Seši noderīgi padomi, kā iegādāties apavus internetā

Ņemot vērā, ka interneta veikali kļūst arvien populārāki, nav nekāds pārsteigums, ka daudzi tiešsaistē iegādājas visdažādākās lietas, tostarp apavus. Internetā pieejamo apavu klāsts ir patiešām pārsteidzošs, tas ir arī ātrs un ērts veids, kā atrast tieši tos apavus, kas patīk visvairāk. 

Internetā pieejamo apavu klāsts ir patiešām pārsteidzošs, tas ir arī ātrs un ērts veids, kā atrast tieši tos apavus, kas patīk visvairāk.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Internetā pieejamo apavu klāsts ir patiešām pārsteidzošs, tas ir arī ātrs un ērts veids, kā atrast tieši tos apavus, kas patīk visvairāk.

Ja plānojat tiešsaistē pasūtīt nākamās balles kurpes, sporta apavus vai sezonas zābakus, ir svarīgi ņemt vērā vairākus aspektus, lai šī iepirkšanās pieredze būtu veiksmīga. 

 

Turpinājumā pieci noderīgi padomi, kas palīdzēs orientēties interneta veikalu piedāvājumā. 

 

Apavu izmērs

Nav noslēpums, ka apavu izmēri starp ražotājiem var ievērojami atšķirties, turklāt Jūs nevarat piemērīt kurpes, ja plānojat tās iegādāties internetā. Bet, zinot savu pēdu izmēru, varēsiet izvēlēties pareizo apavu pāri. 

Izmēriet precīzu katras pēdas garumu un platumu. Lielākajā daļā tiešsaistes veikalu, kur tiek tirgoti arī apavi, ir izmēru tabulas, kuras varat izmantot, lai noteiktu, kāds izmērs būs piemērots. Jums arī jāzina, vai Jūsu pēdas pacēlums ir augsts, vidējs vai zems, jo dažādi apavi ir paredzēti dažādiem pacēluma veidiem. 

 

Izmēriet precīzu katras pēdas garumu un platumu. Lielākajā daļā tiešsaistes veikalu, kur tiek tirgoti arī apavi, ir izmēru tabulas, kuras varat izmantot, lai noteiktu, kāds izmērs būs piemērots. 

 

Apavu veids 

Internetā nopērkami dažādu vīriešu un sieviešu apavi (skatīt šeit) - visām gaumēm, vajadzībām un sezonām. Uzsākot piedāvājuma apskati ar domu, ka vajadzīgi kaut kādi apavi, riskējat iegādāties kaut ko, kas patiesībā nemaz nav vajadzīgs, vai arī - nenopirkt neko. 

Padomājiet, kāda stila apavi Jums nepieciešami. Kādam nolūkam tos izmantosiet?  Vai Jūs vairāk interesē ērtības, funkcijas vai izskats?  Atbildes uz šiem jautājumiem palīdzēs sašaurināt meklēšanu un samazinās iespēju iegādāties kaut ko Jums nederīgu. 

 

Jāņem vērā - iepērkoties tiešsaistē, spēkā ir distances līgums, kas nosaka - iegādāto preci 14 dienu laikā var atdot atpakaļ veikalā. Tomēr atsevišķos gadījumos tirgotājs šo laika posmu pagarina - īpaši, ja runa ir par apavu iegādi.

 

Preču atgriešanas / apmaiņas politika 

Pat, ja pirms tam veiksiet rūpīgu izpēti, tik un tā pastāv risks saņemt apavus, kas Jums neder, nav ērti vai nepiestāv. Un vienmēr pastāv iespēja saņemt apavus ar defektu - gluži tāpat kā iepērkoties klātienē. Šādos gadījumos neizdevīgi atgriešanas vai garantijas nosacījumi atstās Jūs vīlušos un ar sāpošām kājām. 

Jāņem vērā - iepērkoties tiešsaistē, spēkā ir distances līgums, kas nosaka - iegādāto preci 14 dienu laikā var atdot atpakaļ veikalā. Tomēr atsevišķos gadījumos tirgotājs šo laika posmu pagarina - īpaši, ja runa ir par apavu iegādi. Protams, apaviem, ko vēlaties atdot atpakaļ veikalā, ir jābūt sākotnējā stāvoklī. 

Reklāma
Reklāma

 

Piegāde un pasūtījuma kopējās izmaksas 

Viens no iemesliem, kādēļ daudzi izvēlas iepirkties internetā, ir izdevīgas cenas. Bet ne vienmēr darījumi ir tādi, kā sākotnēji šķiet. Daži veikali piedāvā zemas cenas, bet, kad tiekat līdz piegādes informācijai, izrādās, ka kopējās izmaksas ir lielākas nekā tad, ja apavus pirktu kādā klātienes veikalā. Daļa veikalu piedāvā bezmaksas piegādi, taču piegāde var prasīt ilgāku laiku - un vairums cilvēku, kuri pērk apavus, tik ilgi gaidīt nevar. 

Izvērtējiet gan apavu cenu, gan aptuvenās nosūtīšanas izmaksas, gan paredzamo nosūtīšanas laiku, lai Jūs zināt, ar ko rēķināties. 

 

Rūpīgi izvērtējiet veikala reputāciju. Klientu atsauksmes daudz pastāstīs par viņu pieredzi - pirms iepērcieties, uzziniet, ko par konkrēto veikalu domā citi. 

 

Uzticams veikals 

Sieviešu un vīriešu apavi nopērkami dažādos interneta veikalos, tomēr, lai pirkums nesagādātu vilšanos, svarīgi iepirkties uzticamā veikalā. Uzticēšanās ir svarīga jebkurā veikalā, bet jo īpaši tiešsaistē, jo veikals naudu saņem pirms pircējs saņem preci. Tāpēc rūpīgi izvērtējiet veikala reputāciju. Klientu atsauksmes daudz pastāstīs par viņu pieredzi - pirms iepērcieties, uzziniet, ko par konkrēto veikalu domā citi. 

 

Informācija par preci 

Viens no veidiem, kā gūt priekšstatu par internetā nopērkamiem apaviem, ir aplūkot attēlus. Svarīgi, lai tie būtu kvalitatīvi un vairāki, ne tikai viens. Vēlams arī, lai apavi būtu nofotogrāfēti dažādos rakursos. 

 

Kas attiecas uz apavu krāsu, jāņem vērā, ka attēli ne vienmēr precīzi atspoguļo reālo apavu krāsu. Precīzu informāciju meklējiet preču aprakstā vai jautājiet interneta veikala darbiniekiem. 

 

Būtiski, lai apavi ne vien labi izskatītos, bet arī teicami kalpotu, tādēļ uzmanība jāpievērš arī materiālam, no kā tie izgatavoti. To ne vienmēr var saprast, aplūkojot attēlus, tādēļ rūpīgi izlasiet informāciju par konkrētajiem apaviem. 

 

Ja aktuāli sieviešu un vīriešu apavi internetā, ieskatieties arī veikala 220.lv piedāvājumā, kur atradīsiet kvalitatīvus apavus visām gaumēm un vajadzībām. Daudzveidīga izvēle, izsmeļoši preču apraksti, teicama apkalpošana, ātra pasūtījumu piegāde - tas viss kopā veido lielisku iepirkšanās pieredzi.