Stila pārvērtības portāla mammamuntetiem.lv lasītājai Danai no Liepājas!

Septembrī notika divas brīnišķīgas stila pārvērtības portāla mammamuntetiem.lv lasītājām. Mēs centāmies sievietes iedvesmot, palutināt un likt apzināties savu skaistumu. Skaties, kā pārvērtībās veicās 31 gadu jaunajai liepājniecei Danai.

Dana par pārvērtībām: Man ir cēlies pašnovērtējums, Jūs man likāt paskatīties uz sevi kā uz iekārojamu sievieti

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Dana par pārvērtībām: "Man ir cēlies pašnovērtējums, Jūs man likāt paskatīties uz sevi kā uz iekārojamu sievieti"

Portāla mammamuntetiem.lv komanda izvēlējās liepājnieci Danu iepriecināt ar stila pārvērtībām. Viņa jau pusgadu ir pašķīrusies no vīra un pašlaik viena audzina dēliņu. Dana ir skaista un jauna sieviete, kura ir pašā dzīves plaukumā, bet šķiet, ka viņa pati to ir aizmirsusi. Ikdienas rūpes, darbs, mājas un dēliņš paņem visu Danas spēku, tā ka neatliek ne laika, ne līdzekļu sevis palutināšanai. Tā nu mēs nolēmām viņai atgādināt par to, ka dzīve ir skaista un pilna dažādu patīkamu pārsteigumu!

 

Mēs uzreiz redzējām, ka Danā ir ļoti liels potenciāls - skaisti, gari mati, slaids augums un simpātiska sejiņa. Taču viņa pati ir mazliet bikla un ļoti bēdīga. Tas jalabo! Vēlamies palīdzēt Danai arī pašai novērtēt savu dabas doto skaistumu un iegūt pašpārliecinātību. Dana atzina, ka šī ir pirmā pēc diviem ar pusi gadiem, kad viņa velta visu dienu pati savam priekam. 

 

Dana PIRMS pārvērtībām!

 

Dana PĒC pārvērtībām!

Danai mugurā:

Krekliņš - Ls 15.90 Monton, Galerija Centrs

Bikses - Ls 35.90 Monton, Galerija Centrs

Kaklarota - Ls 11.49 Parfois, Galerija Centrs

Auskari - Ls 5.49 Parfois, Galerija Centrs

 

Danas jaunā frizūra:

Danai ir dabīgi gari, biezi un ļoti skaisti mati. Respektējot viņas lūgumu netika mainīta ne matu krāsa, ne garums. Dabīgi tumšā matu krāsa tika atjaunota, turklāt Laima LUX friziere, modelētāja Lāsma Golvere izveidoja modernāku griezumu. Lai izceltu Danas sejiņu, mati tika nogriesti pakāpeniski - priekšā mazliet īsāki, bet aizmugurē tika saglabāts iepriekšējais matu garums. Žāvējot matus tika izmantots GOLDWELL JELLY BOOST, ērti lietojama sprejveida želeja, lai izveidotu matu apjomu un tekstūru. Tā ir ideāli piemērota matu veidošanai ar fēnu un matu ķemmi, šis produkts ir, ar karstuma un matu krāsas aizsardzību. Matu veidošanai izmantoja GOLDWELL UNLIMITOR, kas ir ērti lietojams sprejs–vasks matu veidošanai. Lai nostiprinātu frizūru, tika izmantos GOLDWELL BIG FINISH matu laka, kas nodrošina spēcīgu fiksāciju apjomam visas dienas garumā. Nobeigumā tika izmantots spīdumsGOLDWELL DIAMOND GLOSS, kas ir ļoti smalks sprejs bagātīgam, ilgnoturīgam mirdzumam. Šis spīdums nomierina bojātus, nepakļāvīgus matus un neļauj matiem pūkoties, kā arī nodrošina matu krāsas aizsardzību.

 

Danas grims:

Skaistumkopšanas salona Laima LUX make up speciāliste Elena Fedoseeva veidoja dienas grimu, jo ikdienā Dana nelieto daudz kosmētikas. Sejas āda tika izlīdzināta ar pūderkrēmu un pūderi. Nomaskēti loki zem acīm - līdz ar to aizslaucītas ikdienas rūpju pēdas no sejas. Ar plūmju krāsas acu ēnām tika izceltas Danas skaistās, brūnās acis. Acis Danai ir kā dienvidniecei - ar ļoti skaistu globa līniju. Tas nozīmē, ka tās var krāsot visdažādākajās tehnikās un krāsu gammās. Lūpas krāsotas maigā, neuzkrītošā, dabīgā tonī, lai nenovērsu uzmanību no skaistajām acīm.

