Suņi un kaķi ārstē slimības! Kuras slimības šo dzīvnieku priekšā atkāpsies tavai horoskopa zīmei?

Mājdzīvnieki – kaķi un suņi – spēj ne tikai atbrīvot savus saimniekus no slikta garastāvokļa, bet arī ārstēt fiziskas kaites. Jutīgākie cilvēki pat sajūt, ka viņu iemīļotais kaķis vai suns it kā velk no viņiem ārā slimību.

Suns un kaķis mājā ir teju vai ārsta vietā.

FOTO: Shutterstock.com

Suns un kaķis mājā ir teju vai ārsta vietā.

 

Liekot lietā astroloģijas zināšanas, var teikt, ka suns ir Saules, bet kaķis – Mēness dzīvnieks. Tas nozīmē, ka kaķis atsūknē slikto enerģiju, bet suns palīdz piepildīties ar jauniem spēkiem. 
Kādus orgānus un sistēmas palīdz izārstēt mūsu četrkājainie draugi?

 

Aunam kaķis vai suns ar savu klātbūtni palīdz tikt vaļā slimībām, kas skar vēdera dobumu, tievās zarnas, liesu, apendicītu, divpadsmitpirkstu zarnu, veģetatīvo nervu sistēmu. 

Vērsim dzīvnieki palīdz atbrīvoties no nieru, virsnieru, urīnpūšļa, mugurkaula jostasvietas daļas (radikulīts) kaitēm. 

Dvīņiem attiecīgie orgāni ir: taisnā zarna, dzimumorgāni, priekšdziederi. Dzīvnieki spēj “pieveikt” arī vīrusu slimības. 

Vēzim viņa suns vai kaķis stiprinās gūžas locītavas, gurnu augšdaļu, astes kaulu, aknas, uzlabos asins sastāvu. 

Lauvām viņu mīluļi palīdz stiprināt kaulu un muskuļu sistēmu, uzlabot ādas stāvokli, izvairīties no mugurkaula izliekumiem, jaunveidojumiem, uzveikt iedzimtās slimības, vairot imunitāti. 

Cilvēkiem, kas dzimuši Jaunavas zīmē, kaķi un suņi palīdz ārstēt vēnu varikozes paplašinājumus, normalizē centrālās nervu sistēmas darbību.

Reklāma
Reklāma

Ja esat Svari, jūsu mīluļi, labvēlīgi ietekmēs limfātisko un endokrīno sistēmu.

Skorpioniem viņu mājdzīvnieki palīdz nostiprināt redzi un dzirdi, novērš galvas smadzeņu kaites un veicina to izārstēšanu

Ja esat dzimis Strēlnieka zīmē un jums ir suns vai kaķis, jūsu rīkle, balsene, mandeles, aizdegune, balss saites, barības vads un mugurkaula kakla daļa būs kārtībā. 

Mežāžiem viņu mīluļi palīdzēs vieglāk pārciest un ātrāk izārstēt elpošanas sistēmas – plaušu, bronhu, trahejas – slimības, kā arī visas roku slimības. 

Ja Ūdensvīrs vēlas būt vesels, viņam jāiegādājas suns vai kaķis (vislabāk – abi), jo tie ar savu klātbūtni pasargās viņu no piena dziedzeru, aizkuņģa dziedzera un gremošanas sistēmas slimībām, kā arī no alerģijām. 

Zivīm mājdzīvnieki palīdzēs stiprināt sirds un asinsvadu sistēmu un mugurkaula krūšu daļu. 

 

Avots: "Sadzīves astroloģija. 1. daļa". R.: Zintnieks. 2005.