Nosaki savu dzīves pozīciju ar ātro testu: Uz kura zara tu sēdi?

Šī testa autors ir britu psihologs Pips Vilsons (Pip Wilson). Vilsons šo testu izveidoja, lai palīdzētu skolēniem vieglāk paust to, kā viņi jūtas skolas vidē. Vēlāk šo testu veiksmīgi sāka izmantot arī pieaugušo cilvēku emocionālā stāvokļa noteikšanai sociālā vidē, kā arī to, kā cilvēks gribētu justies un uz kādu emopcionālo stāvokli tiecas.

FOTO: Shutterstock.com

 

Katra cilvēka figūriņa attēlo noteiktu garastāvokli un simboliski norāda vietu sabiedrībā, ģimene vai jebkurā citā sociālā vidē, kurai jūtas piederīgs uzzīmētais tēls. Vispirms atrodiet savu stāvokli šobrīd, pēc tam - kurš to tiem jūs gribētu būt. 
 

Testa rezultātu skaidrojums: 


1., 3., 6. vai 7. cilvēciņš norāda, ka esat mērķtiecīgs cilvēks, kas nebaidās no šķēršļiem un tos spēj pārvarēt.   

2., 11., 12., 18. un 19. figūriņu izvēlas sabiedriski, komunikabli cilvēki, kas vienmēr gatavi atbalstīt līdzcilvēkus.

Izvēlējies figūru Nr. 4? Stabila dzīves pozīcija civēkam, kas vēlas dzīvē daudz sasniegt, nepārvarot nopietnas grūtības. 

Nr. 5 - dzīves nogurdināts, šajā brīdī vājš un piekusis cilvēks. Maz dzīvības enerģijas 

Nr. 9 - dzīvespriecīgs cilvēks, kas mīl izklaides un priecāties.

Reklāma
Reklāma

Ja izvēlējāties cilvēciņus ar numuriem 13 vai 21, tad tas liecina, ka esat noslēgts cilvēks,   kas cieš no iekšējas trauksmes un izvairās no komunikācijas ar citiem cilvēkiem.

Nr. 8 -  šo figūru izvēlas tie, kuriem ir nosliece uz pašanalīzi, tendenci iegrimt savā pasaulē, norobežojoties no apkārtējās vides.  

Ja izvēlējāties 10. vai 15. figūriņu, tad tas liecina, ka jums ir labas iemaņas piemēroties apkārtējai pasaulei, adaptēties grūtību laikā un kopumā esat apmierināts ar dzīvi.

Turpretim Nr. 14 liecina, ka ir tieksme krist emocionālās bedrēs un nosliece uz emocionālām krīzēm.

20. pozīciju izvēlas cilvēki, kuriem ir paaugstināts pašvērtējums. No dabas esiet dzimis līderis, tāpēc sagaidāt, ka jūsu viedokli ņems vērā un uzskatīs par vienīgo pareizo.

Nu nu pēdējais - 16. cilvēciņš, aiz kura uzzīmēts otrs - cilvēciņš Nr. 17.  Izvēloties Nr. 16, to var tulkot divējādi - nogurums no pienākumiem, balstot citus ģimenes locekļus, vai arī tieši otrādi - jūtaties tā, it kā visu jūs mīlētu un apkamptu.

 

Avots: Adme.ru