Mammas vērtē Sebamed produkciju mazuļiem + intīmās ziepes un sejas mazgāšanas līdzekli

Nupat 10 mammām bija iespēja izmēģināt dažādus Sebamed produktus ne tikai bērniem, bet arī pašām. Lasi, kā viņas vērtē izmēģinātos produktus!

Bērniem BABY Sebamed produkti ir īpaši izstrādāti, lai vairotu un uzlabotu bērnu ādas aizsargspējas un to sastāvs ir izveidots atbilstoši veselas ādas fizioloģiskajam pH5,5.

FOTO: Shutterstock.com

Bērniem BABY Sebamed produkti ir īpaši izstrādāti, lai vairotu un uzlabotu bērnu ādas aizsargspējas un to sastāvs ir izveidots atbilstoši veselas ādas fizioloģiskajam pH5,5.

 

Sebamed tests

 

Gunita un Ernests testē Sebamed produkcijuTESTĒ MAMMA GUNITA UN ERNESTS

Sebamed Children's Shampoo ir patīkams, viegls aromāts un maiga konsistence, mati pēc izmazgāšanas kļuva mīksti un zīdaini. Šampūns labi putoja, padarot matu mazgāāanu vienkāršu. Ļoti patīk šis produkts! Pati gan vēl nepamēģināju savu matu mazgāšanai.

Sebamed Baby wash  marža ir viegla un patīkama, konsistence ļoti laba un ērta lietošanai, viegli noskalojams no ādas. Pati nepamēģināju, bet bērnam gan pēc mazgāšanas palika nedaudz sausa āda.
Sebamed extra soft Baby cream izceļas ar ļoti vieglu smaržu, konsistence laba, krēms viegli uzklājams. Tomēr mana bērna ādai šis īsti nebija piemērots krēms - uz ādas parādījās mazas, sarkanas pumpiņas. Pati arī pamēģināju - patīkams, patiešām padara ādu maigāku.

Sebamed Intimate wash ir jauka, neuzbāzīga smarža, konsistence lietošanai ir ērta, jo viegli dozēt. Arī sajūta uz ādas pāc līdzekļa lietošanas ir patīkama. 

Sebamed liquid Face & Body wash - smarža burvīga, ļoti patika krāsa un konsistence, padarot mazgāšanas līdzekli viegli lietojamu. Mazgājot seju, radās viegli savelkoša sajūta, kā arī āda kļuva tīrāka. Pēc sejas nomazgāšanas ar līdzekli bija nepieciešams lietot sejas krēmu, jo āda bija mazliet sausa. Salīdzinoši ar citiem šāda veida produktiem, šis patika labāk tā patīkamā aromāta, konsistences un sastāva dēļ.

 

VĒRTĒ 3 BĒRNU MAMMA ANITA
Semabed produkcija manā prātā bija palikusi kā ļoti laba – bērnībā bijām saņēmuši dāvinājumu no Vācijas. Tagad, kad pašai ir bērni, labprāt izmantoju izdevību atsaukt atmiņā Sebamed Children's Shampoo un citus produktu labās īpašības. Šampūns testa laikā kļuva par vienu no mīļākajiem produktiem. Nezinu, vai tas ir saistīts tieši ar šī šampūna lietošanu, taču testa laikā bērnam pilnībā pazuda piena krevele. Arī mani mati kļuva vijīgāki un mīkstāki. Par to priecājos, jo savus matus esmu pabojājusi ar regulāru balināšanu. Šo produktu noteikti lietošu arī turpmāk. 

Sebamed Baby wash mazgāšanas līdzeklis man iepatikās sava vieglā aromāta dēļ. Patika, ka pēc šī līdzekļa lietošanas neprasās lietot ķermeņa krēmu, jo āda kļuva maiga un samtaina. Tā kā man dekoltē zonā metas pumpas, ar interesi vēroju, kas ar tām notiks. Nevarētu teikt, ka tik īsā laikā manīju būtiskus uzlabojumus, taču pilnīgi noteikti sliktāk nepatika. 

