Laivu brauciens - laiks, kad būt kopā!

Vasara bez izpriecām ūdenī nemaz nav iedomājama, ja ierastās peldes jau nogurdinājušas vai ūdens nav tik silts, kā vēlētos, izmēģini savus spēkus laivu braucienā. 

FOTO: Shutterstock.com

Vasara bez izpriecām ūdenī nemaz nav iedomājama, ja ierastās peldes jau nogurdinājušas vai ūdens nav tik silts, kā vēlētos, izmēģini savus spēkus laivu braucienā. Dažādi ar tūrismu saistīti uzņēmumi piedāvā iespēju laivot gan individuāli, gan kopīgos pasākumos. Laivošana tavā ģimenē var būt dažāda - kopā ar bērniem izgatavo plostu no plastmasas pudelēm un auklas, ekspedīcijas brauciens pa nelielu dīķi vai upi bērniem būs īsts piedzīvojums.

Ja esat gatavi pieņemt lielāku izaicinājumu, izīrē piepūšamo laivu, plostu vai katamarānu kādā tūrisma uzņēmumā un izmēģiniet spēkus viņu piedāvātajos maršrutos. Var šķist, ka laivot jādodas bez bērniem, bet tā noteikti nav. Arī bērniem šādi braucieni būs aizraujoši un pamācoši, pastāsti pa kādu ūdenstilpni jūs laivojat, ka tajā dzīvo zivis, iemāci viņam airēt, tas trenēs bērna koordinācijas spējas un attīstīs kustības.

Laivojot ikvienam ģimenes loceklim būs ko darīt - mamma varēs sauļoties, tētis ar bērniem makšķerēt un apgūt airēšanas prasmes. Tikai esiet prātīgi un noteikti visi uzvelciet drošības vestes, lai tās neparedzētā situācijā jūs noturētu virs ūdens!

Reklāma
Reklāma