Zirnekļu kēksi

 26. oktobris 2009 23:40 Recepte  skatījumi: 4777



Foto no Dansukker arhīva


15 gabali

Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj sakarst, bet neļauj vārīties. Sakuļ olu un pievieno nedaudz cukura. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas krēma pulveri un kopā ar piena maisījumu pievieno olas maisījumam. Piepilda papīra formas cepešpannā vai kēksiņu plātni. Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist. Izrotā.

Sastāvdaļas

1. Margarīns
100 g
2. Lakricas nūjiņas
3. Dansukker vaniļas cukura
1 tējk.
4. Vai kartupeļu milti
1 1/2 ēd.k.
5. Vaniļas krēma pulveris
2 ēd.k.
6. Cepamais pulveris
1 tējk.
7. Kakao
2 ēd.k.
8. Kviešu milti
250 ml
9. Olas
2 gab
10. Dansukker niedru cukurs „demerara”
150 ml
11. Piens
75 ml
12. Krāsainas konfektes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk