Hennas tetovējumi tavai ģimenei

Vieno savu ģimeni ar hennas zīmējumiem! Ar vien populārāki kļuvuši skaistie, ornamentiem bagātie hennas zīmējumi, kas rotā cilvēku ādu. Atšķirībā no īstajiem tetovējumiem, šie uz ādas saglabājas tikai pāris nedēļas un ir brūnā krāsā. 

FOTO: Shutterstock.com

Vieno savu ģimeni ar hennas zīmējumiem! Ar vien populārāki kļuvuši skaistie, ornamentiem bagātie hennas zīmējumi, kas rotā cilvēku ādu. Atšķirībā no īstajiem tetovējumiem, šie uz ādas saglabājas tikai pāris nedēļas un ir brūnā krāsā. Velti nedēļas nogali vai sarīko īpašu atrakciju dzimšanas dienas ballītē ar iespēju pašiem uzzīmēt hennas zīmējumus. Bērni būs priecīgi par iespēju uzzīmēt vecākiem, ko paliekošu un sirsnīgu. Hennas pastu vari iegadāties speciālos hobiju veikalos.

Vari doties arī uz kādu īpašu salonu vai pie profesionāļa, kas uzzīmēs vienotu zīmējumu, kas simbolizēs tavu ģimeni. 

Reklāma
Reklāma

Par hennas zīmējumiem
Hennas tetovējumi bija tradicionāli ķermeņa zīmējumi Romas impērijā, Senajā Grieķijā, Babilonijā un citur. Henna ir augs ar lapām un tās novāc divas reizes gadā, tad tās izžāvē un saberž pulverī. Izveidoto pastu klāj uz ādas, šos mākslas darbus mēdz saukt arī par Mehndi, kas no hindu valodas tulkojumā nozīmē "māksla". Tiek uzskatīts, ka gan pats zīmējums, gan  zīmēšanas process nomierina, līdzsvaro emocijas un ir daļa no meditācijas, kā arī konkrēti zīmējumi simbolizē noteiktas lietas.