Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu un Parmas sieru

 05. maijs 2020 14:00 Jauns.lv Recepte

Sāļie cepumi ir lielisks uzgraužamais ne tikai pie tējas, bet iederēsies arī uzkodu platē pie vīna

 



Foto: Shutterstock.com


Sastāvdaļas

  • 200 g kārtainās mīklas
  • 50 ml saldā krējuma
  • 70 g vītinātas gaļas
  • 70 g Parmas siera
  • 1 ola
     

Pagatavošana (35 minūtes)
Izrullē kārtaino mīklu, nozied ar saldo krējumu, liec plānas šķēlītēs sagrieztu gaļu un to arī nozied ar saldo krējumu, pārkaisi Parmas sieru un tin mīklu ar pildījumu rullītī.

Sagriez pildīto mīklas rulli šķēlītēs, apzied ar olu un cep 190 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes. Pirms cepšanas beigām cepumus izņem no krāsns un pārkaisi ar Parmas sieru.




0 Pievienot komentāru

Kategorijas