Jāatzīst, ka Sebamed extra soft Baby cream krēmu biju iegādājusies jau iepriekš kādā no aptiekām, līdz ar to par tā kvalitāti jau biju pārliecinājusies. Un šis ir viens no retajiem produktiem, pret ko ādai neveidojas “pieradums”.  Ar to es domāju šādu lietu – ja atrodu labi krēmu, pēc kāda laika tas kaut kā zaudē savu efektivitāti, jo liekas, ka āda ir pieradusi. Ar šo krēmu tā nenotiek. Un tāpēc loģiski, ka to turpināju lietot arī pāc bērnu piedzimšanas – uz sasārtušajiem dupšiem, vaigiem aukstā laikā un uz sausumiem, kas metas pārtikas alerģijas dēļ. 

Jāsaka godīgi, līdz šim nekad nebiju lietojusi kādus intīmās kopšanas līdzekļus, tādēļ likās ļoti interesanti pamēģināt Sebamed Intimate wash. Kopumā esmu apmierināta, patika, ka līdzeklis nepieciešams pavisam nelielā apjomā, taču svaiguma sajūta ir daudz lielāka, nekā pēc vienkārši dušas želejas lietošanas. Apjautājos ginekoloģei, vai viņa rekomendē šādu kopšanas līdzekļu lietošanu, saņēmu apstiprinošu atbildi. :) 

Tā kā sejas āda man ir ļoti problemātiska, ar prieku izmēģināju Sebamed liquid Face & Body wash līdzekli. Svarīgākais, ko šādos produktos gribu atrast – lai pēc to lietošanas nebūtu sajūta, ka āda velkas “čokurā”. Un patiešām – līdzeklis nelika vilties. Turklāt uzskatu, ka cena ir adekvāta iespējamajam rezultātam. 

 

VĒRTĒ MAMMA LITA UN DĀVIS

Bērnu šampūnam Sebamed Children's Shampoo ir neitrāla smarža atšķirībā no citiem bērnu šampūniem, kuriem bieži vien ir pievienoti spēcīgi aromāti. Mati pēc mazgāšanas paliek mīksti un zīdaini. Svarīgi, ka šampūns nekož acīs.

Mazgāšanas līdzeklis bērniem Sebamed Baby wash ir ļoti saudzīgs, smarža neitrāla. Pēc lietošanas āda paliek maiga, šo līdzekli nav nepieciešams lietot daudz, pietiek ar dažiem pilieniem.

Krems Sebamed extra soft Baby cream ir ļoti piemērots sausas ādas kopšanai, piemēram, ja ādai ir kāda reakcija uz ūdeni. Tāpat to var lietot, ja ādai ir kāda reakcija uz laikapstākļiem. Tūbiņa pietiek ilgam laikam. Kā arī krems neatstāj taukainu sajūtu pēc tā lietošanas. Kopumā Sebamed produktus vērtēju ļoti atzinīgi, jo tie ir ekonomiski, patīkami ādai un nav ķīmiski.

Sebamed Intimate wash ļoti līdzīgs citiem šāda veida produktiem, tajā skaitā smarža, kas ir neitrāla. Līdzeklis ir maigs ādai un pēc tam ilgi paliek svaiguma sajūta. 

Līdzeklis ķermeņa un sejas mazgāšanai Sebamed liquid Face & Body wash ir ļoti labs - smarža neuzbāzīga, bet svaiga. Pēc lietošanas āda paliek gludāka, arī sejas ādai šis ir labs līdzeklis. Ja seju mazgā vakarā, tad pēc tam var arī nelietot citus mitrinošos līdzekļus. Un, lai nomazgātos, nav nepieciešams liels daudzums šī līdzekļa, pietiek ar dažiem pilieniem. Šo produktu noteikti lietošu arī turpmāk. 

