Laboratorium.lv - Zinātnes teātris, aizraujošas fizikas un ķīmijas apmācības un krāšņas zinātniskās programmas pasākumiem

Pierastā apkārtējā vide, kurā mēs dzīvojam, mums šķiet droša - it īpaši mājas. Bet neuzmanīga rīcība vai nezināšana var novest pie negadījumiem un traumām pat mājās. Lai sevi pasargātu, ir svarīgi zināt, kas un kur ir potenciāli bīstams mums apkārt.  Laboratorium.lv piedāvā zinātniskos teātrus, aizraujošas fizikas un ķīmijas apmācības, krāšņas šovprogrammas un bezmaksas nodarbību ciklu par drošību sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāti

Krāšņas zinātniskās izrādes bērniem un viņu vecākiem, iespēja piedalīties priekšnesumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krāšņas zinātniskās izrādes bērniem un viņu vecākiem, iespēja piedalīties priekšnesumā.

Kas ir Laboratorium.lv?

Laboratorium.lv ir Zinātniskais teātris,  aizraujošas fizikas un ķīmijas apmācības un krāšņas zinātniskās programmas pasākumiem.

Mums ir svarīgi radīt brīdi, kad priekšnesuma un nodarbību dalībniekiem izdodas piedzīvot vai paveikt pašiem ko tādu, kas rada neaizmirstamu un sajūsmas pilnu atklājuma sajūtu! Tas dod iespēju ikvienam zinātni ieraudzīt pavisam citādāk un iemīlēties tajā!

 

Ko piedāvā Laboratorium.lv?

Zinātniskais teātris Laboratorium

Krāšņas zinātniskās izrādes bērniem un viņu vecākiem. Priekšnesumi dalībniekus gan aizrauj, gan izglīto. Mums ir svarīgi, lai Jūs izjustu zinātnisko atklājumu sajūsmu, kas dod iespēju ieraudzīt zinātni citādāk un iemīlēt to! Piedāvājumā ir 5 dažādi zinātniskā teātra priekšnesumi, kuri periodiski atkārtojas. Priekšnesumi notiek nedēļas nogalēs. Ilgums ir līdz 60 min. Biļetes ir iepriekšpārdošanā bilesuparadize.lv cena ir 6 Eur.

 

Apmācību nodarbības

Interaktīvas 60 min fizikas un ķīmijas nodarbības 7-18 gadīgiem bērniem un jauniešiem. Nodarbībās bērni daudz eksperimentē un, balstoties uz savu pieredzi, iegūst jaunas zināšanas un prasmes ķīmijā un fizikā. Aizraujošie eksperimenti atvērtā un pozitīvā gaisotnē rada piesātinātas emocijas un patiesu interesi par zinātni. Mūsu mērķis ir radīt bērnos pozitīvu priekšstatu,  mīlestību pret zinātni, kā arī radīt stingrus pamatus, uz kuriem attīstīt savu izpratni fizikas un ķīmijas jomā skolā un dzīvē!

“Ekspertu skolas” apmācību nodarbībām ir jāpiesakās iepriekš. Nodarbības notiek visu mācību gadu Laboratorium.lv telpās Rīgā:

  1. Kr. Barona 136c - pie VEF tilta;
  2. Zeļļu iela 25 - LU Fizikas un Matemātikas fakultātē.

Nodarbības notiek 4 dažāda vecuma grupās: 1. klase, 2.-4. klase; 5.-9. klase un 10.-12. klase. Cena: 35 Eur katras 4 nodarbības. Par pirmo nodarbību var maksāt atsevišķi 10 Eur.

Reklāma
Reklāma

 

Zinātniskās programmas pasākumiem

5 dažādas programmas bērnu pasākumiem ir 30-60 min interaktīvas zinātniskās šovprogrammas 5-18 gadīgiem bērniem un jauniešiem.

Programmas dalībnieki sastapsies ar šķietami neiespējamo, kas atvērs jaunus priekšstatus par pasauli un zinātni. Programmas ir paredzētas īsteniem jaunajiem zinātniekiem, kuri varēs sev atbildēt uz jautājumiem, par kuriem iepriekš pat nenojauta. Programmu var lieliski izmantot bērnu dzimšanas dienās, klases stundās, izlaidumos, nometnēs un citos pasākumos. Interaktīvie eksperimenti spēj radīt pilnīgi jaunus priekšstatus par dažādiem materiāliem, procesiem un plašu emociju spektru - prieku, izbrīnu, apmulsumu un aizrautību.

Cena: 30 min - 50 Eur; 45 min - 70 Eur; 60 min - 80 Eur

 

Ķīmijas un fizikas eksperimentu studijas

Apkārtējā vide, kurā mēs dzīvojam, šķiet droša - it īpaši mājas. Neuzmanīga rīcība vai nezināšana var novest pie negadījumiem un traumām pat mājās. Lai sevi pasargātu, ir svarīgi zināt, kur un kas ir bīstams. Zinot iespējamos riskus un bīstamību, mēs varam sevi un savu ģimeni pasargāt no negadījumiem. Nozīmīgi ir izprast bīstamo lietu būtību un to ietekmi uz dzīvu organismu. Sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāti, Laboratorium.lv piedāvā apmeklēt bezmaksas nodarbības par drošību sākumskolas vecuma bērniem. Plašāk par nodarbību un pieteikšanos vari uzzināt ŠEIT

 

 

Mārtiņš Gulbis
Apmācību programmu un darbnīcu autors, nodarbību vadītājs, pasākumu programmu vadītājs
Mob.tel. +371 29953030