekš sarakstā minētajām rotaļlietām – leģendām. Un kāpēc gan ne? Mīlīgi poniji, mirdzošas gaismiņas, iespēja sapņot un fantazēt par maģisku pasauli – tas taču ir tik skaisti!

 

9. UNO

 

Foto: 1a.lv

 

Populārāko rotaļlietu saraksts nav iedomājams bez UNO. Tā ir lieliska dāvana kā bērniem, tā arī pieaugušajiem. UNO sniedz iespēju trenēt spēju atpazīt krāsas un ciparus, sekot līdzi spēles tempam, nezaudēt modrību, uzmanības noturību un, galu galā, piedzīvot daudz jautrības.

 

10. Pop It rotaļlietas bērniem

 

Foto: 1a.lv

 

Šī brīža populārāko rotaļlietu sarakstu noslēgsim ar sensoro rotaļlietu, kas jau pāris gadus ir topā un, šķiet, neplāno tik drīz atkāpties. Tās ir krāsainās, nomierinošās Pop It rotaļlietas. Sevišķi vērtīgas tās varētu būt, ja bērnam ir kāds destruktīvs veids, kā pārdzīvot stresu, piemēram, graužot nagus – aizstājot nagu graušanu ar Pop It spaidīšanu, ir iespējams pasargāt bērnu no sevis traumēšanas, taču jāatceras, ka ir nepieciešams arī atrisināt pašu problēmu, tiekot galā ar stresa cēloni.

 

Kur iegādāties šīs un vēl tūkstošiem citas rotaļlietas par izdevīgām cenām? Turpat, sēžot ērtajā mājas dīvānā, atverot 1a.lv! Šeit pieejams plašs rotaļlietu veikals, kurā iespējams atrast jebkuram vecumam un interesēm piemērotas mantas. Ieskaties 1a.lv, iepērcies izdevīgi un saņem pirkumus ar piegādi līdz namdurvīm jebkurā vietā Latvijā!

Saistītie raksti