Sirmā padoms: kā cept mīkstas kanēļmaizītes

Dzēsts lietotājs

Es rauga mīklai lieku klāt skābu krējumu un augu eļļu,iznāk mīksti pīrāgi un arī plātsmaize.

Dzēsts lietotājs

Mmm, sagribējās mīkstas, smaržīgas, siltas kanēļmaizītes...:))

Dzēsts lietotājs

Mana pīrādziņu recepte iznāk ļoti mīksta un var gatavot gan pīrāgus sāļus,gan bulciņas saldas,gan picas,gan platsmaizes.

Dzēsts lietotājs

Svarīgi vienmēr bulciņas uz pannas uzraudzēt un tikai tad cept. Varbūt tam, kuram otrā dienā bija cietas bulciņas, neparaudzēja. Sviests atdziestot sacietē, olas arī nevajag mīklai likt klāt, jo olu baltums cietina, kā arī piens mīklā cietina. Ja ir pacietība, tad vislabāk taisīt rauga kārtaino mīklu, kur sviests vai margarīns ir ierullēts mīklā. 

Kategorijas