Aicinām piedalīties! Bērnu zīmējumu konkurss „Plastilīna ziepju stāsts”

Lai bērnus iedrošinātu un iedvesmotu mazgāt rokas un jau no mazotnes veicinātu roku higiēnas paradumu veidošanos, pašmāju kosmētikas ražotājs STENDERS radījis jaunu un Eiropā vēl nebijušu produktu – plastilīna ziepes, kas ļauj roku mazgāšanu pārvērst aizraujošā rotaļā. Plastilīna ziepēm par godu tapusi arī studijas “Infinity BOX” veidota filmiņa, ko var noskatīties šeit. Lai taptu stāsta turpinājums, STENDERS kopā ar portālu Mammamuntetiem.lv aicina bērnus piedalīties īpašā zīmējumu konkursā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa uzdevums -  uzzīmēt plastilīna ziepju stāsta (multfilmas) turpinājumu. Radošā veidā attēlo, ko pele, delfīns vai kāds cits tēls varētu darīt? Varbūt viņi devušies izbaudīt saulaino laiku, varbūt aktīvi mazgā ķepas vai varbūt ir iepazinušies ar kādu citu tēlu? Ļauj fantāzijai un izdomai vaļu un aizved tēlus piedzīvojumā. Konkursa kārtībā tiks atlasītas labākās idejas, kas septembra sākumā pārtaps krāsojamā grāmatā.

Konkursa uzdevums -  uzzīmēt plastilīna ziepju stāsta (multfilmas) turpinājumu. Radošā veidā attēlo, ko pele, delfīns vai kāds cits tēls varētu darīt?

Zīmējumu tehnika nav noteikta un piedalīties aicināti bērni vecumā no 4 līdz 10 gadiem. Uzvarētājus izvēlēsies STENDERS komanda ar galveno dizaineri priekšgalā. Interesantāko  zīmējumu autori saņems STENDERS 10 plastilīnziepju kompletu, varēs piedalīties ekskursijā pa STENDERS Kreatīvo centru un pats svarīgākais -  viņu zīmējumi pārtaps krāsojamos tēlos un tiks ietverti topošajā grāmatiņā.

Lai piedalītos konkursā, līdz 2020. gada 21. augustam zīmējumu digitālā formātā atsūtiet uz e-pasta adresi info@stenders.lv ar norādi PLASTILĪNA ZIEPJU STĀSTA KONKURSAM. Vēstulē lūgums norādīt arī darba autora vārdu, uzvārdu, vecumu, darba nosaukumu un kontaktinformāciju.

Lai piedalītos konkursā, līdz 2020. gada 21. augustam zīmējumu digitālā formātā atsūtiet uz e-pasta adresi info@stenders.lv

Plastilīna ziepes attīsta fantāziju un vizuālā noformējuma dēļ ir nebijis risinājums, kas neierastā veidā motivē bērnus mazgāt rokas. Pēc rotaļāšanās ar plastilīna ziepēm rokas, saskaroties ar ūdeni, saputosies un noskalojot kļūs tīras un aromātiskas. Plastilīna ziepes var izmantot gan kā roku un ķermeņa ziepes, gan kā šampūnu vai vannas bumbas. Vienlaikus šīs īpašās ziepes attīsta radošo domāšanu un pirkstu veiklību, jo tās ir piemērotas gan plucināšanai, gan mīcīšanai un dažādu figūru veidošanai, tā piešķirot mazgāšanās priekiem vēl nebijušu noskaņu.

Paldies plastilīna filmiņas radītājiem “Infinity BOX”. Radošā komanda - māksliniece Ilze Dambe, režisore Indra Sproģe, operators Mārtiņš Veļa, animatores Agnese Virovska, Marina Trēde, Maija Riekstiņa, Grēta Šmite, kadrējuma mākslinieks Mairis Naglis, gaismu konstruktors Kaspars Maračkovskis.