Lielisks zinātnes atklājums: pretkoliku pudelīte ar slēgtu knupīti

Canpol babies atbalsta vecākus, palīdzot tiem ikdienas centienos, lai viņu bērni justos, pēc iespējas labāk un pareizi attīstītos. Ja Jūsu bērnu moka biežas sāpes vēderiņā, viņš spēcīgi atraugā un bieži raud – tad tie var būt zīdaiņu koliku simptomi. Lai palīdzētu bērniem un viņu vecākiem tikt galā ar šo problēmu, prezentējam jaunu, inovatīvu pudelīti ar koliku mazinošu sistēmu, kurai pateicoties Jūsu bērns neierīs lieko gaisu barošanas laikā. Pārbaudiet, cik viegli un mierīgi Jūs varat barot, pateicoties pudelītei Haberman.

Ikviena māmiņa vēl savam bērniņam to labāko

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikviena māmiņa vēl savam bērniņam to labāko

 

Daudzas māmiņas saskaras ar mazuļu gremošanas problēmām. Vienas no sāpīgākajām sajūtām jaundzimušajiem ir zarnu kolikas, kas rodas dažādu iemeslu dēļ. Mazulis cieš, un viņa vecāki kopā ar viņu, tāpēc nepieciešams noteikt iemeslus, novērst un atvieglot tā simptomus. Ja, neskatoties uz pareizu barošanu, simptomi nepāriet, pēc 4. dzīves mēneša, nepieciešams konsultēties ar ārstu, lai izslēgtu pārtikas alerģiju vai citus iemeslus.


Kā visbiežāk tas izpaužas?
Kolikas bērnam ir sāpīgas un mokošas. Mazulis izjūt sāpes vēderā. Bērns saspringst, pievelk kājiņas un raud. Raudāšana rodas cikliski, visbiežāk pēcpusdienā, vai vakarā un var pat turpināties vairākas stundas.


Galvenie iemesli
• Nenobriedusi un vāja gremošanas sistēma, kas apgrūtina gremošanu (parasti kolikas rodas 2.nedēļā turpinās līdz 4.dzīves mēnesim, bet pēc tam parasti pāriet),
• Nepareiza barošana, kuras laikā bērns ierij gaisu no pudelītes kopā ar ēdienu,
• Bērna pārbarošana,
• Laktozes nepanesība vai kāda alerģija.

 

Atklājums koliku atvieglošanā - barošana caur slēgtu knupīti
Pretkoliku pudelīte "Haberman"
 

Tas ir patentēts produkts, kas paredzēts bērniem, kas cieš no kolikām. Ir speciāla konstrukcija, kas aizkavē gaisa ierīšanu no pudelītes barošanas laikā, kam pateicoties bērns mazāk pakļauts koliku riskam. Knupja konstrukcija aizkavē patvaļīgu piena iztecēšanu, kas mudina mazuli pastāvīgai zīšanai. Tam pateicoties pudelīte neļauj bērnam slinkot un ļauj barot pārmaiņus ar krūti un pudelīti.

Canpol babies pudelīte

 

Canpol babies pudelīteAr ko atšķiras pretkoliku pudelītes "Haberman" knupis no citu pudeļu  knupīšiem? 

Reklāma
Reklāma

 

1. Inovatīvs pretkoliku risinājums - barošana caur slēgtu knupi. Samazina liekā gaisa norīšanas risku, un tādā veidā samazina koliku rašanās risku, pat tad, kad mazulis grozās barošanas laikā, jo knupis pastāvīgi ir piepildīts ar pienu.
2. Samazina aizrīšanās draudus pateicoties tam, ka piens neiztek patvaļīgi, gravitācijas ietekmē.
3. Atvieglo pārmaiņus barošanu, jo piens neiztek pats, bērns ir spiests zīst pudelītes knupīti.
4. Ļauj regulēt piena plūsmu knupja pozīcijas izmaiņas ceļā - viens knupītis piemērots visiem bērniem vecumā līdz 6 mēnešiem.

 

Atšķirībā no citām pudelītēm, pudelītē "Haberman" knupis veido atsevišķu kameru, kas blīvi piepildīta ar pienu visā barošanas laikā. Gaiss tiek iespiests pudelītē, nesajaucas ar pienu, kuru bērns izzīž no knupīša. Pateicoties tam, bērns neierij gaisu no pudelītes.

 

Projektējot pudelīti, tika ņemta vērā ne tikai vajadzība pēc nogurdinošo sāpju likvidēšanas, kādas var radīt kolikas, bet arī viegli mazgājamu un saliekama pudelīti.

 

Ieskaties: https://www.facebook.com/CanpolBabiesLatvia/
Meklē KidzOne, Cipollino, Baby City Toy City veikalos, kā arī citviet.