 

Sebamed produktu tests. VĒRTĒ MAMMA AGATE UN ROLANDS

Sebamed Children's Shampoo patika ar savu neitrālo un neuzbāzīgo smaržu. Dēls novērtēja arzīnīgi, jo nesūdzējās par košanu acīs. Tas mani iepriecināja. Patika, ka šampūns uzputo pamazām un ne pārmērīgā apjomā. Arī pati izmēģināju produktu, bet ar maniem netīrajiem matiem uzreiz tas netika galā, nemaz neputoja, bet, tūlīt mazgājot atkārtoti, šampūns viegli uzputoja un sajūta bija, ka mati ir izmazgāti.

Sebamed Baby wash, līdzigi kā pārējie šīs sērijas produkti, izcēlās ar labajām smaržas īpatnībām. Konsistence laba, sajūta uz ādas maiga un mīkstinoša, noskalojās viegli. Pati neizmēģināju, bet, patiesībā, ir interese to lietot arī pašai. 

Sebamed extra soft Baby cream vērtēju ļoti atzinīgi, patīk ka praktiski nav smaržas, ātri iesūcas ādā un nekairina.
Bērnam smērēju uz sausas sejas, kas patīkami un viegli iesūcās ādā un nekairināja. Pati izmēģināju uz sejas un vērtēju pozitīvi.

Sebamed Intimate wash wash ir neitrāla smarža, konsistence ļoti laba, sajūta uz ādas mīksta un nekairinoša. Nepatīkamas reakcijas neradās. Pieredzes ar līdzīgiem produktiem nav, bet  konkrētais produkts man ļoti patīk.

Sebamed liquid Face & Body wash smarža likās nedaudz par intensīvu, taču krāsa rada sajūtu, ka tas ir kas vēss un atsvaidzinošs. Konsistence arī laba. Sākumā lietojot uz sejas, pieres zonā, sajutu kairinājumu, bet  turpmāk vairs nē un turpinu mazgāt arī seju. Salīdzinot ar citiem līdzekļiem, šis līdzeklis mazāk puto, kas ir patīkami.

Paldies, Sebamed produktu līnijai! Nākamajā ziemā, kad būs liels sals un āda sauks palīgā pēc kā mitrinoša, kopjoša un saudzējoša, zināšu, kurus produktus lietot un citiem ieteikt. 

 

VĒRTĒ KĀRĻA MAMMA JOLANTA

Man ir pavisam mazs bēbītis, tādēļ jaunus produktus izvēlos ar lielu piesardzību. Sākumā Sebamed Children's Shampoo lūdzu izmēģināt bērna tētim, kuram ir samērā jutīga āda. Viņš sacīja, ka neredz iemeslu, kādēļ mazajam Kārlim ar to nevarētu mazgāt matiņus. Tā arī izdarījām. Protams, nevarēšu atbildēt, vai nekoda actiņās, jo piesargājām, lai šampūns acīs neiekļūtu, taču likās, ka līdzeklis patiešām ir bērniem piemērots. Matiņi kļuva maigi un spodri. Tas pārliecināja :)

Man ļoti patika Sebamed Baby wash mazgāšanas līdzeklis. Patika tā smarža un sajūta, uzklājot uz ķermeņa. Ja citi ziepjveidīgie produkti ir ilgāk jāskalo, tad likās, ka šo līdzekli noskalot ir vieglāk. 

Biju cerējusi, ka Sebamed extra soft Baby cream nebūs tik biezs. Līdzšinējā pieredze rāda, ka man šādi biezi krēmi nepatīk, jo grūti uzklāt un lēni uzsūcas. Taču šis krēms bija patīkams pārsteigums, jo klājās negaidīti viegli – atlika to klāt uz ādas ar maigām, plūstošām kustībām. Nezinu, vai turpmāk pirkšu Sebamed Baby Cream, taču draudzenēm, kuras meklēs saviem bērniem krēmus ādas aizsardzībai vēsam laikam, noteikti ieteikšu!