 

Danas jaunais stils:

Reklāma
Reklāma

Danas augums atļauj vilkt mugurā gandrīz visu. Pēc sezonas tipu iedalījuma viņa ir ziemas tipa pārstāve - tumši mati, bāla āda, tumšas acis. Tas nozīmē, ka Danai piestāv tīrās un košās krāsas. Viņa pati iecienījusi klasisko stilu, tāpēc Gudro Sievu skolas stiliste Evija Briede, kas vada nodarbību Figūras korekcija ar apģērba palīdzību, parādīja, kā košās krāsas iekļaut Danas iecienītajā stilā un kā klasiskā stila piekritēja var izskatīties modernāka izmantojot dažāda piegriezuma bikses un kleitas.

Dana ļoti labi jutās pelēkā, rūtainā bikšu kostīmā. Bikses ir platas un vizuāli atgādina garos svārkus, kas pašlaik ir ļoti aktuāli. Tuklāt kostīms ir no bieza auduma, kas ir atbilstošs vēsajai rudens un ziemas sezonai. Pelēcīgo kostīmu atdzīvina koši rozā krekliņš un metāliskas rotas. 

Danai ir slaids augums un viņai piestāv stilistes piemeklētā rozā vilnas auduma kleita ar moderno piegriezumu, kas izceļ

vidukli un padara sievišķīgākus gurnus. 

 

Skaties bildēs visu pārvērtību gaitu!

{{ gallery }}

 

Dana par savām pārvērtībām: "Tajā dienā man rokas trīcēja jau no paša agrā rīta un jo vairāk es tuvojos Rīgai, jo straujāk man sāka pukstēt sirds. Bija satraukums par to, kas notiks un kā notiks! Lielākās bailes man bija par to, ka nogriezīs matus uz zēngalviņu un vēl tos nokrāsos zaļus! :) Muļķīgi, vai ne? Gribu pateikt lielu paldies frizierītei Lāsmai, viņa visu izstāsija, ko darīs kā darīs! Ja kāds teiks, ka man tak tur neko nenogrieza, tikai ieveidoja, tad varu teikt, ka nogrieza gan un diezgan daudz! Ja kāds netic, tad varu nosūtīt foto! Paldies arī kosmetoloģei par meikapu, man pat likās, ka spogulī atspoguļojas cits cilvēks, ne es! Paldies foršajai stilistei Evijai, tik pozitīvu un optimistisku cilvēku nebiju satikusi ļoti sen! Liels paldies arī foršajam fotogrāfam Mārtiņam, smaidīgajai Baibai un vislielākais paldies šīs idejas autorei Inai, Jūs esat ļoti sirsnīgs cilvēks! Es esmu ļoti priecīga, ka varēju ar Jums iepazīties, Jūs visi kopā esat SUPERKOMANDA! Manī ir cēlies pašnovērtējums, Jūs man likāt paskatīties uz sevi kā uz iekārojamu sievieti, es pat nevaru aprakstīt kādas man ir sajūtas, bet tās ir ļoti, ļoti labas! Es ļoti ceru, ka Jūs neapstāsieties un turpināsiet sievietēm sagādāt prieku, jo mums tas ir ļoti nepieciešams! Liels, liels Jums PALDIES!"

 

Lai arī turpmāk nezustu vēlme skaisti izskatīties un rūpēties pašai par sevi, mammamuntetiem.lv komanda Danai dāvināja Gudro Sievu skolas dāvanu karti un Gundegas Repšes "Rakstnieku pavārgrāmatu". Salons Laima LUX iepriecināja Danu ar Goldwell matu kopšanas līdzekļu komplektu.


LASĪTĀJAS MAIRITAS PĀRVĒRTĪBAS SKATIES ŠEIT!

 

Par stilu rūpējās Gudro Sievu skolas stiliste Evija Briede un visu procesu iemūžināja fotogrāfs Mārtiņš GaraisFrizūru un make-up Danai veidoja skaistumkopšanas salona Laima LUX profesionāļi.  Danas stila pārvērtībām tika izmantots apģērbs un aksesuāri no MontonMosaicMangoParfois un apavi no Euroskor.