Foto: Mammamuntetiem.lv


Gliemežvāki ar zaļajiem zirnīšiem un pupiņām

 17. novembris 2009 22:00 Recepte


Gatavošanas laiks: 20 min

4 - 6 porcijas

 

Makaronus ieber lielā daudzumā verdoša sālsūdens un vāra 5 minūtes. Pieber pupiņas un zirnīšus. Vāra 5 - 7 minūtes, līdz dārzeņi mīksti un makaroni gatavi. Nokāš un liek šķīvī. Pievieno tomātus, sieru, eļļu, majorānu, sāli un piparus. Kārtīgi smaisa un pasniedz karstus.

Sastāvdaļas

1. Lielie makaronu gliemežvāki
500 g
2. Prāvos gabalos sagrieztas zaļās pākšu pupiņas
250 g
3. Zaļie zirnīši
125 g
4. Nomizoti, rupji sakapāti tomāti bez sēklām
250 g
5. Sarīvēts siers
150 g
6. Olīveļļa
3 ēd.k.
7. 1 sīki sakapāts majorāna zariņš
8. Sāls, malti melnie pipari



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti


Kategorijas