Tā kā bieži cīnos ar piena sēni, esmu izmēģinājusi dažādus intīmās kopšanas līdzekļus. Nu arī Sebamed Intimate wash. Patika svaigā sajūta, kas radās pēc līdzekļa lietošanas. Saprotu, ka piena sēnes mazināšana nav primārais mazgāšanas līdzekļa uzdevums, taču patika, ka mazinājās nieze. Tiešām labs produkts. Paldies!

Sebamed liquid Face & Body wash kļuva par manu produktu Nr.1. Ļoti patika sajūta, mazgājot seju ar šo līdzekli. Patiešām likās, ka seja palika tīrāka, gludāka, maigāka. Pat likās, ka samazinājušās pirmās grumbiņas :) Noteikti, noteikti citām ikdienā aizņemtām sievietēm, kurām nav iespēja regulāri izrauties līdz kosmetologam, iesaku Sebamed Liquid face & body wash – labsajūta un paaugstināta pašapziņa garantēta!

 

TESTĒ DIVU BĒRNU MAMMMA INGA STUKLE
Sebamed Children's Shampoo. Vērtēju pozitīvi, ka smarža nav izteikta, jo ikdienā bērniem neizmantoju higiēniskos līdzekļus ar kādām pastiprinātām smaržvielām. Konsistence laba, taču pēc mazgāšanas bērnam mati nebija ar zīdainu efektu, proti, pēc tā lietošanas prasījās izmantot matu balzamu, lai mati būtu vieglāki, spīdīgāki. (dēlam gari mati, pēc mazgāšanas šķita smagnēji, nespodri).
Patika, ka šampūns labi skalojās ārā.

Sebamed Baby wash. Priecēja, ka smarža nav izteikta, jo ikdienā bērniem neizmantoju higiēniskos līdzekļus ar kādām pastiprinātām smaržvielām. Arī biezā konsistence man patika - mazgājoties nepieciešams pavisam mazs daudzums, kas nav raksturīgs citiem ražotāju produktiem, kuri ir šķidrāki, tādejādi vairāk nepieciešams un ātrāk izlietojas.

Sebamed extra soft Baby cream. Ļoti pati krēma konsistence. Izmantoju bērnam gan dibena zonā, kur apsārtumi no pamperiem radušies (palīdzēja), gan uz sejas vaigiem, kur āda sausa (sausums nepārgāja, bet tikai īslaicīgi nedaudz mazinājās). Smarža nav izteikta, kas ir ļoti labi, ja attiecina tā izmantošanu bērnam.
Pati arī krēmu lietoju savām sausajām rokām. Patika. 

Sebamed produktu tests

Sebamed Intimate wash smarža nav izteikta, konsistence patīkama. Līdzekli ir viegli noskalot. 

Reklāma
Reklāma

Sebamed liquid Face & Body wash smarža nav izteikta, kas ir pozitīvi, jo īpaši mazgājot sejas ādu. Konsistence laba - maz nepieciešams un viegli skalojas nost. Kādus konkrētus uzlabojumus testēšanas periodā nemanīju, taču seju ar to vakaros nomazgāt man patika, jo salīdzinot ar citiem līdzīgiem pozitīvi vērtēju, ka tas nav ar ziepjainu, sintētisku efektu - lieki neputo un viegli skalojas. 

 

TESTĒ 4 MĒNEŠUS VECĀS ELIZABETES MAMMMA GUNITA

Kopumā ļoti patīk visi produkti, pirmais, kas ļoti patīk - smarža. Tā ir neitrāla, neuzmācīga un patīkama. Otrkārt, visi produkti ir viegli lietojamos iepakojumos. Katrs produkts atsevišķi lietojams ir brīnišķīgs kopšanas līdzeklis mazuļa ādas kopšanai, tomēr visus produktus es nelietotu vienlaicīgi, piemēram, man pietiktu tikai ar ķermeņa mazgāšanas līdzekli un ķermeņa krēmu. Nedomāju, ka nepieciešams tik daudz dažādu produktu vienam mazulim. 

Sebamed Children's Shampoo. Līdz šim nebiju lietojusi atsevišķi šampūnu zīdaiņa matiņiem - lietoju vienkārši mazgāšanas līdzekli, bet izmēģinot sliktu iespaidu tas neradīja. Tomēr šķiet, ka mazam bērniņam nav nepieciešams lietot atsevišķi šādu šampūnu. Izmēģinot  - patika neuzmācīgā smarža. Patika putu konsistence un tas, ka tās viegli noskalot. Likās, ka actiņās nekož. Tas droši vien aktuāli daudziem vecākiem :)

Sebamed Baby wash ir patīkama maiga smarža. Lielākoties iepriekš nācies sastapties ar bērnu kopšanas līdzekļiem ar asu smaržu, šī ir patīkama un maiga. Tā kā neesmu smaržu cienītāja, tad patīk, ka šis līdzeklis nesaglabā un nenomāc paša bērniņa smaržu. Tas viegli noskalojas un neatstāj nepatīkamu sajūtu uz ādas. Pati gan neizmēģināju, bet mazgājot bērnu, rokas nokļūst saskarē, šķiet tās ir kļuvušas daudz mīkstākas. Izmēģināju šo lietot arī vanniņā, bet tad to bija grūti nomazgāt, nepieciešama duša ar tekošu ūdeni. 

Sebamed extra soft Baby cream. Ļoti patīk šis produkts, tas brīnišķīgi mīkstina un dziedē ādu. Aukstos laika apstākļos to nesanāca izmantot, bet mazuļa dupsi sadziedēja. Mums bija problēma ar ādas apsārtumu, nu tas ir pazudis un ādiņa kļuvusi mīksta. Arī pati lietoju šo krēmu, rokas ir tik mīkstas un smarža arī ir patīkama. Līdzīgi produkti pēc uzsmērēšanas atstāj nospiedumus, bet šis ļoti labi uzsūcas un nepaliek nospiedumi vai baltas nogulsnes. 

Sebamed Intimate wash. Šo es iegādātos arī atkārtoti, patīk atsvaidzinošā sajūta pēc mazgāšanās. Patīk gan konsistence un tas, ka viegli nomazgājama. Svaiguma un tīrības sajūta saglabājas ļoti ilgi. 

Sebamed liquid Face & Body wash. Sākumā likās mazliet jocīga smarža, bet pēc tam pie tās pieradu. Šo produktu lietoju mazulim pēc ēdienreizēm. Arī pati izmēģināju un tas rada patīkamu atsvaidzinošu sajūtu, bet pēc tam nepieciešams uzklāt krēmu, citādāk rodas velkoša sajūta. Pietiek ar mazu pilieniņu, lai bērna sejiņa būtu tīra.

 

VĒRTĒ 3 GADUS VECĀS KARLĪNES MAMMMA UN TOPOŠĀ MĀMIŅA ZAIGA

Meitai (3 gadi) pēc Sebamed Children's Shampoo šampūna lietošanas mati palika mīksti un pūkaini. Viņa lieliski ir iemācījies uzvesties, kad tiek mazgāti mati, tāpēc acīs netrāpīja, līdz ar to nevaru spriest, vai līdzeklis kož actiņās. :) Putoja labi un meitai bija jautri. Putas ir viņas mīļākā rotaļlieta vannā.

Patika, ka pēc Sebamed Baby wash nav jūtama specifiska smarža, āda likās maiga un zīdaina. Patīk tā “krēmīguma” sajūta. Liekas, ka paliek kārtiņa, kas aizsargā ķermeni no izkalšanas.

Sebamed Baby Cream praktiski nav smaržas, kas ir ļoti labi, tāpēc man ir domātas manas mīļākās smaržas. Konsistence kaut kas starp klasisko Niveju un Essex krēmu. Patīk, ka nav pārāk šķidrs. Rodas sajūta, ka neiesūcas pārāk dziļi ādā un paliek tāds kā aizsargslānītis. Pietiek, ja uzklāju no rīta un vakarā. Jāsaka, ka bērns līdz šim produktam nemaz netika. Tā kā viņai ar ādu viss ir kārtībā, nekādus papildus krēmus viņam nelietoju. Pamēģināju uz savas ādas (jau vairākus gadus mokos ar atopisko dermatītu) un iesākumā izskatās, ka palīdz vislabāk no visiem dārgajiem krēmiem, ko esmu izmēģinājusies. Katrā ziņā par vairākiem no šiem produktiem man ir radusies interese un noteikti aptiekā apskatīšos cenu (jo nav ne jausmas, cik šie produkti maksā). Par šo krēmu vienīgais ko gribētu piebilst – ceru, ka ražo arī lielākus iepakojumus. :) 

Patika, ka intīmās kopšanas līdzeklim Sebamed Intimate wash nav jūtama specifiska smarža, āda likās maiga un zīdaina, neradās ne niezošas, ne kādas citas nepatīkamas sajūtas. Viena lieta, ko es visvairāk novērtēju šajos Sebamed produktos, ir tā, ka tiem nav izteiktas smaržas. Iepriekšējais intīmās kopšanas līdzeklis man arī ļoti patika, bet tam bija izteikta tējas koka eļļas aromāts. Aromātam nav ne vainas, tomēr nekādus citus līdzekļus ar tējas koka eļļu nespēju iedomāties lietot – asociējas tikai ar intīmo kopšanu.

Man ir ļoti sausa un jutīga āda, bet pēc Sebamed liquid Face & Body wash līdzekļa lietošanas sejas ādas “velkošā” sajūta ir mazāka. Uzreiz jūtams, ka nav ziepes sastāvā nav ziepes. Tā kā man ir ļoti problemātiska āda, ādas kopšanai lietoju dabīgo kosmētiku. Šis līdzeklis ir līdzvērtīgs ar citiem dabiskās kosmētikas līdzekļiem.

 

VĒRTĒ 6 MĒNEŠUS VECĀ RIHARDA MAMMMA ANETE

Patīk visi produkti ar dabīgu smaržu un vieglu konsistenci. Tieši šādi ir arī šie produkti. 

Sebamed Children's Shampoo. Manam bērnam ir diezgan gari un biezi mati, kas bieži saķep, jo dēliņam ir izteikta svīšana. Izmēģināju šo šampūnu un tas viegli tika galā ar netīrajiem matiņiem. Produkts nokļuva arī uz mazuļa sejas, bet tas neizraisīja nepatīkamu sajūtu mazulim. Tas nozīmē, kas tas ir drošs arī, ja nokļūst acīs. 

Sebamed Baby wash. Līdz šim nebiju lietojusi speciālos mazgāšanas līdzekļus, biju patīkami pārsteigta, ka mazuļa āda pēc tā nekļuva sausa. Pēc mazgāšanās pat nejutu īsti vajadzību sakremot bērna ādu. Pati izmēģināju to arī uz savas ādas un pārsteidza, ka tas neradīja vēlāk velkošu sajūtu. Patīkama maiga smarža. 

Sebamed extra soft Baby cream. Bieži nācies sastapties ar krēmiem, kas pēc uzklāšanas ādu padara lipīgu un ilgi žūst. Šis ļoti ātri uzsūcas ādā un jau pēc īsa mirkļa varu mazuli apģērbt. Sārtais dupsis arī ļoti ātri sadzija. Vēl esmu ievērojusi, ka citus produktus lietojot, nākamajā pamperu mainīšanas reizē uz dupša paliek balti nogulsnējumi, pēc šī krēma tādu nebija. 

Sebamed Intimate wash. Patīk svaigā sajūta, kas saglabājas vēl diezgan ilgi pēc mazgāšanās. Ar līdzīgiem produktiem bijis, ka izraisa alerģiju un niezi, tāpēc vienmēr rūpīgi pārliecinos par katru produktu. Šis produkts man ļoti patīk, jo nerada nepatīkamas sajūtas, gluži pretēji - svaiga un tīra sajūta. 

