„Hasbro” galda spēļu līnija bērniem. 3 jautrības pilnas galda spēles!

Vecāki zina, cik vērtīgs ir kopīgās nodarbēs ar bērniem pavadīts laiks, it īpaši, ja šīs nodarbes sagādā prieku un ir izklaidējošas! Laimē spulgojošas bērnu acis ir nenovērtējams dārgums! „Hasbro” galda spēļu līnija bērniem padarīs izklaidējošu ik vakaru tava bērna sabiedrībā un piepildīs māju ar prieku un smiekliem! 

„Bed Bugs” spēle kalpo ne tikai kā izklaide, tā palīdz attīstīt arī bērnu motoriskās iemaņas! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Bed Bugs” spēle kalpo ne tikai kā izklaide, tā palīdz attīstīt arī bērnu motoriskās iemaņas! Publicitātes foto.

„Connect 4 Shots” ir viegli uzstādāma spēle, kuru ir vienkārši spēlēt. Tā ir lieliska izklaide lietainām vai aukstām dienām. Tā ir arī izcila izklaide ballītei telpās. „Bed Bugs” spēle kalpo ne tikai kā izklaide, tā palīdz attīstīt arī bērnu motoriskās iemaņas! „Porcupine Pop” apvienota izklaide un vienkārša spēle ar aizraujošu pārsteigumu!

 

„Connect 4 Shots”
Meklē neparastu dāvanu bērniem? Uzdāvini viņiem „Connect 4 Shots” spēli. „Connect 4 Shots” ir spēlē apvienota „Connect 4” spēle ar strauju, elpu aizraujošu sāncensību. Divi spēlētāji vienlaikus steidz iegūt 4 bumbiņas viņu izvēlētajā krāsā vienā rindā, lai uzvarētu. Tā ir vienkārša un ļoti aizraujoša spēle, jo spēlētāji lielā ātrumā vienu pēc otras ar atsitienu met bumbiņas režģī. Ja spēlētāji ir iemetuši visas bumbiņas režģī, bet nevienam nav 4 bumbiņu vienā rindā, tiek mesta izšķirošā bumbiņa oranžā krāsā, lai noteiktu uzvarētāju. Spēlē piedalās tikai 2 spēlētāji. Bērni var trenēties arī vienatnē, lai sagatavotos turpmākiem „Connect 4 Shots” mačiem.
„Connect 4 Shots” var izrādīties īstā nodarbe, lai palīdzētu bērniem saņemties un darboties strukturēti.
Vecāki, vecvecāki un aprūpētāji novērtēs to, cik viegli spēli ir uzstādīt un spēlēt. Režģis ir salokāms - vienkārši salokiet to un ievietojiet uzglabāšanai paredzētajā kastē, kad visi beiguši spēlēt.

connect_4_shots

„Bed Bugs” spēle
Šī spēle ir klasiska izklaidējoša kukaiņu ķeršanas spēle! „Bed Bugs” spēlē tiek izmantota motorizēta gulta, kas vibrē un liek kukainīšiem lēkāt. Spēlētājiem, izmantojot standziņas, jānotver lēkājošie kukaiņi un jācenšas ātrāk savākt spēlētāja izvēlētās krāsas kukaiņi, lai uzvarētu.

Bed_bugs

„Porcupine Pop”
Kurš liks dzeloņcūkai izšaut savas adatas? Šī aizraujošā spēle bērniem apvieno vienkāršas rotaļas ar smiekliem un spriedzi! Met kauliņu, nospied dzeloņcūkas degunu atbilstoši uzmestajam skaitlim un ceri, ka dzeloņcūkas adatas paliks kur bijušas! Neviens nevar paredzēt spēles iznākumu, un tas spēlētājs, pēc kura gājieniem dzeloņcūka ne reizi nebūs izšāvusi adatas, ir uzvarējis. Spēlētāji var arī izmēģināt citādus spēles noteikumus – tas, kura gājienā dzeloņcūka pirmoreiz izšaus savas adatas, būs uzvarējis. Vai arī izmēģiniet spēli, kur katras krāsas adatai ir noteikts punktu skaits – kad tās tiek izšautas, spēlētāji metas savākt tik daudz adatu, cik iespējams. Spēlētājs ar vislielāko punktu skaitu ir uzvarējis.

galda_speles_berniem_porcupine_pop
Vai jau izvēlējies? Lieliski! Sākam spēli!