Sēņu kaviārs

 20. septembris 2009 0:10 Recepte  skatījumi: 14425


Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


 

Visus komponentus maļ caur gaļas mašīnu. Pirmos uzkarsētā eļļā liek sīpolus, lai tie nedaudz apcepās. Kaviāru vāra uz lēnas uguns, līdz iztvaiko šķidrums. Liek tīrās, dezinf. burkās un uzglabā ledusskapī. Vārīšanas ilgums aptuveni 40 minūtes.

Sastāvdaļas

1. Sāls pipari
pēc garšas
2. Sēnes vārītas
1 kg
3. Tomāti
800 g
4. Sīpoli
300 g
5. Eļļa
100 gr
6. Ķiploki
4 daiviņas



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk