Ceturtdien kopā ar bērniem dodamies izvēlēties pulciņus!

Ceturtdien, 12. septembrī, plkst. 15.00 - 19.30 gaidām tevi "Svētkos Annas ielas Republikā". Iesaisties vairāk nekā 30 radošajās un tehniskajās darbnīcās, piedalies Superpuiku treniņos un satiec Nikolaju Puzikovu, Emīlu Balceri, Kašeru u.c. mūziķus! Un šādā priecīgi radošā atmosfērā jaunajam mācību gadam izvēlaties ārpusskolas nodarbes no tehniskā jaunrades nama "Annas 2" piedāvājumu klāsta!

Tehniskās jaunrades namā Annas 2 dažādus pulciņus bez maksas vai par simbolisku samaksu var apmeklēt bērni un jaunieši no 6-25 gadu vecumam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tehniskās jaunrades namā "Annas 2" dažādus pulciņus bez maksas vai par simbolisku samaksu var apmeklēt bērni un jaunieši no 6-25 gadu vecumam!

 

12.septembrī ikviens varēs ielūkoties Annas ielas Republikas dzīvē - sajust darba dunu, kopā nosvinēt svētkus un, ja iepatīkas, kļūt par vienu no Annas ielas Republikas pilsoņiem.

 

TJN "Annas 2" pagalmā palaidīsim raķetes, demonstrēsim lidmodeļus un kuģus darbībā un trenēsim Superpuikas dažādos alpīnisma un drošības elementos. Uz Annas ielas priecēs „Ludo” galda spēles, "PlayTables" dambrete un novuss, akmeņu apgleznošanas darbnīca, kā arī A/S „Laima” šokolādes tāfelīšu saiņošanas un noformēšanas darbnīca.

Reklāma
Reklāma

 

Uz skatuves, sākot no plkst. 17.00, uzstāsies Migels Žiraldi (TJN "Annas 2" Ritma studija) un Sabīne Moore & VJRēta ar audiovizuālu performanci. Draudzīgu sveicienu svētkos sniegs Emīls Balceris no grupas "Musiqq", Nikolajs Puzikovs, roka dziedātājs Atis Ieviņš, Kašers un studija „Zvaigžņu sala”, kā arī Ieva Sutugova un Dobeles violetais ceriņu koris.

pulciņi.