MFD Veselības grupa: No ceļojuma līdz rūpēm par veselību Māmiņu kongresā 2019!

Šī gada 23. novembrī norisināsies Māmiņu kongress 2019 sadarbībā ar ģenerālsponsoru MFD Veselības grupa no plkst. 12:00 līdz plkst. 18:00 Semarah Hotel Lielupe, Jūrmalā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ik gadu jaunās ģimenes tiek aicinātas uz lielisku un izzinošu dienu, jo pasākums paredzēts ne tikai vecākiem ar bērniem, bet arī tiem, kuri vēl tikai gaida pasaulē ierodamies savu bērniņu. Māmiņu kongress un MFD Veselības grupa līdzdarbojoties, vēlas sasniegt mērķi - savest vienuviet vecākus un speciālistus, lai akcentētu pamata lietas, kuras jāzina ikvienai jaunajai ģimenei, kas gaida vai auklē mazuli.

Pasākuma ietvaros arī MFD Veselības grupas speciālisti uzstāsies uz lielās skatuves ar izglītojošām lekcijām gan topošajām māmiņām, gan arī jaunajām ģimenēm, kā arī ikviens apmeklētājs varēs saņemt speciālistu konsultācijas un veikt dažādus izmeklējumus visas dienas garumā!

Māmiņu kongresā 2019 uz lielās skatuves uzstāsies MFD Veselības grupas speciālisti ar lekcijām:

  • “Ko nozīmē būt par vecākiem un kā tam emocionāli sagatavoties?” –  MFD Veselības grupas psihologs Miks Valters
  • “Mātes un bērna mutes dobuma higiēna” – MFD Veselības grupas zobārste Agnese Juķeviča
  • “Mana redze = Mana dzīves kvalitāte” – Latvijas Amerikas acu centra (LAAC) oftalmologs Dāvis Raščevskis un optometriste Evija Gulbinska
  • “Fiziskās aktivitātes pēcdzemdību periodā” - MFD Veselības grupas fizioterapeite Linda Jaunsproģe
  • “Sievišķības atgūšana pēc dzemdībām” – MFD Sieviešu veselības centru "Vita" ginekoloģe Agnese Plēpe
  • “Jūties droša savā seksualitātē” – MFD Sieviešu veselības centru “Vita” ginekoloģe, Latvijas Kontracepcijas, seksuālās un reproduktīvās veselības asociācijas vadītāja Aija Tula-Rijkure 

MFD Veselības grupas GALVENĀ BALVA – Ceļojums visai ģimenei uz Disnayland Parīzē 1200 EUR vērtībā

Māmiņas ikdienā parasti ir aizņemtas ar rūpēm par saviem mazuļiem un vēlmi būt brīnišķīgām sievām saviem vīriem, taču prieks redzēt, ka šodien sievietes sāk arvien vairāk rūpēties pašas ar savu veselību, savlaicīgi dodoties pie ārsta, nododot analīzes, veicot dažādus diagnosticējošus izmeklējumus. Lai motivētu māmiņas vairāk sev pievērst uzmanību, MFD Veselības grupas speciālisti cenšas būt arvien pieejamāki un sasniedzamāki dažādos veidos un vietās. Arī Māmiņu kongresā 2019 visas mammas un viņu ģimenes ir aicinātas nekautrēties un izmantot iespēju saņemt konsultācijas no speciālistiem par jebkuru interesējošo jautājumu, kā arī veikt nepieciešamos izmeklējumus, kas būs pieejami visas dienas garumā (12:00-18:00) Semarah Hotel Lielupe 2. stāva zālēs “Dubulti” un “Ķemeri” un pie viesnīcas ieejas MFD Mobilās diagnostikas busos.

Zālē “Dubulti” (2. stāvā) tiks piedāvāti MFD Veselības grupas medicīniskie pakalpojumi bez maksas:

  • Pārbaudi sevi...Check up!
  • Zobārsta konsultācija
  • Ginekologa konsultācija
  • Acu iekšējā spiediena un redzes skrīninga mērījumu noteikšana 
  • Pediatra konsultācija
  • Infektologa konsultācija

Zālē “Ķemeri” (2.stāvā) tiks piedāvāti sekojoši MFD Veselības grupas medicīniskie pakalpojumi par īpaši izdevīgām cenām:

Reklāma
Reklāma
  • Podologa konsultācija
  • Ekspress masāža grūtniecēm un jaunām māmiņām
  • 3D/4D grūtnieču ekspress diagnostika 
  • Ultrasonogrāfijas izmeklējums vēdera dobumam/vai vairogdziedzerim  (ar aprakstu) 
  • Dermatologa ekspress konsultācija   
  • Uztura speciālista ekspress konsultācija
  • Spirogrāfija

Divos MFD Mobilās diagnostikas busos visas dienas garumā tiks piedāvāti sekojoši medicīniskie pakalpojumi par īpaši izdevīgām cenām:

  • Ultrasonogrāfijas izmeklējums vēdera dobumam vai vairogdziedzerim (ar aprakstu)
  • Skrīninga ehokardiogrāfija (bez apraksta)
  • 3D krūšu ultrasonogrāfija

Kā jau ierasts MFD Veselības grupa gādās arī par Māmiņu kongresa 2019 izklaides iespējām apmeklētājiem. Ikviens varēs laimēt lieliskas dāvanas, griežot MFD Veselības grupas Lielo laimes ratu, piedaloties fotokonkursā īpaši ierīkotā MFD Veselības grupas fotostūrītī, taču pats gaidītākais pārsteigums vienmēr ir ģenerālsponsora MFD Veselības grupas GALVENĀ BALVA – Ceļojums visai ģimenei uz Disneyland Parīzē 1200 EUR vērtībā.

Izmantojiet iespēju pārbaudīt savu veselības stāvokli un ceļojiet kopā ar visu ģimeni! Visas MFD Veselības grupas piedāvātās aktivitātes varat apskatīt mājas lapā: www.mfd.lv, kur katru dienu tiks papildināta informācija!

Biļetes cena uz pasākumu Māmiņu kongress 2019 ģimenei – 5.00 EUR.
Biļetes pērc šeit: https://ej.uz/maminu-kongress/

Informācija par uzņēmumu: 
MFD Veselības grupa uzsāka savu darbību pirms vairāk nekā 50 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Pašlaik MFD Veselības grupa ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk nekā 400 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā. 
Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD Veselības grupas pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus.

MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri, veselības punkti un doktorāti: MFD Veselības centri „Pārdaugava”„Iļģuciems”„Dziedniecība”, “Zolitūde”„Možums-1”,  MFD Veselības punkti “Rīga-Plaza” un “Dzirnavu-70”, plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri „Vita”, zobārstniecības klīnikas „ASTRA dent” un „Nova Dent”
2018. gadā MFD Veselības grupai pievienojās Latvijas Amerikas acu centrs (LAAC), kas ir pirmā privātā acu klīnika Baltijas valstīs, kas veidota pēc unikāla ASV modeļa un kurā tiek nodrošināta pilnvērtīga acu un redzes veselības diagnostika un ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. LAAC pieredzējušie speciālisti veic redzes korekciju ar Baltijā jaunākajām lāzeriekārtām un pasaulē progresīvākajām tehnoloģijām pilna spektra redzes korekcijas klīnikā.

MFD Veselības grupa lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk nekā 1100 darbinieku lielu kolektīvu.