Vasaras sezona ir ideālais laiks pamatgarderobes veidošanai

Teju ikvienam zināms vecais, labais teiciens par to, ka ratus jātaisa ziemā, bet ragavas jākaļ vasarā. Nevar nepiekrist, jo vislabākais veids, kā sagatavoties visam jaunajam un tam, kas mūs sagaidīs turpmāk, ir rūpīga plānošana un izsvērta rīcība. 

Pārdomāta iepirkšanās nesīs dubultu gandarījumu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārdomāta iepirkšanās nesīs dubultu gandarījumu

Par labākām cenām iesaku dublēt iemīļotākos un ejošākos apģērbus, nevis tērēt naudu eksperimentiem, kas vientuļi krās putekļus skapja dzīlēs. Tas attiecināms arī uz iepirkšanos, un vasaras sezona ar izdevīgiem atlaižu piedāvājumiem ir vislabākais laiks, kad veidot bāzes garderobi gan šai, gan nākamajām sezonām. Arī iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” ir parūpējies par iespaidīgām atlaidēm un lieliskiem piedāvājumiem, tādēļ, lai iepirkšanās būtu efektīva un gudra, dalāmies padomos par to, kā iepirkties pārdomāti un vasaras sezonā iegādāties patiešām nepieciešamās lietas dāmām, kungiem un bērniem.

Neļauties kārdinājumam, bet iegādāties tikai nepieciešamo
Vasaras sezonas piedāvājumos nereti redzam košus krāsu laukumus, rakstu musturus un izpārdošanu kārdinošās izkārtnes. Tomēr nevajadzētu pārlieku ļauties kārdinājumam un vasaras sezonā iegādāties neskaitāmas kleitas, topiņus un sandales. Neatkarīgi no sezonas ikdienas dzīves prioritāšu saraksta augšgalā ir jābūt praktiski nēsājamām un estētiski baudāmām kombinācijām, tādēļ tieši vasaras atlaižu laikā iespējams ne vien labākās un vērtīgākās lietas iegādāties par zemākām cenām, bet arī izveidot lielisku bāzes garderobi vairākām sezonām.

Anita Altmane, pazīstamā un sabiedrībā iemīļotā stiliste, aicina vasaras sezonā un atlaižu laikā iepirkties atbildīgi un pārdomāti. “Par labākām cenām iesaku dublēt iemīļotākos un ejošākos apģērbus, nevis tērēt naudu eksperimentiem, kas vientuļi krās putekļus skapja dzīlēs. Laba investīcija ir pamatgarderobes jeb kaspulas izstrādājumu iegāde. Labs mētelis, kašmira adījums vai balts krekls noderēs jebkurai dāmai, jebkurā vecumā. Modes kaprīzes vislabāk realizēt aksesuāros – kurpēs, somiņas, matu sprādzēs un lakatos,” pauž Anita Altmane.

Par labākām cenām iesaku dublēt iemīļotākos un ejošākos apģērbus, nevis tērēt naudu eksperimentiem, kas vientuļi krās putekļus skapja dzīlēs. 


Bāzes garderobes papildināšana – ne tikai dāmām
Domājot par skapja satura papildināšanu, nereti viss uzsvars tiek likts uz dāmām. Tomēr šis ir īstais laiks, kad arī kungiem un bērniem papildināt krājumus un izveidot kvalitatīvu pamata garderobi. Kungi starp izdevīgajiem atlaižu piedāvājumiem var iegādāties žaketes, kreklus, bikses un kurpes, kas lieti noderēs arī rudens, ziemas un pavasara sezonās. Vasaras sezonā vērts aizdomāties arī par sporta un brīvā laika apģērba iegādi – daudzajos iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” veikalos piedāvājums nudien ir plašs. Kas praktiskajiem kungiem ir īpaši būtiski, vasaras sezonas piedāvājumi un atlaides būs lielisks veids, kā iegādāties nepieciešamo, vienlaikus ietaupot naudu savā un ģimenes budžetā.

Arī bērnu garderobes sagatavošanai vasaras sezona būs īpaši piemērota, jo īpaši gatavojoties jaunajam mācību gadam. Ģimenes šajā laikā var iegādāties teju visu skolēnam nepieciešamo par īpaši izdevīgām cenām. 

Reklāma
Reklāma


Vērtīgs triks efektīvām iepirkšanās reizēm
Ikvienam no mums ir savs budžets un cenu amplitūda, kuras robežās plānojam un varam atļauties iegādāties vajadzīgo. Ņemot vērā to, savu gaumi, auguma īpatnības un stilu, ja plānots iegādāties apģērbu, ieteicams veikt nelielu izpēti, lai noskaidrotu,  kuri ir tie veikali, kuros nopērkams šiem kritērijiem atbilstošās preces. Tāpat vērts sagatavot iepirkšanās sarakstu, lai plašajā iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” veikalu klāstā neapjuktu. “Ieekonomēsiet laiku un līdzekļus, ja iepriekš kaut uz mazas papīra lapiņas sastādīsiet sarakstu. Ja ir plāns, tad nenogursiet no bezjēdzīgas staigāšanas un neizjutīsiet vilšanos,” norāda Anita Altmane.

Iepirkšanās saraksts nudien ļaus izvairīties no impulsīviem lēmumiem un nepārdomātiem pirkumiem, un ieraugot skaistu blūzi vai kurpes ar kārdinošu atlaidi, kas jūsu garderobē nemaz nav nepieciešamas, mierīgu sirdi un vēsu prātu varēsiet doties tiem garām un iegādāties tikai nepieciešamo. Tāpat būtiski ir bāzes garderobes izveidei un iepirkšanās reizei atvēlēt laiku. Iepērkoties bez steigas,  būs vieglāk nepaķert ko lieku, kas nemaz nav vajadzīgs, bet lēnām izsvērt un kārtīgi izvēlēties vēlamo. Pirms garderobes papildināšanas svarīgi ir arī kārtīgi paēst – tas veicinās spēku, uzlabos garastāvokli un ļaus iepirkšanās pieredzi izbaudīt gan modes dāmām, gan steidzīgajiem un praktiskajiem kungiem, gan arī ģimenēm ar maziem ķipariem. 

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” mājo Baltijā vienīgais multizīmolu veikals “Van Graaf”, kā arī sporta un dzīvesstila preču veikali “USC” un “adidas Originals”. Tieši šeit ir atrodami vislielākie zīmolu “Zara”, “Reserved”, 

“Deichmann”, “Oysho”, “Guess” un “KidzOne” veikali Latvijā. Plašo veikalu klāstu papildina restorāni un kafejnīcas dažādām gaumēm, plašs un elegants “Maxima” XXX lielveikals, moderna “Lemon Gym” sporta zāle, vissezonas slidotava un citas iepirkšanās un izklaides vietas visai ģimenei. “Akropole” ir ne vien modernākais iepirkšanās un izklaides centrs Latvijā, bet arī pirmais, kas, pateicoties augstajiem ilgtspējas un energoefektivitātes standartiem, ieguvis prestižo BREEAM sertifikātu ēkas projektēšanas un arī būvniecības stadijai. Tāpat “Akropole” atzīta par 1. vietas ieguvēju nominācijā “Jauna sabiedriska būve” konkursā “Latvijas Būvniecības Gada balva 2019” un novērtēta kā labākais BIM projekts skatē “Gada labākā būve Latvijā”. Turklāt “Akropolē” atrodas lielākais B+ klases Biznesa centrs Latvijā, kas savienots ar iepirkšanās centru.