Kartupeļu šķēlītes ar siera kažociņu

Garšos labi arī kā aukstā uzkoda.

FOTO: Shutterstock.com

Garšos labi arī kā aukstā uzkoda.

Vāra kartupeļus atkarīgi no tā, cik cilvēkiem gatavo. Pievieno sāli pēc garšas. Nevar pieļaut, ka kartupeļi izvāras līdz galam. Tad tos sagriež šķēlītēs, uz katras šķēlītes liek siera šķēli un otru ripiņu liek virsū. Papildus var apviļāt rīvmaizē un iemērkt sakultā olā un cept pannā lidz kļūst zeltaini brūnas.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Olas - 4.sakuļ
  • Sāls
  • Krievijas siers
  • Rīvmaize
  • Vārīti kartupeļi
  • Eļļa