Romantiskas, smieklīgas un smeldzīgas filmas par mīlestību. TOP 6

Kad ādā tumšs, slapjš un nav kurp doties, varbūt ir īstais brīdis noskatīties kādu smieklīgu, aizkustinošu vai smeldzīgu filmu.

Romantiskas, smieklīgas un smeldzīgas filmas par mīlestību. TOP 6

FOTO: Shutterstock.com

Gandrīz kā mīlestība (A lot like love ((2005))

Oriģināls stāsts, kurš pierāda, ka mīlestību nevar ieplānot. Tā vienkārši uzrodas, protams, visnepiemērotākajā laikā. Tas iesākās pirms septiņiem gadiem - no pirmā acu skatiena radusies kaisle satuvināja Oliveru un Emīliju, taču sapratuši, ka ir pārāk dažādi cilvēki, viņi šķiras…, lai nejauši satiktos atkal pēc dažiem gadiem. Viņiem ir katram sava privātā dzīve, katram sava karjera un draugi, taču liekas, ka kaut kāds augstāks spēks rotaļājas ar viņiem... Kas tās ir par jūtām, kuras valda viņu starpā un neļauj nodzist reiz aizdegtajai dzirkstij? Vai tas ir kaut kas līdzīgs mīlestībai? Lieliska filma, lieliski aktieri.

 

 

 

 

 

Brunču mednieks (Spread (2008))

Filma, kas stāsta, ka bez mīlestības dzīve ir vieglāka. Stāsts par vīrieti, kas saņem to, ko pelnījis. Nikijs ir jauns un izskatīgs sieviešu mīlulis, kurš caur gultu spējis sev nodrošināt bezrūpīgu dzīvi Holivudā. Viņa attiecības ar advokāti Samantu ir balstītas uz abpusējām interesēm - Nikijam interesē sievietes kredītkarte un glaunā privātmāja, savukārt Samantai - nodošanās kaislīgiem gultas priekiem. Viss iet gludi līdz Nikijs sastop apburošo viesmīli Heteru, kas viņam nezinot, spēlē līdzīgu spēlīti. Drīz vien pienāk brīdis, kad atklājas patiesība, un jāizdara izvēle starp mīlestību un naudu... Vai dots devējam atdodas?

 

 

Intuīcija (Serendipity (2001))

Liktenim nevar spītēt. Bet varbūt tomēr var? To cenšas uzzināt šī stāsta galvenie varoņi. Viens no oriģinālākajiem stāstiem, kāds ir ekranizēts. Kādā steidzīgā ziemas dienā Ņujorkas burzmā satiekas Džonatans un Sāra. Abi saprot, ka viens otru neatvairāmi saista. Viņi nolemj pārbaudīt likteni un savu intuīciju – vispirms viņas tālruņa numurs tiek uzrakstīts uz lapiņas. Bet lapiņu aizpūš vējš. Negadījums – saka viņš, taču viņa nejaušībām netic. Numurs tiek vēlreiz uzrakstīts grāmatā, grāmata atdota bukinistam. Vai viņi tomēr vēl kādreiz satiksies? Liktenim ir savi plāni...


 

Reklāma
Reklāma

 

 

Meklēju draugu pasaules galam (Seeking a friend for an end of the world (2012))

Uzzinot par to, ka cilvēces pēdējie mēģinājumi apturēt gigantisko, Zemei tuvojošos asteroīdu ir izgāzušies, Dodžs dodas savā pēdējā ceļojumā. Viņš grib sameklēt savu seno mīlestību, lai atklātu savas jūtas pirms pasaulei ir pienācis gals. Palīdzēt Dodžam viņa neparastajā misijā apņemas kaimiņiene Penija, kas tikko izšķīrusies no sava drauga-egoista. Kamēr varoņi tuvojas savam mērķim, pa ceļam vērojot nolemtās cilvēces trakulības, starp viņiem pilnīgi nevietā uzplaukst romantiskas attiecības... 

 

 

Pārāk laba priekš manis (She's out of my league (2010))

Nosaukums izsaka visu. Stāsts par to kā puisis, satiek meiteni, kura nav viņam “pa zobam”, bet mīlestība nekādos standartos nav ieliekama. Kērks nespēj noticēt savai veiksmei. Neskatoties uz to, ka viņš ir vienkāršs, turklāt galīgi neizskatīgs džeks, kurš strādā lidostas drošības kontrolē, viņu ievēro veiksmīgā un satriecoši skaistā pasākumu rīkotāja Mollija un uzaicina uz satikšanos. Kērks ir apstulbis. Un visi viņa draugi arī. Nerunājot nemaz par viņa ģimeni. Kā tas var būt, ka viena no skaistākajām meitenēm varētu izvēlēties tādu neveiksminieku kā viņš? Tā jau izcilo filmu papildina vēl izcilāki aktieri - vienkārši izcilu aktieru kombinācija.


 

 

 

Hačiko: suņa stāsts  (Hachiko a dog's story (2009))

Filma par pavisam savādāku mīlestību – suņa mīlestību. Visaizkustinošākā filma, kāda vien izrādīta plašākai publika. Starp citu, filma balstīta uz reāliem notikumiem. Asaru birdinātājiem iesaku salvetes sagatavot laicīgi un ar krietnu rezervi – noderēs!