Biezpiena pončiki 9

 11. februāris 2009 15:55 Recepte  skatījumi: 27055




 

Samaisa visas sastāvdaļas, pievienojot cukuru, vaniļas cukuru un kanēli pēc garšas. Miltus un mannu var likt pusi uz pusi, bet var arī iztikt tikai ar miltiem. To daudzums – tā, lai mīkla ir pietiekami bieza, lai uzveltu bumbiņu. Katliņā ielej eļļu; kad tā uzkarsusi, met iekšā bumbiņas – tās var gan ripināt rokās, gan mest mazas piciņas ar tējkaroti. Kad brūnas, jāceļ ārā, jāatdzesē un jāpārkaisa ar pūdercukuru. Vienkārši un bērniem ļoti garšo!

Sastāvdaļas

1. Eļļa
1 pudele
2. Milti/mannā
3. Cukurs pēc garšas
4. Olas
2 gb.
5. Biezpiens
2 paciņas
6. Vaniļas cukurs
7. Kanēlis
8. Šķipsniņa sodas
9. Pūdercukurs rotāšanai


9 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk