Vārīta forele

 20. septembris 2010 21:00 Recepte


Iztīrītu foreli pārlej ar siltu (bet ne karstu) ūdeni, kas paskābināts ar citronu sulu. Pēc neilga laika zivi izņem no marinādes, apsāla un 5 - 10 minūtes uz vājas uguns vāra sakņu buljonā, uzmanot, lai zivs nepārvārītos. Gatavo foreli pārliek sasildītā traukā, apslaka ar eļļu, rotā ar sīpolu un zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Asinsgrupu diētas/sast. Jūlija Liepiņa. – Rīga: Jumava

Sastāvdaļas

1. Forele
800 g
2. Citrons
1 gab
3. Olīveļļa
2 ēd.k.
4. Burkāni
50 g
5. Pētersīļa sakne
1 gab
6. ziemas sīpola galviņa
1 gab
7. Garšvielas
8. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas