Patiesība par katru zodiaka zīmi: ko noklusē horoskopi

Nav noslēpums - ne visi horoskopi ir maksimāli patiesi un objektīvi. Reizēm daži zodiaka zīmju uzvedības aspekti un fakti tiek noklusēti vai vienkārši netiek pietiekami izgaismoti kādu noteiktu iemeslu dēļ.

 

FOTO: Shutterstock.com

Tātad - ko horoskopi tev nestāsta par katru zodiaka zīmi:

Auns - īpašība, kura tiek pieminēta nelabprāt
Auni ir pozitīvi, labsirdīgi, bet impulsīvi. Turklāt ir vērts atcerēties, ka Auniņiem ir pietiekami daudz kompleksu. Daudzi no tiem ir diezgan acīmredzami, un Auni tos pat neslēpj. Tomēr gandrīz katram šīs zodiaka zīmes pārstāvim piemīt īpašība, par ko horoskopi un arī viņi paši mēdz runāt nelabprāt. Un tās ir pašvērtējuma problēmas.

Vērsis - kāpēc viņi uztur draudzību ar dažiem cilvēkiem
Horoskopi bieži vien noklusē, ka Vērši spēj uzturēt draudzību ar dažiem cilvēkiem tikai tāpēc, lai lielītos ar saviem sasniegumiem. Piemēram, šim nolūkam ir labi piemērots cilvēks, kurš kaut kādā ziņā ir mazāk veiksmīgs. Tādu cilvēku var būt daudz, bet var būt tikai viens. Noskaidrot, kurš tas ir, būs ļoti, ļoti grūti.


Dvīņi - viņi ir godīgi pret visiem, tomēr vienu lietu noklusē
Par Dvīņiem horoskopi nestāsta, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji nemīl citiem cilvēkiem stāstīt par savām atkarībām. Jā, Dvīnīši ir atklāti un godīgi vienmēr un ar visiem, bet viņiem bieži ir kāda atkarība, kuru uzvarēt nav viņu spēkos. Šis ir iemesls, kāpēc horoskopos šis temats nav īpaši izgaismots.


Vēzis - viņi vēlas būt paši labākie
Vēžiem īpaši nepatīk kontaktēties ar tiem, kuri kaut kādā ziņā pazemina viņu statusu. Protams, Vēzīši nav Lauvas un nav arī Vērši, kuri necieš citus līderus, tomēr reti kurš zina, ka arī Vēža zīmē dzimušajiem ir tieksme būt vislabākajam. Viņi to nekad atklāti neteiks, bet tā tas ir. Tieši tāpēc horoskopi šo aspektu bieži palaiž garām.


Lauva - kas patiesībā slēpjas šīs karaliskās zīmes dvēselē
Daudzi uzskata Lauvas par ļoti spēcīgiem cilvēkiem. Daļēji tā, protams, ir patiesība, bet savā ziņā arī Lauvas ir ievainojami. Viņi publiski rāda savu spēku, nesatricināmību, bet... patiesība ir tāda, ka dvēselē Lauvu zīmē dzimušie nav ne tik pārliecināti par sevi, ne tik spēcīgi. Karaliskās zīmes pārstāvji bieži uztraucas par sīkumiem, raizējas, un viņiem līdzās ir vajadzīgs cilvēks, kas viņus uzklausīs un atbalstīs.

Jaunava - ievērot noteikumus ir laba lieta, bet...
Jaunavas patiesībā nav pārāk paklausīga un disciplinēta zodiaka zīme. Viņi tiešām novērtē cilvēkus, kuri ievēro noteikumus, bet paši sev ļauj tos pārkāpt, kamēr neviens neredz. Lieta tāda, ka Jaunavas bieži vien nogurst būt pārāk pareizi, tāpēc viņiem ir vajadzīga neliela atpūta, iespēja būt tādiem kā visi citi.

Reklāma
Reklāma

Svari - kāpēc viņi palīdz citiem
Svari daudzreiz dara labu nevis tādēļ, lai no sirds palīdzētu kādam, bet gan tādēļ, lai viņus uzslavētu. Tiesa, tā mēdz darīt daudzi, taču Svariem ir īpaša intuīcija, ka tas nostrādās. Tas nenozīmē, ka Svariņi melo par to, ka viņiem bija prieks palīdzēt. Viņi tikai vēlas dzirdēt mazliet vairāk siltu un patīkamu vārdu, cik lieliski un neaizvietojami viņi ir.

Skorpions - viņi ir daudz ambiciozāki, nekā izskatās no malas
Skorpioni ir ļoti ambiciozi. Viņi neafišē savus patiesos dzīves mērķus un prioritātes, tāpēc par tiem dažkārt nezina pat vistuvākie cilvēki. Skorpioni ir daudz mērķtiecīgāki, nekā izskatās. Šajā zīmē dzimušie mīl slavu un naudu, lai gan par to nerunā. Skorpioniņi pieder pie zodiaka gudrajām zīmēm, tāpēc lieliski zina, ka savas vēlmes un mērķus labāk turēt noslēpumā.

Strēlnieki - bieži ieklausās svešos padomos
Strēlnieki ļoti bieži izliekas, ka nav atkarīgi ne no viena cilvēka un ne no kādiem apstākļiem. Tā nu gluži nav. Tas var izklausīties mazliet negaidīti, bet šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži klausās svešos padomos. Strēlnieki gan nekad nav atzinuši, ka sajūsminās par kādu cilvēku vai apbrīno viņu, jo negrib no malas izskatīties atkarīgi.

Mežāzis - baidās izskatīties vāji
Mežāzim panākumi un darbs ir dzīvē vissvarīgākais - tas nav nekāds noslēpums. Taču lielākais noslēpums un absolūta patiesība ir tas, ka viņi nevēlas atzīt: tieši draudzība un mīlestība palīdz viņiem virzīties uz priekšu. Viņi par to nerunā tāpēc, ka baidās izskatīties vāji. Vienkārši ziniet, ka Mežāži patiešām augstu vērtē tos, kuri ir ar viņiem kopā, kaut bieži vien skaļi un atklāti to neatzīst.

Ūdensvīrs - ar kuriem draudzēties ir izdevīgi, jo noderēs nākotnē
Absolūta patiesība par Ūdensvīriem ir viņu attiecības ar cilvēkiem. Viņi visādi cenšas uzturēt draudzību tikai tāpēc, lai gūtu no tā labumu nākotnē. Šajā zīmē dzimušie saprot, ka nākotnē viņiem var būt nepieciešama un izdevīga tā vai cita cilvēka palīdzība, tāpēc tēlo uzticīga drauga lomu, bet ne vairāk. Ūdensvīru plašajā paziņu lokā ir arī viņiem ir ļoti svarīgi draugi, bet tikai viņi paši zina, kuri tie ir.

Zivis - galvenais, lai nevajadzētu lūgt palīdzību
Zivis ļoti baidās kādam kaut ko lūgt. Viņām šķiet, ka tas var radīt kādam problēmas, tāpēc Zivtiņas vai nu tiek galā pašas ar visu, vai arī izmanevrē tā, ka apzināti izvairās no nepatīkamā lēmuma. Zivis nav slinkas, kā to apgalvo daudzi horoskopi. Viņas tikai vairās no grūtībām un kautrējas lūgt kādam palīdzību.

Saistītie raksti