Dažādu skūpstu kāmasūtra. Bučošanās tehnika iesācējiem un profesionāļiem

Skūpsti var būt ļoti dažādi. Uzbudinoši, kaislīgi, ķircinoši, rotaļīgi....

FOTO: Shutterstock.com

Tiešais skūpsts
Tiešais skūpsts ir tāds, kurā mīlnieku lūpas sastopas tiešā kontaktā. Ja mīlētāji skūpstās, pavisam nedaudz pieliecot galvu sānis, mēles ievadīšana nav visai ērta, tāpēc tiešais skūpsts nav piemērots stipras kaisles izrādīšanai; taču ar to var maigi apliecināt savas jūtas un paust iekāres mošanos.

Sānu skūpsts
Sānu skūpstā mīlētāju galvas tuvinās, un, pieliekušies viens otram, viņi cieši savieno lūpas. Viens no dabiskākajiem veidiem, kā noskūpstīt mīļoto, ir ar nedaudz sānis pieliektu galvu, jo tad iespējams pilnīgi sakļaut lūpas un dziļi mutē ievadīt mēli. Tas ir apburošs kaisles izrādīšanas paņēmiens.

Augšupvērstais skūpsts
Ja viens no viņiem pavērš uz augšu otra seju, pieturot aiz zoda, un pēc tam abi skūpstās, to sauc par augšupvērsto skūpstu. Šāds skūpsts modina sirsnību un maigumu.

Pieskāriena skūpsts
Ja meitene ar mēli pieskaras pie sava mīļotā lūpas un, acis aizvērusi, uzliek plaukstas uz viņa plaukstām, to sauc par pieskāriena skūpstu. Vienlaicīgs pieskāriens ar mēli un rokām ir ļoti maigs.

Mūsdienu skūpstu tehnikas
Skūpsts uz plakstiņiem
Kopīgas atpūtas brīdī palūdz mīļoto aizvērt acis, viegli apņem viņa galvu ar rokām un lēni uzspied skūpstu aizvērtajām acīm. Tas ir jutekliski un patīkami abiem.

Eskimosu skūpsts
Satuviniet sejas un brīdī, kad saskaras degungali, maigi paberzējiet tos vienu pret otru! Jauks, mīļš rituāls.

Tauriņa skūpsts
Satuviniet sejas tā, lai saskaras jūs skropstas, tad vienlaikus skūpstiet mīļoto uz lūpām un mirkšķiniet acis! Ja to dara uzmanīgi un vērīgi, tas rada sajūtu, ka saplūst vienā būtnē.

Skūpsts uz auss ļipiņas
Maigi pieskaries ar lūpām un pasūkā partnera ausu ļipiņas! Tava elpa šajā brīdī patīkami kairinās partnera ādu.

Dūcošais skūpsts
Maigi piespied savas lūpas mīļotā kaklam netālu no auss, tad sāc dūkt, pūšot gaisu caur lūpām, viegli vibrējot! Virzies augšup un lejup pa kaklu, tad apstājies pie sejas un lūpām. Tas radīs jaunas, nebijušas izjūtas.

Ķircinošais skūpsts
Brīdī, kad abi sēžat blakus un vēlaties sniegt skūpstu viens otram, centies izvairīties no lūpu skūpsta. Sniedz skūpstus dažādās ķermeņa vai sejas vietās, bet neļauj skūpstīt lūpas! Tā var izvērsties par ļoti jautru spēli un draiskošanos.

Daži fakti par skūpstiem
Skūpsta laikā tiek nodarbināti 38 sejas muskuļi, sejas āda tiek labāk apasiņota, līdz ar to aizkavējas novecošanās process.
Iespējams muskuļu aktīvās darbības dēļ skūpsta laikā tiek patērētas aptuveni deviņas kalorijas.
Čikāgas Stomatoloģiskā institūta speciālisti noskaidrojuši, ka skūpsta laikā pastiprināti izdalās siekalas, kas bagātīgi satur kalciju un fosforu. Tas aizsargā zobus no kariesa.
Austrālijas ārsti atklājuši, ka siekalās ir daudz dabisko antibiotiku, kas veicina rētu un brūču sadzīšanu.

Avots: Erotiskā ģeometrija, R.: Apgāds Zvaigzne ABC, 2010.

Reklāma
Reklāma