Tēvs varonis! Aktierim Vilsonam 8. bērns. Apsveicam!

Aktiera Mārtiņa Vilsona (60) vecākajam dēlam ir jau vairāk nekā 40 gadu. Bet 25. septembrī ekrāna zvaigzne kļuvis par vēl vienu atvasi bagātāks.

Vilsons atzīst, ka, esot kopā ar atvasēm, secinājis – bērnu smaidi un smiekli ir iedarbīgākais jaunības eliksīrs. Mārtiņš ar trim bērniem, kurus viņam dāvājusi sieva Zane.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vilsons atzīst, ka, esot kopā ar atvasēm, secinājis – bērnu smaidi un smiekli ir iedarbīgākais jaunības eliksīrs. Mārtiņš ar trim bērniem, kurus viņam dāvājusi sieva Zane.

Mārtiņš pirmoreiz par tēvu kļuva 19 gadu vecumā, un trijās laulībās viņam ir jau astoņi bērni. Vilsonam bija 53 gadi, kad sieva Zane viņam dāvāja meitu Gundegu Annu, kas bija Mārtiņa septītais bērns. Tagad ģimene ir kļuvusi vēl kuplāka un pasaulē sagaidīta vēl viena meitiņa. Kasparam un Zanei ir arī divi kopīgi dēli. 

 Žurnālam „Kas Jauns” bagātais tētis vēl pirms dažiem mēnešiem teica: „Bērni dzīvē ir lielākais prieks un laime! No sirds un vienlīdz stipri mīlu pilnīgi visus savus bērnus un neizsakāmi priecājos, ka visiem ir jaukas attiecības, ka varam sanākt kopā un esam ģimene. Štrunts par to, ka kādam ir cita mamma, – visi ir brāļi un māsas, visi ir savējie,” ģimenes siltās attiecības raksturoja Mārtiņš, kurš ir vectētiņš jau trim mazbērniem. 

 

Viņš arī atzina, ka, esot kopā ar atvasēm, secinājis – bērnu smaidi un smiekli ir iedarbīgākais jaunības eliksīrs. Mārtiņš uzskata, ka plānot bērnus, rēķinot, kad un vai varēs atļauties pēcnācēju uzturēšanu, ir absolūti aplami. „Tur nav, ko skaitīt un rēķināt. Nekad neko neplānoju. Labas lietas pakārto cita citu. Tā arī ar darbu. Vairāk darot vairāk izdarīsi. Kamēr es dzīvs un darbīgs iekšēji, viss pienāk klāt. Es vairāk paļaujos uz Dievu un visas lietas notiek tā, kā tam jābūt.” 

 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv