Mākslas studijas skolēniem Bērnu universitātē

Krāsu mācības pamatprincipi, zīmēšana, iztēles un stāstniecības attīstīšana, gleznošana no dabas un citas nodarbības, kas vairo radošumu un mākslas izpratni – šo un daudz ko citu skolēni aicināti apgūt Bērnu universitātes Mākslas studijās. Mācības sāksies, trešdien, 12. februārī. Mākslas studiju kursu vada gleznotāja un ilustratore Ella Mežule. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

mākslas studijas bērniemMākslas studijas Bērnu universitātē ir piemērotas tiem skolēniem, kam nav nopietnas iepriekšējas pieredzes mākslā. Aicināti pieteikties arī tie, kam līdz šim nav bijusi īpaša interese vai izteiktas dotības mākslas jomā – šīs studijas ir iespēja paplašināt savu redzesloku un prasmes, rosināt iztēli un radošo domāšanu. Citiem vārdiem – iepazīties ar šo skaisto radīšanas pasauli. Tāpat vietā atzīmēt, ka šajā laikmetā, kad teju katrs bērns fotografē un filmē, mākslas izpratnei ir ievērojama nozīme. 


Mākslas studijas Bērnu universitātē notiek katru trešdienu no plkst. 16.30-18.00
Mācībām aicināti pieteikties pamatskolas vecuma bērni. 
Norises vieta: Mammamuntetiem.lv birojs Rīga, Brīvības iela 40 (jānāk pagalmā).
Studiju maksa: 42 EUR* mēnesī vai 12 EUR par nodarbību.
Mācību materiāli ir iekļauti cenā. 
Mācības notiek latviešu valodā**.
Pieteikšanās studijām, rakstot uz fonds@mammamuntetiem.lv vai zvanot 26466250. Ja vecāki vēlas iepazīties ar pasniedzēju un/vai uzzināt par to, kā bērnam laika gaitā veicas studijās, lūgums sazināties, rakstot vai zvanot uz norādītajiem kontaktiem. 

 

Ilustrācijas autore Mākslas studiju pasniedzēja Ella Mežule.
Par citiem Bērnu universitātes studiju kursiem uzzini www.BeU.lv.


*3+ Ģimenes kartes īpašniekiem studiju maksai 10% atlaide.
** Nodarbības aicināti apmeklēt arī angliski runājoši skolēni. 

māksliniece ella mežule

Reklāma
Reklāma

 

Pasniedzēja Ella Mežule

Bērnu universitātes Mākslas studiju pasniedzēja ir gleznotāja un ilustratore Ella Mežule. Viņa ir absolvējusi Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas skolu tēlniecības specialitātē, ieguvusi Bakalaura un Maģistra grādus Latvijas Mākslas akadēmijā. Zināšanas
glezniecībā papildinājusi arī Īrijā un Itālijā.
Savā radošajā darbā jauc vairākas tehnikas, kuras papildina ar instalāciju vai radītās vides telpiskajiem elementiem. Noskaņa un cilvēka klātbūtne, stāsti darbos pārklājas un mijiedarbojas, veidojot vizuālu prozu.
Pedagoģiskā pieredze gūta, strādājot Ķekavas mākslas skolā, pasniedzot tematiskas ilustrāciju nodarbības bērniem Raiņa un Aspazijas muzejā, strādājot Laikmetīgās mākslas biennālē RIBOCA un citviet.