Covid-19 gada tipiskais ģimenes foto. Fotokonkurss, kur balvā ģimenes fotosesija

Šis – Covid-19 gads – ir kļuvis par ģimenes saliedēšanās gadu. Tik daudz laika esam bijuši spiesti būt plecu pie pleca! Prieks, pārgurums, sirsnība, dusmas – emocijas un mirkļi bijuši dažnedažādākie. Vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv ģimenēm saka paldies par izturību un aicina piedalīties fotoakcijā “Ģimenes tipiskais foto 2020” – iesūtīt konkursam savas ģimenes gada raksturīgāko foto. Trīs ģimenēm balvā īpaša fotosesija.
  • Mammamuntetiem.lv

    Mammamuntetiem.lv

“Ģimenes tipiskais foto 2020” ir akcija, kurā ģimenes aicinātas dalīties ar savu 2020. gada tipiskāko ģimenes foto. Foto: Laura Appena

FOTO:

“Ģimenes tipiskais foto 2020” ir akcija, kurā ģimenes aicinātas dalīties ar savu 2020. gada tipiskāko ģimenes foto. Foto: Laura Appena

Lai piedalītos fotokonkursā “Ģimenes tipiskais foto 2020”, ģimenes aicinātas līdz 13. augustam iesūtīt savu foto (1–3 bildes) uz e-pastu: konkurss@mammamuntetiem.lv. Bildē jābūt notvertam mirklim, kas, pēc pašu domām, visspilgtāk raksturo viņu Covid-19 gadu. Trīs ģimenes balvā saņems fotosesiju dokumentālā foto žanrā, kā arī dalību foto izstādē “#ĢimenesDienaKatruDienu2020”. 


“Covid-19 ierobežojošo pasākumu dēļ tika un joprojām tiek atcelti klātienes pasākumi, kuru mērķis bija radīt svētkus ģimenēm, aktualizēt ģimenes vērtības un teikt paldies mammām un tētiem, kā arī ģimenēm kopumā,” akcijas būtību skaidro vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, “Taču tieši šogad – 2020. gadā –, kad sabiedrības kopējās veselības vārdā ģimeņu ikdiena noris citādi, nekā ierasts, ģimenes ir pelnījušas saņemt īpašu uzmanību, novērtējumu un sirsnīgu paldies.” Akmentiņa-Smildziņa stāsta, ka Latvijā šogad klātienes formātā netika svinēta, piemēram, Ģimenes diena, lai gan pandēmijas laikā daudzās ģimenēs šobrīd Ģimenes diena ir katru dienu. Tāpēc akcijas galvenais tēmturis ir #ĢimenesDienaKatruDienu2020 – jo tāda tā patiesi šobrīd ir, un tādai tai vajadzētu būt arī turpmāk. 

 

 

 

Organizācija Mammamuntetiem.lv aicina – ja nepiedalies fotokonkursā, taču atbalsti akciju, tad, publicējot ģimenes foto sociālajos tīklos, lieto tēmturi #ĢimenesDienaKatruDienu2020. 

Reklāma
Reklāma

 

Par akciju “Ģimenes tipiskais foto 2020” un balvām
* “Ģimenes tipiskais foto 2020” ir akcija, kurā ģimenes aicinātas dalīties ar savu 2020. gada tipiskāko ģimenes foto. Lai piedalītos konkursā, bilde līdz 13. augustam jāsūta uz e-pastu: konkurss@mammamuntetiem.lv.
*Publicējot bildes sociālajos tīklos, akcijas organizatori aicina izmantot tēmturi  #ĢimenesDienaKatruDienu2020 (žūrija gan vērtēs tikai uz e-pastu atsūtītos konkursa pieteikumus).
*Trīs ģimenes balvā saņems fotosesiju visai ģimenei dokumentālā foto žanrā – ģimene iemūžināta ikdienas gaitās, nevis īpaši pozējot fotogrāfam. Fotosesijas nodrošinās Mammamuntetiem.lv fotogrāfs Artūrs Ķipsts un  fotogrāfe Laura Appena (www.appenaphoto.com).
*Akcijai iesūtītās bildes izvērtēs Mammamuntetiem.lv žūrija – organizācijas darbinieki un fotogrāfi Artūrs Ķipsts un Laura Appena (kopā 5 žūrijas locekļi).
*Ģimeņu fotosesiju bildes paredzēts izmantot gan virtuālajā fotoizstādē “#ĢimenesDienaKatruDienu2020”, gan arī atziņu krājuma “#ManaAtziņa2020” ilustrēšanai.
*Piedaloties fotoakcijā “Ģimenes tipiskais foto 2020”, jāņem vērā, ka iesūtītie attēli var tikt izmantoti, sociālajos tīklos popularizējot akciju. 


Latvijas vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv rīkotā fotoakcija “Ģimenes tipiskais foto 2020” risinās ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu. 

Saistītie raksti