Auzu pārslu kārtojums 2

 30. janvāris 2010 17:00 Recepte


Foto: Inese Stuģe


No sākuma apgrauzdējam auzu pārslas, kam pievienojam arī cukuru, lai tās nedaudz apkaramelizējas. Neaizmirstam tās visu laiku maisīt, lai nepiedegtu. Gatavās karamelizētās auzu pārslas izberam no pannas kādā traukā, kur tās varētu ātrāk atdzist.
Tālāk ķeramies pie putukrējuma putošanas stingrās putās. Ja auzu pārslas jau ir atdzisušas, tad tās varam iemaisīt putukrējumā.
Saldo kārtojam saldējuma trauciņā. Ieliekam nedaudz putukrējumu ar auzu pārslām, nākamo pa virsu liekam ogu kārtu un tā līdz augšai. Dekorē ar ogām.
      Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Saldais krejums 35%
250 gr
2. Auzu pārslas
2 - 3 glāzes
3. Cukurs
pēc patikas
4. Dažādas ogas



2 Pievienot komentāru

Kategorijas