Bēbīškokons – perfekts pirmais apģērbs zīdainītim. Adīts Latvijā

"Cik žēl, ka ar pirmo bērnu man nebija kokona," saka divu bērnu mamma, Pingo Handmade radītāja Baiba Vilnīte. Viņa atklāj, kā radās ideja par bēbīškokonu adīšanu un to, kāpēc jaundzimušajiem tie īpaši patīkami.

Dēliņš dievina savu adīto kokoniņu! Visa māsiņu un dakteru komanda priecājās un izteica komplimentus par šo mīlīgo tērpu, pieredzē dalās kāda jaunā māmiņa. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Dēliņš dievina savu adīto kokoniņu! Visa māsiņu un dakteru komanda priecājās un izteica komplimentus par šo mīlīgo tērpu," pieredzē dalās kāda jaunā māmiņa. Publicitātes foto.

"Pastāstīšu, kā man radās ideja par bēbīškokona veidošanu. Gatavojos otrā bērniņa dzemdībām un devos iepazīt savu izvēlēto dzemdību vietu – Siguldas slimnīcu. Izstaigāju, apskatīju, ļoti patika skats pa logu dzemdību zālē un mierīgā atmosfēra," stāsta Baiba Vilnīte.  "Paņēmu slimnīcas sagatavoto sarakstu ar lietām, kas nepieciešamas dzemdībām. Manu uzmanību pievērsa sarakstā esošais “kokons”. Jautāju vecmātei, kas tas ir. Viņa man atbildēja, lai iegooglēju, internetā esot visa informācija. Mājās tā arī izdarīju. Atradu vienu vai divus variantus, kas mani ne pārāk uzrunāja.

 

Es savā ligzdas vīšanas sajūtā izdomāju, ka kokonu uzadīšu pati –  tādu, kā man gribās. Uzadīju, paņēmu līdzi uz dzemdībām un mēs abas ar meitiņu to iemīlējām jau no pašām pirmajām stundām.

 

Mazajai patika iekūņoties, sasildīties un aizmigt kokoniņā. Man patika, ka var ērti uzvilkt un novilkt, īpaši naktīs, kad ik pēc 2 stundām jāmaina autiņbiksītes, jābaro un var iztikt bez liekiem apģērba gabaliem – viekārši uzvilkt kokonu un gulēt tālāk. Un vēl patika sajūta, ka mazajai ir silti un ērti. 

 

 

Atceros, ka nodomāju –  cik žēl, ka ar pirmo bērnu man nebija kokona. Radās ideja par šāda mīlīga, maza palīga radīšanu arī citiem vecākiem.

Manuprāt, bēbīškokons ir perfekts pirmais apģērbs mazulim. Ar rokām adīts no vislabākās kvalitātes merino vilnas, mīksts, silts, mīlīgs, dabisks, elpojošs un ar vienkāršu dizainu. Palīdzēs bēbītim iejusties lielajā pasaulē, atvieglos dzīvi mammai un tētim un izskatīsies burvīgi!"

 

Reklāma
Reklāma

Apskati piedāvājumu www.pingohandmade.com

 

Citu mammu atsauksmes

Krista un mazā Eimija:
"Sveicieni no mūsu mellenīgās meitiņas – Eimijas! Meitiņa jau vairāk nekā divas nedēļas ir ārpus punčuka. Bez kokoniņa nav pavadīta neviena diena. Sirsnīgs paldies vēlreiz! Es varu garantēt, ka šis kokons būs mūsu ģimenes relikvija un tiks rekomendēts visiem!"

 

 

Ance un mazais Ansis:
"Mums kokoniņš ļoti patīk! Vislabāk tas noderēja slimnīcā un mājās pirmajās dienās. Tagad ērti izmantot īsajām diendusām, kad slinkums zeķes un bikses pēc pamperu maiņas vilkt. Un vēl pēc vannas ir super! Cepuri un zeķes arī atsevišķi izmantojam. Un vispār tik silts un smuks komplektiņš!"  

 

Keita un mazais Alekss:
"Viņš dievina savu adīto kokoniņu! Visa māsiņu un dakteru komanda priecājās un izteica komplimentus par šo mīlīgo tērpu."  

kokons