Tēva dienas svinības Salaspilī

Svētdien, 13. septembrī, Salaspilī pie kultūras nama "Rīgava" no plkst. 15. līdz 19.00 daudzveidīgi pasākumi visām interešu grupām.  

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Alpīnisma siena (10 metru augsta kāpšanas siena).

Stiprinieku republika (Laukums ar astoņām stacijām, kurās bērniem un vecākiem tiks dota iespēja izmēģināt savas prasmes dažādās sportiska rakstura aktivitātēs).

Spēkavīru šovs. Spēkavīri pasākuma apmeklētājiem parāda to, uz ko viņi ir spējīgi, izpildot vingrinājumus un cilājot neiedomājamus svarus, kas ir viņu ikdiena treniņu procesā. Lielisks pasākums, kur sportisti pārspēj esošos un uzstāda jaunus rekordus. 

Ielu vingrotāju šovs. Priekšnesums ar dāžādiem vingrošanas elementiem uz speciāla aprīkojuma, ar pasākuma vadītāju. Pēc šova skatītāji tiek iesaistīti arī īpašos konkursos, kuros piedalīties var ikviens. Sadarbībā ar ielu vingrotāju kustību, kuru vada Māris Šlēziņš. 

Programma: 
Plkst.15:00-15:30 bērnu drošībai veltīts video sižets (drošība mājās, dabā, uz ielas un sabiedrībā)
Plkst.15:30-16:00 Ielu vingrotāju šovs
Plkst.16:00-17:00 Animācijas Brigādes filmu izlase
Plkst.16:00-18:00 Spēkavīru šovs

Ņem pie rokas tēti, krusttēvu, vectētiņu un nāc pavadīt svētdienu, sportiskā un atraktīvā veidā! Mammas, māsas, vecmāmiņas, krustmāmiņas arī būs dikti gaidītas, bet ļausim tētiem šoreiz būt goda vietā!
Pasākums bez ieejas maksas.

Reklāma
Reklāma