Zināmi tie, kuri testēs "Play-Doh" plastilīna jaunos rotaļkomplektus!

„Play-Doh” sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv aicināja ģimenes pieteikties rotaļkomplektu testam, jo „Play-Doh” ir jauna sērija - „Shape and Learn”. Bērni, kuriem būs iespēja testēt rotaļkomplektus, ir zināmi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

play doh plastilīns

"Play-Doh" rotaļkomplektu testēšanai saņēmām 40 pieteikuma vēstules no visas Latvijas - liels paldies par atsaucību! Lai saņemtu savu "Play-Doh" komplektu, lūgums līdz šā gada 24. oktobrim sazināties ar redakciju, rakstot uz inga@mammam.lv.

"Play-Doh" sērijas "Shape and Learn" komplektu testēs:

1. Trīs gadus vecā Paula no Ogres. Viņas mamma Anete Bernāne pieteikumā rakstīja, ka viņu mājās "Play-Doh" plastalīns ir jau pazīstams, tomēr neesot papildu aksesuāri: "Ar meitu runājam, ka vajadzēs iegādāties kādu "Play-Doh" komplektu ar aksesuāriem, lai spēlēšanās un veidošana ir vēl interesantāka. Protams, meita šo sarunu nav aizmirsusi un regulāri atgādina."

2. Brāļi Klāvs (3 gadi un 10 mēneši) un Mārcis (1 gads un 8 mēneši) no Rīgas. "Kopš mazais brālis ir sapratis, ka plastilīns nav ēdams, teju katru vakaru mūsmājās top gliemezīši, čūskas, tārpi, sniegavīri, sēnes, pankūkas, cepumi un citas lietas," pieteikumā rakstījusi dēlu mamma Anna Lange. 

3. Samanta no Līvbērzes pagasta, kurai Valentīndienā būs četri gadi. Mamma Marta Briede raksta: "Samantai interesē viss, kas saistīts ar mākslu, ja tā var teikt. Zīmuļi, flomasteri, krītiņi - tā jau ir ikdiena. Mājās atvēlēta maza kumode visām šīm lietiņām, lai pate var saimniekot, kad vien vēlas - kā viņa mums saka: "Iešu mācīties, labi?". Vēl lielāks prieks ir par guaša krāsām un plastilīnu, ko var izčiept no lielā brāļa skolas somas. Tādēļ noteikti zinu, ka Samantai ļoti  patiktu izmēģināt šo radošo kompletu!"

4. Miks (2 gadi) un Paula (6 mēn.) no Rīgas. Mamma Una Ārente teic, ka arī mazā māsa jau sākusi apgūt darbošanos ar plastilīnu. "Tik jāpieskata, lai brāļa saceptie cepumi nenonāk mazajā vēderiņā!". 

5. Divi brāļi (2,5 gadus un 1,5 gadi) no Sauriešiem. Mamma Laura Kevrele raksta: "Mums ļoti patīk darboties ar plastilīnu. Šī nodarbe lieliski nomierina aktīvos bērnus pēc kārtīgām izpriecām. Viens "Play-Doh" komplekts mums jau ir un ļoti patīk!"


6. Nepilnus trīs gadus vecais Krišjānis no Grīziņkalna. "Pēdējā laikā vairāk par skraidīšanu un dauzīšanos Krišjāni interesē zīmēšana, līmešana un citāda radoša darbošanās," raksta mamma Helēna Rozenberga.  "Es jau biju apsvērusi "Play-Doh" iegādāšanos, un šī būtu lieliska iespēja izmēģināt, vai mums tas der." 

Reklāma
Reklāma

7. Divas māsas (4 un 7 gadus vecas) no Ērgļiem. "Youtube.com kanālā biežāk skatītās ir plastilīnu multfilmas. Kad noskatās, tad abas metas pie plastilīna un mēģina redzēto izmēģināt pašas!" stāsta mamma Agita Kļaviņa. "Kad pie meitām atnāk draudzenes, tad idejām, ko taisīt no plastilīna, ir vaļa! Dodoties mājās, tiek uzdāvināta kāda izveidota plastilīna lieta. Tā mums krājumi ātri vien pazūd"
 

Sveicam uzvarētājus! Lai saņemtu savu "Play-Doh" komplektu, lūgums līdz šā gada 24. oktobrim sazināties ar redakciju, rakstot uz inga@mammam.lv.

 

Mazie testētāji varēs iepazīties ar kādu no „Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” rotaļkomplektiem. Vai zinājāt, ka izklaide ar multisensoro „Play-Doh” var palīdzēt rosināt bērnu radošās domāšanas procesu, kas turklāt var veicināt galveno pamatprasmju apguvi?

Play_doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” skaitļu un skaitīšanas rotaļkomplekts ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Lielie spiedogi ir piemēroti mazām rokām un atveido draudzīgas jūras radības, kas padara aizraujošu skaitīšanas apguvi. Izmantojot nodarbībās šos spiedogus, abpusējos paliktņus un ciparu kartītes, jūs varat palīdzēt nostiprināt bērna izpratni par skaitļu pazīšanu, salīdzināšanu, pretnostatīšanu un skaitīšanu. Šāda praktiska izpēte var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi līdzdarboties, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!


play doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” faktūru un darbarīku rotaļkomplekts. Rosiniet bērnu veidot pamatus, kas var palīdzēt viņam virzīties pretī panākumiem, kad viņš iepazīst maņas ar oriģinālajiem faktūru spiedogiem un dažādām bagātinošām nodarbībām. Lielie spiedogi, rakstainie veltņi un teksturētās griešanas veidnes, kas ir paredzētas bērniem no divu gadu vecuma, ir piemērotas mazām rokām, lai vingrinātu muskuļu spēku un motoriskās iemaņas, kad bērni mīkstajā plastilīnā „Play-Doh” veido dažādus rakstus. Izmantojot nodarbībās šos darbarīkus un abpusējos paliktņus, bērni var apgūt prasmes, kas var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi piedalīties bērna attīstībā ar rotaļu palīdzību, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!


play doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” krāsu un formu rotaļkomplekts ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Šis universālais komplekts ļauj bērniem iepazīt krāsu un formu noteikšanu, saskaņošanu un salīdzināšanu, kas var veicināt tālāko izpratni par rakstu un virkņu veidošanu. Praktiska izpēte var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Abpusējās griešanas veidnes var piedāvāt daudz jaunrades iespēju, lai uz paliktņiem pētītu lielu un mazu formu salīdzināšanu, saskaņošanu un citas interesantas iespējas. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi līdzdarboties, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!