Kalnciema kvartāls aicina uz brīvdabas koncertiem arī augustā

Sākot ar 11. augustu Kalnciema kvartāls aicina uz vēl pieciem īpašiem koncertiem, kas notiks pagalmā. Augusta koncertprogramma sākas ar Olgas Rajeckas koncertu par godu Olgas vārda dienai – ”Mana svētku diena” ar visu laiku labākajām dziesmām. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

15. augustā koncertēs Rīgas Doma kora skolas jaunās džeza zvaigznes. 18. augustā aicinām uz Ievas Salietes, Matīsa Čudara, Jēkaba Nīmaņa un vokālās grupas Putni vēl nebijušu koncertu “Flower Power”, kuru caurvij mīlestības un puķu tēma. Savukārt 25. augustā dzirdēsim Ingus Pētersona samtaino balsi un Jāņa Lūsēna mūziku koncertā “Neatrastai”. Koncertsezonas un vasaras noslēgumā 27. augustā ceturtdienas vakaru maģiskā gaisotnē uzburs grupa “Sudden Lights”.

 


11. augustā Olga Rajecka koncertā “Mana svētku diena”
Brīvdabas koncertā dzirdēsim visu laiku labākās Olgas dziesmas. Koncertā Jānis Miltiņš -taustiņinstrumenti, Tomass - Ančs čells, Olga Rajecka - balss.  Koncerta sākums plkst. 19.30.
15. augustā koncerts “sološie un lecošie” – Kalnciema kvartāla džezs
Rīgas Doma kora skola aicina iepazīties ar saviem bijušajiem un esošajiem audzēkņiem un  profesionāļiem, kuri, papildus katrs savai muzikālajai karjerai, kļuvuši par lieliskiem pedagogiem. Koncerta dalībnieki pārstāv gan džezu, gan mūziklu žanru, gan akadēmisko un neakadēmisko mūziku, a cappella dziedājumus, instrumentālo mūziku utt. Koncerta sākums plkst. 18.00. Ieeja bez maksas.

 

Koncerts
18. augustā Saliete & Čudars & Nīmanis & Putni koncertā “Flower Power”
Programma tapusi pēc Berlīnes senās mūzikas fetivāla Music Festival Potsdam Sanssouci ierosinājuma, un šī būs pirmā reize, kad tā nonāks pie klausītājiem. Programmā kā raibā puķu plavā ietverti tādi darbi kā popmūziķa Seal leģendārā dziesma "Kiss from the Rose", Mārtiņa Brauna kordziesma “Ziedu kompozīcija”, 16.gs autoru madrigāli u.c. kompozīcijas jaunos, šim izpildītāju sastāvam tapušos aranžējumos. Koncerta sākums plkst. 19.30.

 

Reklāma
Reklāma

Koncerts25. augustā Ingus Pētersons un Jānis Lūsēns koncertā “Neatrastai”
Pēc ilgāka pārtraukuma abi mūziķi ir izveidojuši izlasi no vairākiem albumiem un devuši tai nosaukumu “Neatrastai”. Šajā koncertprogrammā savīsies apcerīgums, romantiskas un sentimentālas noskaņas, viegls rotaļīgums un smalka ironija. Koncerta sākums plkst. 19.30.

 

Koncerts27. augustā Sudden Lights
Sudden Lights pašu rakstītajā mūzikā dominē poproka stilistika, kas papildināta ar nedaudz alternatīvu noskaņu. Lipīgas, viegli dejojamas melodijas, dažkārt pa kādai dvēseliski melanholiskai notij, kā arī jaunības degsme raksturo grupas skanējumu. Grupas enerģiskie mūziķi uz skatuves kopā spēlē jau 8 gadus. Koncerta sākums plkst. 20.00.


15. augustā koncerts bez ieejas maksas. Uz citiem koncertiem biļetes iespējams iegādāties bilesuparadize.lv.


Koncertprogrammu atbalsta Rīgas dome.