Tētu un bērnu izlūkgājiens ""Dinamo Rīga" hokejistiem pa pēdām"

Gaidot Tēva dienas festivālu, ielūdzam tētus ar bērniem uz šī gada pirmo izlūkgājienu ““Dinamo Rīga” hokejistiem pa pēdām”! Tas notiks jau šo svētdien, 25. augustā, Arēnā Rīga. Izlūkgājiena dalībnieki varēs noskatīties arī “Latvijas Dzelzceļa kausa” fināla spēli. Dalība pasākumā bez maksas, iepriekšēja pieteikšanās obligāta. 

Šogad pirmais izlūkgājiens notiks “Arēnā Rīga”, kur mūsu hokejisti pavada gan daudzus mačus, gan arī treniņus. Izlūkgājiena ietvaros tēti ar bērniem varēs ne vien uzzināt, kā tiek organizētas lielās hokeja spēles, bet arī satikt kādu hokejistu, noskatīties “Latvijas Dzelzceļa kausa” fināla spēli un izslidoties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad pirmais izlūkgājiens notiks “Arēnā Rīga”, kur mūsu hokejisti pavada gan daudzus mačus, gan arī treniņus. Izlūkgājiena ietvaros tēti ar bērniem varēs ne vien uzzināt, kā tiek organizētas lielās hokeja spēles, bet arī satikt kādu hokejistu, noskatīties “Latvijas Dzelzceļa kausa” fināla spēli un izslidoties.

Arī šogad, gaidot Tēva dienas festivālu, kas šogad Rīgā notiks 8.septembrī Vērmanes dārzā, tēti ar bērniem aicināti piedalīties ekspedīcijās. „Šo ekspedīciju ideja ir veicināt tētu un bērnu brīvā laika pavadīšanu kopā. Līdz ar to tēviem un arī vectēviem, krusttēviem, audžutēviem un citiem vīriešiem, kas aktīvi iesaistās kāda bērna audzināšanā, dāvinām iespēju saturīgi kopā pavadīt laiku, iepazīstot un izpētot ko jaunu,” par tētu un bērnu izlūkgājienu mērķiem stāsta to rīkotāja, vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

Tēviem un arī vectēviem, krusttēviem, audžutēviem un citiem vīriešiem, kas aktīvi iesaistās kāda bērna audzināšanā, dāvinām iespēju saturīgi kopā pavadīt laiku, iepazīstot un izpētot ko jaunu.

Pagājušajā gadā pirms Tēva dienas notika vairāki tētu un bērnu izlūkbraucieni, iepazīstot dažādas vietas Latvijā. Savukārt šogad tie būs izlūkgājieni – pirmais no tiem notiks 25. augustā – dienā, kad komandai “Dinamo Rīga” ir finālspēle tradicionālā “Latvijas Dzelzceļa kausa” ietvaros. “Pirmais izlūkgājiens notiks “Arēnā Rīga”, kur mūsu hokejisti pavada gan daudzus mačus, gan arī treniņus. Izlūkgājiena ietvaros tēti ar bērniem varēs ne vien uzzināt, kā tiek organizētas lielās hokeja spēles, bet arī satikt kādu hokejistu, noskatīties “Latvijas Dzelzceļa kausa” fināla spēli un izslidoties,” uzskaita Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

tētu un bērnu izlūkgājiens armands simsons

Reklāma
Reklāma

IZLŪKGĀJIENA ""DINAMO RĪGA" HOKEJISTIEM PA PĒDĀM" PROGRAMMA
Norises vieta daudzfunkcionālā halle “Arēna Rīga”, Rīga, Skanstes iela 21

-Plkst. 15.00 pulcēšanās pie “Arēna Rīga”, plkst.15.15 ekskursijas sākums pa “Arēnu Rīga”. Varēs apskatīt “aizskatuvi”, dīdžeja un gaismotāja zonu u.c. 
-Ekskursijas ietvaros paredzēta tikšanās ar hokejistiem un hokeja “šovmeni” Armandu Simsonu, un arī neliels cienasts.
-Pēc ekskursijas plkst. 17.00 “Latvijas Dzelzceļa kausa” fināla spēles kopīga skatīšanās;
-Pēc hokeja mača (apmēram plkst. 19.20) tēti un bērni aicināti izslidoties, tāpēc aicināti ņemt līdzi slidas. 
-Pasākums beigsies aptuveni plkst.20.00. 

Lai pieteiktos izlūkgājienam, līdz 23. augustam raksti uz fonds@mammamuntetiem.lv vai zvani 26466250.
Vietu skaits ierobežots, tāpēc iepriekšēja pieteikšanās obligāta. Pasākums tiks fotografēts / filmēts.