Audzināsim drošus bērnus nedrošā pasaulē!

Vai Jūsu bērns zina, kas ir bīstama situācija? Vai Jūsu bērns māk nosaukt Jūsu un palīdzības dienesta tālruni? Vai Jūsu bērns zina, kā rīkoties situācijā, ja kāds cilvēks, lūdz viņam doties līdzi? Vai Jūsu bērns māk atšķirt labos pieskārienus no sliktajiem un slepenajiem?

Ilustrators: Jānis Beķeris

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris

Tie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem ne vienmēr paši vecāki zina, kā bērnam saudzīgā veidā atbildēt, tāpēc atbildes sniegs Džimba, speciāli radīts tēls, kurš palīdzēs atpazīt situācijas, kurās varētu draudēt briesmas. Un kas ir svarīgi, viņš zina gandrīz visas ļaunās svešinieku viltības, tādēļ ir gudrāks par viņiem! Līdz ar to, Jūsu bērni varēs justies droši lielajā un reizēm tik nedrošajā pasaulē! Metodes, ar kurām darbosimies Džimbas skoliņā ir pārbaudītas un darbojas efektīvi! Sarežģītas un mulsinošas lietas tiek pasniegtas vienkārši un dabiski! Bērni mācīsies ar prieku, kļūs gudrāki, pārliecinošāki un drošāki!


Džimbas skoliņa sniegs zināšanas ne tikai pašiem bērniem, bet arī vecākiem, kas skoliņas noslēgumā vēros, ko bērni ir apguvuši, kopā ar bērniem pildīs dažādus uzdevumus speciālistu vadībā, kā arī vingrināsies ar bērnu runāt par dažādiem drošības aspektiem saskarsmē ar cilvēkiem.
Ieguvēji būs gan bērni, gan vecāki!

Šogad Centrs Dardedze rīko kārtējo vasaras skoliņu bērniem vecumā no 4 – 7 gadiem Drošie vasaras piedzīvojumi kopā ar Džimbu!

Aicinām Jūsu bērnus doties kopā ar Džimbu pa dažādām piedzīvojumu takām, kurās ne tikai jautri pavadīt laiku, bet arī daudz dziļāk iepazīt personiskās drošības noteikumus, un pēc šī vasaras piedzīvojuma saņemt daudz drošākus bērnus, šajā tik nedrošajā pasaulē.
Šajā nedēļas garajā piedzīvojuma laikā, kopā ar personiskās drošības „speciālistu” Džimbu, apgūsim bērna drošībai svarīgas lietas: kā rīkoties situācijās, kad svešinieks aicina doties līdzi; kā atšķirt labos no sliktajiem pieskārieniem; kā rīkoties ja esi apmaldījies. Tās ir tikai dažas svarīgas lietas, kuras nepieciešamas bērniem apgūt un par kurām vecākiem dažkārt ir mulsinoši runāt, taču kopā ar Džimbu šīs lietas tiek apgūtas vienkārši, dabiski un mācības tiek pārvērstas jautrā piedzīvojumā.
Aicinām Jūs pieteikt savus bērnus uz Džimbas drošības skoliņām. Šajā vasaras brīvlaikā piedāvājam trīs skoliņu laikus:
•    14-18.jūnijam
•    5.-9 jūlijam
•    23.-27. augustam

Reklāma
Reklāma


Skoliņa darbosies no 9:00-17:00 centra Dardedzes telpās Cieceres ielā 3a. Skoliņas dalības maksa 35 Ls nedēļā. Sīkāku informāciju meklējiet www.dzimba.lv, pieteikšanās pa e-pastu lita.biseniece@gmail.com vai zvanot pa tālr. 67600686.

Katrā skoliņā varēs piedalīties ne vairāk kā 20 bērni, tāpēc pasteidzieties pieteikt savu mazuli! Ja Jums ir kādi jautājumi, priecāsimies uz tiem atbildēt!