Jaunums! Mammamuntetiem.lv VEBINĀRI - topošajiem vecākiem, lai palīdzētu sagatavoties dzemdībām attālināti

Aicinot topošos vecākus ievērot sociālo distancēšanos Covid-19 pandēmijas laikā, daļu no Skolas Mammām un Tētiem lekcijām un nodarībām piedāvājam attālināti. Aicinām sekot līdzi aktuālai informācijai! 

Skolā Mammām un Tētiem ir jaunums - piedāvāsim dažādus vebinārus, ko varēs nopirkt un skatīties tiešsaistē

FOTO: Artūrs Ķipsts

Skolā Mammām un Tētiem ir jaunums - piedāvāsim dažādus vebinārus, ko varēs nopirkt un skatīties tiešsaistē

Aicinot topošos vecākus ievērot sociālo distancēšanos Covid-19 pandēmijas laikā, daļu no Skolas Mammām un Tētiem lekcijām un nodarībām piedāvājam attālināti. Vebināri būs apmeklējami tiešsaistē un arī jautājumus varēs uzdot attālināti,

Kā pirmo vebināru jau šo ceturtdien, 19. martā, plkst. 18.00 piedāvāsim "Gaidot mazuli: ķermeniskās un emocionālās pārmaiņas", ko vadīs sertificēta dūla Inga Babure.

 

Grūtniecība un dzemdības ir ne vien ķermenisks, bet arī emocionāls piedzīvojums, kas bieži vien satricina mūsu identitātes pašus pamatus. Izprast savas sajūtas un emocijas, iedziļināties un ieklausīties ķermeņa valodā nav viegls uzdevums. 

Nodarbībā runāsim un kopīgi iztēlosimies pārmaiņas, kuras grūtniecības laikā piedzīvo gan sievietes, gan vīrieša prāts un ķermenis, izvērtēsim sajūtas un attieksmi, ko pāris piedzīvo šajā laikā. Pieskarsimies neveiksmīgas grūtniecības tēmai un tam, kā droši virzīties tālāk un uzticēties sev. 

Kopīgi izrunāsim dzemdību projekta veidošanu – dzemdību stāsta rakstīšanu, vizualizējot vēlamo un reālistisko notikumu plānu, atbalsta komandu un dzemdību vietu. Visbeidzot vienosimies par svarīgāko pēcdzemdību plānā, paturot prātā, ka pēc dzemdībām sāksies pilnīgi jauna dzīve.

Nodarbību vada: sertificēta dūla Inga Babure
Nodarbības ilgums: 1,5h
Nodarbības maksa: 9 eiro

Tuvākā nodarbība:

19. marts plkst. 18.00

Lai pieteiktos vebināram spied ŠEIT.

Reklāma
Reklāma

 

Kā notiks šie vebināri:

Pēc rēķina apmaksas Jūsu e-pasts vai telefona numurs tiks piereģistrēts vebināra viesu sarakstā, un Jūs saņemsiet virtuālu ielūgumu apmeklēt lekciju 10 minūtes pirms tās sākuma. Vebinārā var piedalīties, ielogojoties ar e-pasta adresi vai telefona numuru (vērojot vebināru, izmantojot telefonu vai planšeti, ir nepieciešama Google aplikācija Meet).

 

Vairāk informācijas: gudrosievuskola@mammam.lv, 25665515

*Ja uz Tev vēlamo nodarbību brīvu vietu vairs nav, tad raksti uz gudrosievuskola@mammam.lv

*Samaksāto naudu ir iespējams atgūt, atsakoties ne vēlāk kā 24h pirms nodarbības.