Sebamed liquid Face & Body wash. Drošs mazuļa acīm, protams, neklāju to speciāli uz actiņām, bet skalojot to ar ūdeni, tas mazulim neradīja nepatīkamu sajūtu. Patīkama smarža un nepieciešams pavisam nedaudz šī produkta. Pēc mazgāšanas uzsmērēju arī krēmu, kopā tas veido maigu sejas ādu mazulim. 

 

VĒRTĒ DIVU MEITU MAMMA LĪGA 

Sebamed Children's Shampoo likās labs produkts - smarža patīkama un putojās ļoti labi. Bērns, kurš ir ļoti jūtīgs uz šampūniem un to nokļūšanu acīs, atzina, ka ir labs un ļāva mazgāt galvu bez skandāliem. 

Sebamed Baby wash. Smarža patika visiem līdzekļiem, arī šim. Tāda pavasarīga. Ar šo līdzekli mazgājās gan bērni, gan pieaugušie. Un kopumā vērtējums - šo līdzekli var lietot. Interesanti, ka otrā dienā vēl jutu vieglu līdzekļa aromātu uz ķermeņa. 

Sebamed extra soft Baby cream. Esmu priecīga, ka bija iespēja iepazīties ar šo krēmu, jo tas laieliski palīdzēja šajā salīdzinoši vēsajā un vējainajā laikā, kad ātri aprāva vaigus, īpaši bērniem. Krēms šajā ziņā ļoti palīdzēja. 

Sebamed Intimate wash smarža ir izteikta, tas mazliet radīja bažas, vai neraidīsies kairinājums, tomēr izrādījās, ka āda visu panesa labi. Jauki, ka līdzekli vajag ļoti maz. Ir lietoti arī citi produkti, bet īpašu atšķirību nemanīju. Lietošanas periodā nebija arī īpašu problēmu, tāpēc nebija iespējas salīdzināt, vai ziepes palīdzētu pret piena sēni vai citu diskomfortu. 

Sebamed liquid Face & Body wash. Par šo produktu varu teikt vislabākās atsauksmes. Ar šo mazgāšanas līdzekli ik vakaru mazgāju diezgan sausu sejas ādu, un sajūta bija laba. Pēc mazgāšanas bija neliela sausuma sajūta, bet mazāk izteikta salidzinot ar līdzīgiem mazgāšanas līdzekļiem. Turpināšu lietot. 

 

KĀDUS SEBAMED PRODUKTUS MAMMAS UN BĒRNI TESTĒJA?

Sebamed šampūns bērniemSebamed Children's Shampoo. BĒRNU ŠAMPŪNS 200 ml
Ideāli piemērots zīdaiņu un bērnu smalko matu un jutīgās galvas ādas mazgāšanai un kopšanai, līdz minimumam samazinot mitruma zuduma vai kairinājuma risku.
Stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Klīniski pierādīts, ka Baby Sebamed sastāva pH līmenis (pH 5,5) veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos.
Bez krāsvielām.
Līdzekļa īpašības:
• nesatur klasiskas ziepvielas un sārmainas vielas;
• satur sevišķi maigas tīrošās vielas saudzīgai mazgāšanai;
• kumelīšu ekstrakts mazina kairinājumu un nomierina iekaisušu ādu;
• īpašais acis nekairinošais sastāvs nekož acīs;
• uztur veselu galvas ādu, veicinot veselīgu matu augšanu;
• lieliski panesams;
• mati kļūst viegli ķemmējami;
• dara matus  zīdainus.

