Interneta komisijas veikals Koleta.lv – jaunās māmiņas lolojums

Cilvēks ir laimīgāks, ja dara lietas, kas sagādā prieku. Tāpat, uzsākot uzņēmējdarbību, ir svarīgi izvēlēties darbības virzienu, kas rada patiku no rītiem celties un rada sajūtu, ka kādam šis darbs ir nepieciešams. Inese Vihmane ir viena no tām drosmīgajām jaunajām māmiņām, kura realizējusi savu sapni – izveidojusi interneta komisijas veikalu Koleta.lv.

Inese Vihmane ir viena no tām drosmīgajām jaunajām māmiņām, kura realizējusi savu sapni – izveidojusi interneta komisijas veikalu Koleta.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Inese Vihmane ir viena no tām drosmīgajām jaunajām māmiņām, kura realizējusi savu sapni – izveidojusi interneta komisijas veikalu Koleta.lv.

Foto: Iedvasmas avots – meitiņas.

 

Ideja

Ideja par interneta komisijas veikalu bērniem, esošiem un topošiem vecākiem radās man esot bērna kopšanas atvaļinājumā ar savu otro bērnu. Es pamanīju, ka mums mājās parādās drēbes, kas bērnam ir jau par mazu, bet tās ir vai nu vienreiz vilktas, vai nav vilktas nekad. Šīs drēbes bija žēl vienkārši izmest ārā. Sāku domāt ko ar tām darīt, līdz ar to ideja par interneta veikalu, bija ļoti loģisks iznākums.

 

Ērti māmiņai, viegli bērniņam

Reklāma
Reklāma

Man bija skaidrs, ka veikalam jābūt ērti pieejamam ar mazuli, vislabāk būtu, ja viņš nebūtu „jātramda” no sava ikdienas ritma. Tad, protams, vislabākais ir, ja visas darbības notiek neizejot no mājas. Tāpēc mēs piedāvājam gan iepirkšanos, gan preču nodošanu neizejot no mājas. Kurjeru dienests piegādās Jūsu pasūtījumu līdz durvīm, kā arī paņems drēbes un citas bērniem nepieciešamas lietas no Jūsu mājās. Mums ir ļoti laba sadarbība ar kurjeru dienestu un varam piedāvāt piegādi visā Latvijā, par ļoti draudzīgu cenu. Ja tomēr esat nolēmuši atbraukt iepirkties klātienē, pie mums var ērti piebraukt ar mašīnu vai arī sabiedrisko transportu, jo pietura ir dažu soļu attālumā no mūsu veikala-biroja.

Svarīgi zināt
   * Mūsu veikalā pieejamās preces ir pieņemtas komisijā tikai no Latvijā dzīvojošiem cilvēkiem un nav humānās palīdzības preces.
   * Visas preces ir jaunas vai mazlietotas un par ļoti draudzīgām cenām. Veikalam ir ļoti elastīga cenu politika.
   * Mēs piedāvājam preces bērniem no dzimšanas brīža līdz tīņu vecumam. Veikala sortimentā ir gan apģērbs, gan apavi un citas noderīgas lietas bērniem, pusaudžiem un arī jaunajām māmiņām.
   * Veikala preces ir kvalitatīvas un no labi pazīstamiem zīmoliem Latvijā.
   * Veikalā ir arī rotaļlietas un citas preces bērnu aprūpei un labam garastāvoklim.
   * Liels prieks man ir par grūtnieču apģērbu kolekciju, kur katra topošā māmiņa sev var atrast apģērbus jeb kurai dzīves situācijai, par ļoti labām cenām. Mūsu sortimentā ir gan bikses, blūzes, kleitas, sarafāni un pat vakarkleitas.


Komisijā pieņemam visas preces, kas bija noderīgas jums vai jūsu bērniem, bet tagad varētu noderēt citiem.  Precēm ir jābūt tīrām, labas kvalitātes.


Esat laipni gaidīti mūsu veikalā Rīgā, Daugavgrīvas iela 31b otrā stāvā, darba dienās no 9:00 līdz 17:00 vai 24stundas diennaktī mūsu interneta veikalā www.koleta.lv.