 

Sebamed mazgāšanas līdzeklis bērniemSebamed Baby wash. ĪPAŠI SAUDZĪGS MAZGĀŠANĀS LĪDZEKLIS ZĪDAIŅIEM 200 ml

Lieliski panesams sevišķi maigu aktīvu tīrošo vielu sastāvs jutīgās zīdaiņa ādas saudzīgai kopšanai ikdienā. Stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Klīniski pierādīts, ka Baby Sebamed sastāva pH līmenis (pH 5,5) veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos.
Bez parabēniem. Bez krāsvielām.
Līdzekļa īpašības:
• nesatur klasiskās ziepvielas un sārmainas vielas;
• cukuru tensīdu komplekss ir sevišķi maiga tīrošā sastāvdaļa, kas jutīgu ādu pasargā no mitruma zuduma;
• skvalāns (tā īpašības līdzīgas „kazeozajai masai”, kas pēc piedzimšanas klāj mazuļa ķermeni), ietaukojot ādu, papildina nepieciešamos lipīdu krājumus;
• alantoīns ādu dara mīkstu un gludu;
• lieliski panesams;
• nav kairinošs acīm.
 
 
Sebamed krēms bērniemSebamed extra soft Baby cream. SEVIŠĶI MAIGS BĒRNU KRĒMS 50 vai 200 ml

Stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Klīniski pierādīts, ka Baby Sebamed sastāva pH līmenis (pH 5,5) veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos.
Bez krāsvielām.
Līdzekļa īpašības:
• intensīvi aizsargā jutīgo bērna ādu;
• aizsargā pret kaitīgo vides faktoru ietekmi;
• uz ādas veido elpojošu aizsargplēvīti, kas pasargā no mitruma zuduma un iekaisuma;
• satur daudz mitrinoša un aizsargājoša pantenola, alantoīna un kumelīšu ekstrakta kompleksu, kas nomierina un dziedina kairinātu ādu;
• viegli uzklājams un ātri uzsūcas;
• satur 42 % lipīdu; “eļļa ūdenī” tipa emulsija.
 

 

Sebamed līdzeklis intīmai kopšanaiSebamed Intimate wash pH 3.8. INTĪMĀS HIGIĒNAS LĪDZEKLIS SIEVIETĒM (pH 3,8/ Ph 6,8) 200 ml
Intīmās higiēnas līdzeklis bez ziepēm maigai intīmo zonu kopšanai, kura sastāvs līdzsvaro mikrofloras pH (3,8). Uztur ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst dabiskajam pH līmenim (3,8) intīmajās zonās.
Līdzekļa īpašības:
• sastāva pH līmenis (pH 3,8) uztur normālu mikrofloras līdzsvaru, pasargājot intīmās zonas;
• lietots regulāri, ādas skābo aizsargslāni aizsargā pret patoloģiskiem mikroorganismiem;
• nesatur nekādas ziepvielas un sārmainas vielas;
• dabisko organisko tensīdu (virsmaktīvo vielu) komplekss tīra īpaši saudzīgi;
• no kumelītēm iegūtajai aktīvajai vielai alfa bisabololam ir spēcīgas nomierinošas un antibakteriālas īpašības;
• alveja (Aloe barbadensis) veicina ādas mitrināšanu.


Sebamed līdzeklis sejas ādas kopšanaiSebamed liquid Face & Body wash. ŠĶIDRAIS SEJAS UN ĶERMEŅA MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS 200 ml
Šķidrais sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis bez ziepēm mitruma līdzsvara uzturēšanai ādā 
Uztur ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst veselas ādas dabiskajam pH 5,5 līmenim
•       nesatur ziepvielas un sārmainas vielas;
•       maigi un dziļi attīra ādas poras;
•       dabiskie mitrinātāji – alantoīns un pentavitīns – ādu padara maigu un gludu;
•       pantenols atjauno ādu;
•       pēc mazgāšanās āda ir tīra, maiga un mīksta;
•       ekonomisks – pietiek ar vienu pilienu, lai nomazgātu seju un rokas;
•       lieliska panesamība.
 

 

 

Vairāk par Sebamed produkciju jautājiet farmaceitiem lielākajos Latvijas aptieku tīklos. Par Sebamed produkcijas pielietošanu lasi ŠEIT


Ieskaties: www.sebamed.com